HYDROtip

Starý HYDROweb
old.hydromagazin.cz

HYDRO - RSS kanál
a ATOM

Přehled vybavení
Přehledové tabulky vodáckého vybavení na svetoutdooru.cz

Vodní stavy
Aktuální stavy a průtoky v ČR
5.5.2009 10:28 | FofPojištění na vodu

Zase máme květen a s tím spojený již klasický vodácký výlet na Belou. No a s tím je spojená (také klasická) otázka: jak se pojistit? Přiznám se že občas jezdíme pouze se standardním cestovním pojištěním, ale to asi není nejlepší, kdyby k vám musela jet sanitka až k vodě. A vymámit z pojišťoven aby vám řekli co to je pro ně "turistická" nebo "klidná" voda jsem párkrát zkoušel, škoda času a peněz za telefony. Takže bych uvítal (a určitě nejenom já) rady na nějaké rozumné pojištění, které toto kryje a neprodraží zájezd. A třeba i praktické zkušenosti s tím jak se pak pojišťovny chovají, když mají platit. Jako typickou akci bych uvedl individuální zájezd na Belou nebo na Salzu, pojištění s cestovkou je jiné téma. Děkuju za nějaké nápady.

fofykzavseznam.cz | odpovědět |  
5.5.2009 19:01 | DODORE:Pojištění na vodu

Právě jsem řečil stejný problém.
Generali uvádí ve smluvních podmínkách.
pojistitel poskytuje ochranu na následující aktivitypouze v případě,že bylo sjednáno sportovní připojištění SPORTOVEC - vodní sporty: vodní motorové sporty,plachtění,surfování,rafting a jiné sjíždění divokých řek,canyoning

petrdodovosoustzavseznam.cz | odpovědět |  
5.5.2009 19:31 | francescoRE:Pojištění na vodu

Nejen na vodu, ale obecně na outdoor je bezkonkurenční Alpinverein přes www.alpy.cz.

francesco_moraveczavcentrum.cz | odpovědět |  
6.5.2009 15:04 | Hugo HaasRE:RE:Pojištění na vodu

Ahojte,
taky jsem uvažoval nad AV, ale pak když jsem si přečetl podmínky, tak jsem si řekl, že to za to nestojí. Pokud si představím vodácký úrazy, řeší se většinou ambulantním ošetřením. A v tom případě je spoluúčast tuším 90€. A jsme trochu někde jinde. A navíc zrušili pojištění lítání. Proto to řeším klasickým levným pojištěním, s tím, že pokud se něco stane, je potřeba se zkrátka maskovat či svézt to na nižší obtížnost WW. Pak ti stejný služby poskytne i klasický levný pojištění.

aazavbb.cc | odpovědět |  
6.5.2009 09:42 | KatieRE:Pojištění na vodu

Rozhodne Alpenverein. Stoji to kolem 1500Kc/rok, ma to mnoho vyhod krome pojisteni do vysokych nadmorskych vysek, na temer vsechny sporty (mimo nejake letani), skoro do vsech zemi sveta a na karticku spousta drobnych slev na chatach v Rakousku, Slovensku, v kempu ve Wildalpenu. Je to bezkonkurencni, bezstarostne po cely rok (vcetne obycejnych dovolenych).

katiezavkajaky.cz | odpovědět |  
6.5.2009 10:10 | FofRE:RE:Pojištění na vodu

Alpenverein je jistě naprosto super, ale je to celoroční. Pokud děláte třeba týdenní přechod v Alpách tak se vám to skoro vrátí na slevách. Navíc super pro rodiny s dětma do 18ti let. Já tam ale jedu 1x ročně na 3 dny, když se podaří tak 2x. A sám.

fofykzavseznam.cz | odpovědět |  
6.5.2009 15:55 | fifikRE:RE:RE:Pojištění na vodu

Myslim, ze to slouzi i jako pojistka v CR, jen jsem to poradne nestudovala. Je to pripojisteni na nejaky urazy s nasledky apod. nejen u sportu. A na slovensko na bezky nejezdis? O dovolene jsi jen v CR?

fififzavfifik.cz | odpovědět |  
6.5.2009 18:19 | HelenaRE:RE:Pojištění na vodu

Alpenverein se podle pojistnych podminek na vodu vztahuje a mam s nim z tvrde reality ty nejlepsi zkusenosti - uhradili za me zrejme vrtulnik, spoluucast za operaci a predevsim repatriaci extra letem u ktere jedine znam cenu - 17 930 euro rovnych. Absolutne bez problemu, ode me se chtelo vyplnit jeden formular, ktery poslali se zpatecni ofrankovanou obalkou, ma spoluucast ani cent. Podle zkusenosti jinych uz nikdy nic jineho. Ta spoluucast u ambulantniho osetreni je sice prudna, ale chapu uvahu, ze male skody kazdy unese a u velkych je jistota ze se o vas postaraji. I na vode muze byt vrtulnik, operace ... Ja k tomu prisla na bezkach a to se taky nestava kazdy druhy den ... Vic na: http://www.treking.cz/cestovani/zdravotni-pojistka.htm Cena je opravdu tech 1500, v Praze lze poridit v CK Alpy na Smichove, pojistne podminky na webu: http://alpy.cz/oeav-alpenverein.html pro sekci Innsbruck a Namche registruje tusim v sekci Wien.

iqzavklobouk.fsv.cvut.cz | odpovědět |  
7.5.2009 09:21 | PetrRE:RE:RE:Pojištění na vodu

Na tři dny na Belou ti stačí pojištění České pojišťovny na rafting a hory - cca dvě stovky, je to do www3, hory do nějaké výšky a v uvedené ceně je i pojištění zavazadel - myslím, že asi do padesáti tisíc, teď přesně nevím... čímž nijak nezpochybňuji Alpenverein, je fakt dobré. Ale pokud hledáš levnou krátkodobou pojistku...

petpetrzavemail.cz | odpovědět |  
8.5.2009 08:53 | MartinRE:Pojištění na vodu

Nebudu tady vypisovat výhody AV, spíš bych chtěl říct, něco k tomu jak tady různě píšete, že stačí česká pojišťovna, že to je levnější, že kdyžtak člověk řekne že šlo o lehčí vodu apod. Pojišťujte se jak kdo chcete, nebo se třeba nepojišťujte vůbec pro mě za mě, ale trochu mi vadí ta neustálá potřeba šetřit kde se dá. Ne že bych to komukoli přál, ale co když si uděláte takovej úraz, že nebudete schopný to ukecat na jednodušší vodu? Navíc když jedete vodu ww3, tak to neznamená, že se tam nemůže objevit místo ww5. A pojišťovně si myslim nebude stačit pouhej úsměv a "to byla uplně klidná voda, najednou šutr já byl ve vodě a bum šutrem přes hlavu". Kdyby měli vyplácet každýmu, takovýmu dobrákovi, tak by asi brzo dopojišťovali. A i lehká voda, může bejt v nepřístupnym terénu - vrtulník. Zkrátka klidně šetřte, ale pak nepište články, jak byste už příšte nešetřili, a že za zdraví to nemá smysl... 1500 za rok za bezkonkurenční servis, kterej platí prakticky všude a ještě se vám to může vrátit mi přijde jako směšná částka. Ale vaše volba.

jmeno.nickzavclick.cz | odpovědět |  

Nově v HYDROfóru

8.5.2009 08:53 - Pojištění na vodu
Nebudu tady vypisovat výhody AV, spíš bych chtěl ...
8.5.2009 08:39 - Loďák
Ahoj, u loďáku si myslim, že nemůžeš moc udělat ...
7.5.2009 21:48 - Loďák
Ahoj, pokud jsi z Phy, mně se osvědčily použité ...
7.5.2009 15:53 - Loďák
Ahojky všem,chci poprosi o radu či tip, jaký ...
7.5.2009 10:49 - HOTLINE
Nové místečko na Lammer Offen Do soutězky ...
7.5.2009 09:21 - Pojištění na vodu
Na tři dny na Belou ti stačí pojištění České ...
6.5.2009 18:30 - Vltava
Ahoj, jestli s enepletu, tak nic zvláštního ...
6.5.2009 18:19 - Pojištění na vodu
Alpenverein se podle pojistnych podminek na vodu ...
6.5.2009 17:36 - Vltava
Ahoj ví někdo jak to bude letos na Vltavě v úseku ...
6.5.2009 15:55 - Pojištění na vodu
Myslim, ze to slouzi i jako pojistka v CR, jen ...
6.5.2009 15:20 - vykloubené rameno
Ahoj, s mojí troškou do mlýna: 3 luxace -> ...
6.5.2009 15:04 - Pojištění na vodu
Ahojte, taky jsem uvažoval nad AV, ale pak když ...

Bazar

7.5.2009 06:56 - Kajak Liquidlogic Hoss
Koupím Liquidlogic Hosse , může být K1 nebo C1 ...
7.5.2009 06:55 - LIQUIDLOGIC KAJAK ...
KOUPÍM HOSSE V JAKEMKOLIV PROVEDENÍ K1 NEBO C1. ...
6.5.2009 16:00 - Sweet Protection Kšilt
Koupím levně kšilt na helmu Sweet Rocker Fullcut ...
6.5.2009 14:52 - Helma Sweet Strutter
velikost L/XL, barva zelená
5.5.2009 15:11 - Jackson kayaks Jackson All ...
Prodám freestylový kajak Jackson All star. ...
5.5.2009 07:41 - Pegaso Dámský neopren ...
Prodám nový nenošený dámský krátký neopren ...
3.5.2009 19:14 - utimate raft
Ultimate raft pro 6 osob po generalní opravě u ...
30.4.2009 09:13 - Laminátová kánoe
Prodáme tuto laminátovou kánoi s pádly a ručně ...
29.4.2009 18:04 - Gumotex Colorado
5 let starý, ochranné pásy na dně, pevné úchyty ...
29.4.2009 13:46 - HIKO Bunda Maelstrom
Prodám vodáckou bundu HIKO Maelstrom. Zachovalá, ...
28.4.2009 21:01 - wave sport project
koupím projecta - toho nejmenšího
28.4.2009 20:32 - LIQUIDLOGIC RONIN 59
PRODÁM KAJAK RONIN 59.BARVA-LIMET,SUPER STAV ...

Nejdiskutovanější články

Toplist

www.h2omaniaks.com