U nás dostanete ke člunu GUMOTEX příslušenství ZDARMA! E-shop a půjčovna lodí na Jižní Moravě.
Již léta vlastním nafukovací kajak BARUM. Rozlepiln se mi polštáře od sebe a doposud jsem nenašej firmu která to dokáže opravit. Prosím o radu. Děkuji.
Nafukovací čluny opravuje firma LILEP. Sídlí někde v Kobylisích (Praha 8). Nebo si kup lepidlo FREESOLE od firmy McNett. Tím zalepíš i raft.
Pošli to přímo vyrobci mám s tím dobré zkušenosti na adresu:
Oprava raftu
Gumotex, a.s.
Mládežnická 3A
690 75, Břeclav
POZOR !
Gumotex změnil majitele a dle vůle německých vlastníků letos přechází na trochu jinou obchodní politiku. =>> 1. Nepřijme do servisu nic, co nemá značku GUMOTEX =>> 2. Výrobky druhé jakosti, které se dříve prodávaly se slevou (odchylka barvy, křivý spoj apod.) jdou do šmelcu =>> 3. Není a do budoucna nebude zájem jakkoli podporovat výrobky starší 5 let
Vážení přátelé,
GUMOTEX a.s. nezměnil majitele a již několik let si udržuje stejnou politiku vzhledem k servisu svých výrobků.
1. Je pravda že provádíme servis výhradně na výrobky naší firmy. Barum je ale ochranná známka, kterou naše firma používala ještě za staré éry jako svoji exportní značku. Jedná se tedy výrobek Gumotex.
2. Je pravda, že usilujeme o to aby naše výrobky byly všechny v 1 jakosti a výrobky se kompletují pouze z jakostních komponentů. Vadné díly se skutečně vyřazují a 2. jakost výrobku se objeví velmi zřídka.
3. Provádíme a i v budoucnu máme zájem provádět pokud je to technicky možné servis i na starších výrobcích. (Váš kajak samozřejmě můžete k opravě zaslat). Naopak tuto službu vnímáme jako nadstandardní péči o výrobek a zákazníka.
Martin Straka, product manager, Gumotex, a.s.