Nečekejte na jaro, využijte
zimní slevy na čluny GUMOTEX.
Platí jen do 31. března!.
Ahoj všem ,, zvláště těm z okolí Prahy , co by rádi zkusili tolik diskutované grónské pádlo ,, pár kousků jsem udělal a rád bych měl postřehy dalších ,, aby se vychytaly mouchy a mušky :-) dík za odezvu
No já bych nějaký zkusil. Ještě jsem s ním nepádloval tak nevim jak ti pomůžu se srovnáváním ale s normálním pádlem mám už krapet napádlováno
tak ,, i tak každej poznatek myslím dobrej ,, mám tu víc kousků , potřebuju se i dobrat k tomu , jaký úchop bude pro víc lidiček příjemnější ,,, a i pro tebe to bude nová zkušenost :-) sídlím v Radotíně
koncem týdne budu mít hotový kousek pro Lumíra Drápala , tak by i to šlo vyzkoušet , kdyby byl zájem :-)
Zkusil bych, ale Praha je trochu z ruky;)
ahoj , z jak hodně daleký ruky ? :-) pár kousků je ted v Děčíně u kamaráda ,, do jižních čech se s pádly taky jezdí , takže nemyslím že by byl problém v lokalitě :-)
Kdyz to reknu jinak, tak voda co nam tece za domem, je vicemene slana;)
tím líp , kdepak to je ? :-) slaná je nejlepší
http://sixknots.net/
:-) tak to je fakt trošičku dál než Orlík :-)
tam ale myslím je silnější seakayakářská základna než u nás a pádla na každém rohu ,, nebo ? aspoň to tak působí co vidím na netu
Koukal jsem na rajce, musim rict, ze na prvni pohled vypadaji krasne.
Seakayakaru je tu dost, o tom zadna, ale zas tak moc casto tu na stick nenarazis;)
dík za pochvalu ,,, ale jsou krásný i na 2 a i na 3 pohled :-) jsi tam na stálo ?? nepředpokládám že bys kvuli zkoušce pádla vážil cestu domů :-) ,,,
vím že se to sem ze spokojených států amerických tahá ,,, aspoň tedy znám pár lidiček co to tam odtud mají