Rubrika HYDROakce

Vše o vodáckých akcích v Česku, ale i jinde v Evropě se dozvíte v nové rubrice HYDROakce. Všechna splutí, setkání nebo soutěže, které Vy pořádáte pro ostatní vodáky by neměla chybět na HYDROstránkách. Dejte proto včas vědět, pozvěte ostatní pádlisty anebo napište, jak se ta Vaše HYDROakce vydařila.

HYDROtip

Vodácké půjčovny - půjčovny lodí přehledně a s hodnocením.

Starý HYDROweb
HYDRO - RSS kanál a ATOM
Přehled vodáckého vybavení
Facebook

Vodní stavy
, hladina Vltavy
Aktuální stavy a průtoky v ČR
před 46 dny | OndrasikDvojmistny kajak na jezero.

Ahoj, chtel bych poradit od tech kdo maji zkusenosti s dvojmistnym kajakem na jezera. Mam v planu poridit takovou lod pro mne a pro meho syna, ktery je jeste maly a padlovat zezacatku nebude a casem se to bude teprve ucit. V planu mam celodenni vylety po ceskych prehradach a casem i po zahranicnich jezerech. More neplanuju...i kdyz....clovek nikdy nevi:)Soubezne vsak chci lod kterou muzu vytahnout sam a zajezdit si na ni formou treninku tzn. hodinu az dve intensivniho padlovani. Nebude mne pri tomto vyuziti dvojmistna lod zbytecne brzdit? Zaujala mne model Prijon Poseidon.... Za vase zkusenosti a nazory velice dekuji!

ondra.promailzavseznam.cz | odpovědět |  
před 46 dny | Zdeněk BesmákRE:Dvojmistny kajak na jezero.

Ahoj, prvni vec je jak je synek starej, druha jak brzo se bude ucit padlovat. Ja jsem do šesti let dítka vyrobil sedacku a sprajdu a vozil ho v místě pro bagáž, je pravda že to trošku změní stabilitu lodi, ale na druhou stranu ta loď je tam ušší a sedí vejš než v dospělé sedačce takže se mu i líp pádluje a letos je mu 7 a bez problémů ujede kolem 12 -15 km sám na dospělé lodi i za ne úplně optimálních podmínek. Na tohle je potřeba ale správně zvolit loď Pokud bys chtěl vidět fotky, nebo probrat možnosti lodí písni na mail.

bezizavwodakovywjeci.cz | odpovědět |  
před 33 dny | ZajochRE:RE:Dvojmistny kajak na jezero.

Pokud je syn jeste fakt malej, tak ho vem syna do Brnenskyho vodak sportu a zkuste si sednout do Speedera od Pyranhy. Je fakt, ze pokud je dost malej, tak deblkajak je zbytecnost a tady na tehle lodi nebude muset bejt ani schopnej udrzet padlo v ruce. (provize mi z toho necouha, jen nevim o jine prodejne, kde by tuhle lod meli skladem). Pokud uz je mu alespon 6, tak mu kup detskou laminatku a nauc ho jezdit samotnyho.

xslapa00zavstud.fit.vutbr.cz | odpovědět |  
před 36 dny | Daniel RubínRE:Dvojmistny kajak na jezero.

Ahoj, brzdit a omezovat na vodě Tě nebude, v tom bych neviděl takový problém. Ale přijde mi zbytečné tahat a manipulovat s tak velikou lodí, jestliže na ní budeš jezdit s malým klukem. Jestli chceš o tom popovídat a poradit se, tak mě kontaktuj na mailu [email protected] a společně pro Tebe najdeme vhodný kajak. Ahoj. Daniel

daniel117zavseznam.cz | odpovědět |  
před 35 dny | [email protected]RE:RE:Dvojmistny kajak na jezero.

Á další angažovaný prodejce v diskuzi uživatelů. Tentokrát to máme vlezlý Vodák-sport...

zakernyzavanonym.jo | odpovědět |  
před 33 dny | GrázlRE:RE:RE:Dvojmistny kajak na jezero.

By mě zajímalo jestli je schopen odpovědný zástupce firmy Vodák Sport poradit ikdyž mu z toho nekouká nějaký zisk do kapsy...

jakub.mickazavgmail.com | odpovědět |  
před 31 dny | VojtaRE:RE:RE:RE:Dvojmistny kajak na jezero.

Hele nepleťe se nám do Prijona..jó... mi samozřejmě vyjdeme zákazníkovi vstříci osobně a doporučííme to nejlepší pro něj a žádnej Vodáksport......
Ahoj Vojta

jancarzavhgsport.cz | odpovědět |  
před 28 dny | BublaRE:RE:RE:RE:Dvojmistny kajak na jezero.

No teda vosobně bych svoje nebohý dítě do žádná piraně neposadil. Na to mám toho parchanta zbytečně moc rád...

niczavnebude.nic | odpovědět |  
před 18 dny | Daniel RubínRE:RE:RE:RE:RE:Dvojmistny kajak na jezero.

Pánové jsem rád, že se pouštíte do debaty k danému tématu.......jde Vám o to tomu člověku poradit? To, jestli bude jezdit na té, či jiné značce lodi není vůbec důležité..... A mimochodem co se týká VODÁK sportu, tak jednoznačně ANO. AHOJ všem

daniel117zavseznam.cz | odpovědět |  
před 31 dny | Standoch PrdochRE:Dvojmistny kajak na jezero.

jejda ona uz je Krize i na vodackych webech. To je teda diskuze. Panove ten zajemce se pta na konkretni kajak a jiste informace. Jeden mu doporuceje uplne neco jineho, druhej tady prosazuje svoji firmu ... Jeste ze si nemusim vybirat ja tady kajak. sTANDOCH Prdoch

sprdochzavseznam.cz | odpovědět |  
před 31 dny | Standoch PrdochRE:Dvojmistny kajak na jezero.

KAjak POseidon je klasicky universalni kajak pro dva. To znamena je velmi stabilni, a je jedno jestli s nim budete padlovat na mori, nebo jezeru ci rece. Osobne ho mam vyzkousenej a je opravdu rychlej. Smerova stabilita vyborna, na pouziti na reku typu LUznice to chce ale nejake dovednosti a zkusenosti co se tyka vedeni lode ... Kazdopadne i ja ji pouzivam jako rodinou lod. To znamena dite sedi vepredu a casto mi nepadluje :-) Ale to tolik nevadi protoze lod se da ukormidlovat a uridit pouze v jednom cloveku.

co se tyka druhe casti tak je to tak trochu nesmysl, vyuzivat dvojkajak jako treninkovou lod. Ono to jde padlovat v jednom na dvojkajaku jak pisu, ale pro trenink a hodinovy intenzivni padlovani to nebude to prave orechove. To je proste trochu jina kategorie -lod na trenink a intenzivni padlovani.

sprdochzavseznam.cz | odpovědět |  
před 23 dny | Petr KuželRE:Dvojmistny kajak na jezero.

Ahoj, rád bych nabídl naše kajaky www.skeletonkayaks.cz. Výhodou je bezkonkurečně nejnižší hmotnost a možnost postavit loď na míru. Sám jsem postavil dvoukajak (délka 6,45m váha 26kg), se kterým jsem jezdil v Kanadě. Díky ultralehké konstrukci není problém jezdit sám aniž by se člověk příliš dřel. O manipulaci s lodí ani nemluvě. Pokud Vás naše lodě zaujmou, tak dejte vědět, rád odpovím na jakékoli dotazy. Ahoj Petr

pkuzelzavskeletonkayaks.cz | odpovědět |  
před 22 dny | JakubRE:Dvojmistny kajak na jezero.

Nechci se zbytecně rozepisovat o tom,která loď pro vás je idealní. Já osobně bych kontaktoval nějaky vodácký oddíl ve vašem okolí,kde se můžete za drobák stat členem. Většina loděnic byla společná pro sjezd,slalom i rychlost. Tady budete mít možnost si lodě v poklidu vyskoušet a to relativně nový tak i starší modely.Zaroveň poznate lidi,ketří se pohybujou kolem vody snad od narození.Odpadne tím investice do noveho kajaku a ostatního vybavení,které vám pro začatek zapůjčí.Co se týče další části vašeho dotazu.Na deblu si jizdu moc neužijete a to díky těžišti,které bude posunuté podle toho kam si sednete.Holt singl je singl.Hlavu vzhůru,lodí je velké množství a každej si najde tu svojí,která mu bude vyhovovat.

zeman.kubazavemail.cz | odpovědět |  
před 5 dny | Zdenek KoutnýRE:Dvojmistny kajak na jezero.

ahoj ,, podobnou myšlenku jsem měl taky ,, dopadlo to tak ,, že ted na jaře kupuji svému synkovi dětský mořák a já sám měl tři než jsem u čtvrtého zjistil že to je ten pravý ,, sám na dablu ,, to tě brzo přestane bavit

zdenekkoutnyzdzavseznam.cz | odpovědět |  

Nově v HYDROfóru

před 5 dny - Seakayak v 2012
seakajak 2012, druhá půle července jedeme jižní ...
před 5 dny - Dvojmistny kajak na jezero.
ahoj ,, podobnou myšlenku jsem měl taky ,, ...
před 16 dny - C1 Excalibur od Železného
nejsem žádnej ww odborník , ale byl stabilnější , ...
A uveze i 110 kg vodáka?
Ahoj, v bazaru Boatparku mají C1 Perception ...
dlouhej , kulatý dno , světlá pěna co sákne ...
Ahoj, pamatujete si ještě někdo jaký byl ...
před 18 dny - kajak
Podle toho jaký sevylor, třeba svx sjou dobré - ...
před 18 dny - kajak
Ahoj Davide, Sevylor mám, sice cena super, ale ...
před 18 dny - Dvojmistny kajak na jezero.
Pánové jsem rád, že se pouštíte do debaty k ...
před 22 dny - Dvojmistny kajak na jezero.
Nechci se zbytecně rozepisovat o tom,která loď ...
před 23 dny - Dvojmistny kajak na jezero.
Ahoj, rád bych nabídl naše kajaky ...

Bazar

včera - Fluid Solo S
Nabízím Kajak dva roky ježděný. Za dva roky ...
včera - Perception Java
Prodám 2 sezóny ježděnou creekovku. Dobře ...
před 2 dny - Pyranha Pyranhu 240
Pyranhu 240 v dobrém stavu za rozumnou cenu (i v ...
před 2 dny - Pyranha Pyranhu 240
Pyranhu 240 v dobrém stavu za rozumnou cenu (i v ...
před 2 dny - Prodám pádla
Nové kvalitní plastové pádlo s duralovou žerdí ...
před 3 dny - Noah Machito C1
Ahoj, prodám přestavěný playboat Noah Machito na ...
před 3 dny - Liquidlogic Jefe Grande
Ahoj, prodam krasnou cervenou creekovku, ktera ...
před 3 dny - Necky Crux
Creekovka Necky Crux (227/63 cm, 262 l, 20 kg), ...
před 4 dny - Duemstuff Neoprenové ...
Prodám Neoprenové kraťasy s vrchní vrstvou ...
před 4 dny - Duemstuff špricdeka
Špricdeka EXTREME - WW5, kvalitní šprickedeka, ...
před 4 dny - Duemstuff Krátká bunda
Prodám polosuchou vodáckou bundu vhodnou na kajak ...
před 4 dny - Duemstuff Suché kalhoty
Prodám suché vodácké kalhoty vhodné na kajak i ...

Nejdiskutovanější články

Toplist