Sleva na kanoe Palava 380 GUMOTEX, cena 11 990 Kč. Internetový prodej člunů a půjčovna lodí na Dyji.
Po loňském úspěšném Irsku se letos vydáme na seakayakovou expedici do severní části souostroví Orkneje (nad severním Skotskem). V plánu je tak 8-9 lidí minibusem s vlekem (máme ještě dvě místa volná). Vyjeli bychom ve čtvrtek 28.6.2012 kolem 18:00 do holandského Rotterdamu, odtud trajektem do anglického Hull, potom pokračujeme autem přes Skotsko na trajekt do John Ó Groats, následně trajektem na Orkney Mainland do Burwicku, pak po souši do hlavního města Orknejí Kirkwalu a odtud konečně posledním trajektem podle počasí na západo nebo východoseverní ostrovy Orknejí. Na moři plánuju pádlovat šest dní a ujet natěžko okruh kolem 120 km. Vrátili bychom se v pondělí 9.7.2012 kolem půlnoci. Cena kolem 10 tis.Kč. Jídlo nebude společné, ale domluvili bychom se po skupinkách. Bližší dotazy rád zodpovím.
tiscali.cz |
odpovědět |
ne že bych nezáviděl..min. cca 40tisíc půjde někomu do kapsy:-) a ještě uvidí Irish...:-)
email.cz |
odpovědět |
Nejak nechapu.
Vzhledem k tomu, ze je v cene 6x trajekt, tak si nejak nedovedu predstavit, ze na tom nekdo vydela.
Osobne mi 10 000 prijde jako krasna cena za prepravu osoby a kayaku tam i zpet.
email.cz |
odpovědět |
a co je komu do toho, kolik peněz zbyde nebo nezbyde? to je záležitost těch,co to pořádají a těch co jedou. je to férově oznámená akce s přibližně zveřejněným rozpočtem. komu se to zdá drahé, ať nejezdí, komu se to líbí, ten pojede. Kdo nejede, ať se o to nestará. Umíte-li to levněji a závidíte - udělejte "konkurenční" nabídku. Neumíte-li to levněji nebo nechcete atd., nešťourejte do toho. Rozpočet je vždy výhradní záležitostí pořadatele.
email.cz |
odpovědět |
jel bych hned ,,, za tyhle peníze je to zadarmo ,,,
seznam.cz |
odpovědět |
A komu je co do toho jak se človek bavi- je to jednoduche.9 lidí po 10sítce= 90tisíc. Ta expedice je silně předražená záležitost, ledaže by plánují jet tankem.....ale ten pokud vím plave tak kayaky není třeba....
seznam.cz |
odpovědět |
Architekte , když jsi tak chytrý, udělej rozpočet , zajisti auto s vlekem, lístky na trajekt a jedem s tebou, když polovinu ušetříme.
seznam.cz |
odpovědět |
jedno ferry
http://www.northlinkferries.co.uk/fares.html
druhy ferry
http://www.stenaline.co.uk/ferry/routes/
zbytek benzin-
praha-rotterdam 900km*2,6kčkilak*nazpet=1800km=4500kč
cesta po uk to samé= 4500Kč
tedy benol 10 000kč plus 2x ferry jedno auto 8lidí= cca 900eu*25=23 000
to ze najedete ve skutecnosti mene km po scotlandu jsem vam dal jako bonus....
email.cz |
odpovědět |
2,6 Kc na kilometr, nevim kde zijes. Dodavka s privesem v UK vyjde spis k peti bez amortizace.
Nakonec mi to ale muze but sumak.
email.cz |
odpovědět |
No tak nevím , tranzit za 7 l asi nepojede .
Já to vidím v nejlepším případě takto .
Napajedla Rotterdam 1219 km 2x 11 000 Kč
Hull - Thurso 830 km 2x 9000 Kč
trajekt Rotterdam Hull 2078 Euro - 54028 Kč = cca 74000 Kč (nepočítám dálnice, amortizace , řidič, vozík ) tranzit 7 lidí + vozík 12 l/100 km. takže jsme na 10600 Kč na osobu už teď a co popojíždění, bloudění, atd. ta tvoje cena je prostě směšná architekte.
seznam.cz |
odpovědět |
A to mi tam chybí ještě 2 x trajekty na Orkneje,
seznam.cz |
odpovědět |
když jsem před devíti lety jel na orkneje (7 lidí vedvou autech), stál benzín polovic, pálavy byly složené v autě (bez zahrádek, bez vleků), počítal jsem už tehdy 3 kč/km a stejně to se vším všudy stálo 14.000 Kč.Po Skotsku se vždycky najede víc, protože na orkneje je to strašně daleko (země chudá, obyvatelstvo divoké a cesty špatné, viz zápisky římského legionáře), a místpřísežně prohlašuji, že jsem na tom nevydělal VŮBEC NIC.
Ale co čekáte od architektů a velkým A... žijí v jiném světě.
email.cz |
odpovědět |
kdo je tenhle rapl, a proč používá moji adresu??? sem tam mi chodí jeho pošta, matrix má chybu, napiš mi na adresu pluhacek.odv@seznam.cz
seznam.cz |
odpovědět |
Tak Motýle konečně vidíš, proč Ty akce děláme. Máme z toho těžké háky :-)
že bysme panu "Architektovi" nechali zpracovat rozpočet? Konečně bysme se dozvěděli kde se ještě dá ušetřit....
seznam.cz |
odpovědět |
No to je jasné ,že to s Motýlem děláte pro
prachy a ještě si mastíte kapsy na kamarádech. To je fuj, to se nedělá.
email.cz |
odpovědět |
Tak nedělej Vlastu a pojeď......., ať na tobě taky něco vydělám :-))))))))))
tiscali.cz |
odpovědět |
Dělá se mi špatně i na houpačce takže ty vlny tam :-)) a navíc ještě zima .
email.cz |
odpovědět |
Také dost jezdím. Pan Architekt je ...
Auto má ještě OLEJ, GUMY, STK a Emis ...
5 - 6 Kč/km je super přátelská cena od kamaráda, sponzora. Pak ještě amortizace + zodpovědnost. K tomu pak ty trajekty. Nedejte se znechutit. Šťastnou cestu.
mail.t-com.sk |
odpovědět |
tak jak jste si pošmákli v autě a na vodě a vyhodili peníze do luftu? Věřím že jste již moudřejší....:-)
email.cz |
odpovědět |
Na vodě už jsem viděl pár exotů, ale ty jsi unikátní. S tebou a tvými názory bych nejel ani potok v dědině.
seznam.cz |
odpovědět |
Teda teď jsem si to uvědomil. Já byl s úplně stejnou partou za pět tisíc na devět dnů na Korsice a bylo to včetně dopravy a jídla, teda tam se někdo musel tak napakovat, že to až není hezké. Už se těším, až pojedu s tím rozumbradou za dva litry a v ceně bude motor na kajak i styk s krásnou korsičankou..
seznam.cz |
odpovědět |
Ty nenávistný zakomplexovaný d....ile jede se tam až za 14 dní , tak se zeptej potom.
seznam.cz |
odpovědět |
stále někdo nedospělý, kdo se stydí za své vlastní jméno používá moje i adrasu .
skutečný RAPL
seznam.cz |
odpovědět |
Tady je teda hodně přeraplováno. Jenže jak poznat, který Rapl je ten pravý?
Kontrolní otázkou:
Jaký chleba je nejlepší na světě???
seznam.cz |
odpovědět |
Nechci pravému Raplovi napovídat, ale není to náhodou Mařacký a tři dny starý?
seznam.cz |
odpovědět |