Prodáváme nafukovací čluny GUMOTEX a vodácké potřeby.
Nejlepší ceny na internetu!
A je tady další report z víkendu. Tentokrát opravdová smršť. Teklo nám to pěkně hlavně z vysočiny a na západě a že bylo co jezdit o tom svědčí množství příspěvků, které mi ...
Povodně mají katastrofální následky, především ve Frýdlantském výběžku a na Liberecku. V neděli ráno sice již přestalo na většině území pršet, ale povodňová situace se vyhrotila na Lužnici a také na Sázavě.
-red-
Na severu a západě Čech dnes vydatně prší a mnohé horské řeky, běžně sjízdné jen v jarních měsících, se během dopoledne rozvodnily. Zkušení pádlisti mají dnes a snad i zítra příležitost sjet některé z oblíbených podkrkonošských terénů při luxusně vysoké teplotě i vodě. Rychle se ale rozvodňují i hlavní frekventované turistické toky. Proto pozor na sílu vody a nebezpečí jezů na všech turistických řekách v ČR. Vodní stavy zde.
-red-
Na svetoutdooru.cz vyšel Zajícův článek o moderních kajacích na divokou vodu.
-red-
Meteorologové hrozí povodněmi. Sledujte vývoj situace v Jižních Čechách i na Moravě.
-brh-
Letní akce zvýhodněného předplatného s lodním pytlem Big River je prodloužena až do konce prázdnin. Více....
-red-
Klub Hanace provází smůla. Tentokrát se jim ztratil raft Gumotex Colorado 450 - "závodní" starý typ s vázanou zadní palubou. Raft byl celý modrý a měl podlepenou podlahu. Pokud narazíte na nějakou podezřelou nabídku, ozvěte se prosím na kontakt uvedený v HYDROfóru. Přejeme ať se raft podaří brzy najít, stejně jako v červnu ukradené kánoe.
-jay-
V neděli večer došlo na Sázavě, na nebezpečném jezu ve městě Sázava k nehodě, která se odehrála přesně podle typického hloupého scénáře všech zbytečných neštěstí na ...
Na vodu se dá jet v podstatě na čemkoliv, co plave. Neckyády a další přehlídky plavidel dokazují zcela přesvědčivě, že rozmanitost plavidel je téměř nekonečná. Pokud si ...
V diskusích nad články o výskytu nezkušených vodáků na poměrně obtížných řekách se dost často objevuje názor typu: „No, a kde se to mají naučit?“ Otázka se mi zdá ...
Tak se mi zdá, že je léto jak má být. Všichni nebo skoro všichni jsou u vody či lépe na vodě a na noviny nebo internet nemají ani čas ani náladu. Psát už taky není o čem ...
Začtěte se do následujícího příběhu z předloňských (2008) Čerťáků, který nám poslal Stanďoch s Prďochem. Je překvapující, jak může být hranice mezi štěstím a neštěstím ...
Na Soče se za malý vody odkrejvá uprostřed řeky kapsa, aktuálně i s naplavenejma větvema, do který to dost táhne. Kámen je celej slušně podemletej. Začátečníci by s tím ...
Letní vydání HYDROmagazínu právě vyšlo a jako hlavní téma si zvolilo Hamerák. Podíváme se v něm společně ale také třeba na švédská jezera, na Jadran, do Rakouska a do ...
V dubnu jsem dostal na základě své výzvy o pomoci při hlídání úředních desek obcí s rozšířenou působností foto jezu od svého kamaráda Martina. Byl to jez na Sázavě – ...
Tak se mi zdá, že je léto jak má být. Všichni nebo skoro všichni jsou u vody či lépe na vodě a na noviny nebo internet nemají ani čas ani náladu. Psát už taky není o čem ...
Začtěte se do následujícího příběhu z předloňských (2008) Čerťáků, který nám poslal Stanďoch s Prďochem. Je překvapující, jak může být hranice mezi štěstím a neštěstím ...
Je to skoro už dva roky co se stala Michalovi při sjíždění Čerťáků nehoda a udělal si vážný úraz hlavy. Všichni kromě lékařů byli optimisté. Jak je Michalovi dneska si ...
Nepříliš známý, a přitom pěkný úsek nabízí Jizera kousek za Prahou. Z Černého mostu do Benátek nad Jizerou je to pouhých 30 km, a to ještě po dálnici. Dvacetikilometrový ...
Po opravdu dlouhé odmlce, snad již více než desetileté, se opět uskutečnil sjezd řeky Jevišovky. Za tuto dobu řeka již trochu vymizela z povědomí vodácké veřejnosti, kdy ...
Na vodu se dá jet v podstatě na čemkoliv, co plave. Neckyády a další přehlídky plavidel dokazují zcela přesvědčivě, že rozmanitost plavidel je téměř nekonečná. Pokud si ...
Na Soče se za malý vody odkrejvá uprostřed řeky kapsa, aktuálně i s naplavenejma větvema, do který to dost táhne. Kámen je celej slušně podemletej. Začátečníci by s tím ...
V diskusích nad články o výskytu nezkušených vodáků na poměrně obtížných řekách se dost často objevuje názor typu: „No, a kde se to mají naučit?“ Otázka se mi zdá ...