Přednáška Standy Chládka

S kajakem po světových mořích
(aneb Proč mě nikde nechtěli zaměstnat)

Kdy:
14. 10. 09, v 18:00
Kde:
KC Vltavská, Praha 7
Vstupné: 60 Kč,
sleva 25% pro HYDROpředplatitele

Čtěte více...

HYDROtip

Nafukovací lodě
Prvotřídní kanoe a nafukovací čluny značky Gumotex. (inzerce)

HYDROspeciál 2009
zdarma ke stažení
Starý HYDROweb
old.hydromagazin.cz

Vodní stavy
Aktuální stavy a průtoky v ČR
13.9.2009 22:49 | DashulkaČPV Úhlava

Díky organizátorům za uspořádání ČPV Úhlava, do závodu se dostaly i nějaké ty novinky, takže nebyla nuda. Výborné bylo i umožnění splouvání v neděli a co bylo nejlepší? No přece výsledky již druhý den po závodě.
Dashulka

PS:Ale málem jsme přišli o pár kusů hydra - dávejte si pozor na stříbrný van s protisobě posuvnými dveřmi s pražskou registrační značkou 9A9 0940! Kdybych ho nechytla za ruku, byli bychom o vestu a helmu chudší. Nevypadlo to na omyl.

dashulkazavpost.cz | odpovědět |  
14.9.2009 10:22 | TypíkRE:ČPV Úhlava

Mělas mu tu pazouru rovnou ukousnout.

tompossumzavseznam.cz | odpovědět |  
14.9.2009 14:18 | MelounRE:ČPV Úhlava

Ahoj Dášulko, na Úhlavě jsem byl vozem 9A9 0940 Lancií Phedra. Nejsem si jist, na základě čeho mne obviňuješ z krádeže, nebo alespoň z pokusu o krádež, nicméně jsi mne dost rozhořčila. Na vodu jezdím patnáctým rokem, nikdy jsem nikomu nic nezcizil. Na základě čeho mne zde obviňuješ?
Ještě seznam lidí, kteří se mnou byli v autě. Petr Zíka: černá helma vlastní, vesta Joker šedá, vlastní, Renata Horáková: modrá helma vlastní, Vesta ragtime modrá vlastní, Martin Kačur: Bílá přilba půjčená ode mne, stejně jako žlutá vesta Joker. Já na vodě nejel, jezdil jsem jako doprovod na kole s přívěsným vozíkem. Předpokládám, že mne mnozí z jedoucích i viděli. Neschovávám svou identitu, já mám svědomí zcela čisté. Pakliže nepovažuješ, za zloděje mého ročního syna, který skutečně mohl držet v ruce cizí věc, ačkoliv ani vestu, ani helmu jsem neviděl, že by držel. JInak informace pro ostatní vodáky: CHYSTÁM SE JEŠTĚ LETOS JET KRÁST NA HAMERÁK, VAVŘINEC I BOTIČ!!!!!!!!!!!!!!!!! Nejradši bych kousnul já Dášulku. Jsi si jistá, že to byl někdo z mého auta? Jestli chceš, tak Ti pošlu i fotky těch, co se mnou byli v autě.

melounhzavseznam.cz | odpovědět |  
14.9.2009 16:31 | Martin KačurRE:ČPV Úhlava

Jakožto jeden z posádky vozidla se musím vůči všem nařčením ohradit. Doufam ze se celá vec vysvetlí.

markaczavseznam.cz | odpovědět |  
14.9.2009 16:38 | Petr ZíkaRE:ČPV Úhlava

Tady zloděj hydra. Myslel jsem, že jsem svůj omyl dostatečně vysvětlil a omluvil se. Tak tedy znovu: Byl jsem poslední u auta. Měl jsem zamknout, aby další zloději jako JÁ nemohli něco ukrást. Spěchal jsem na zahájení závodu, takže jsem všechno okolo auta házel dovnitř. Stačilo? Vím, že to byla chyba, že jsem si měl dávat větší pozor. Nevím ale jak to jinak vysvětlit.

skala16zavcentrum.cz | odpovědět |  
15.9.2009 09:22 | DashulkaRE:RE:ČPV Úhlava

Hluboce se omlouvám všem neprávem nařčeným. Vedlo mě k tomu pouze to, co jsem viděla: že někdo úplně cizí vyndavá z naší oddílové lodě ven naše věci. Podotýkám, že věci se neválely jen tak na zemi. Vedle stálo otevřené auto.Nezaslechla jsem ani promiň. Teď po vysvětlení se samozřejmě vše vysvětlilo. Proto přijměte mou omluvu.
Dáša

dashulkazavpost.cz | odpovědět |  
23.9.2009 09:12 | František PeckářRE:RE:RE:ČPV Úhlava

Dashulko, měla bys více měřit a méně řezat. Ty lidi osobně znám a myslím, že je možno jim věřit. Jezdíš na vodu, nedívej se na lidi hned jako na zločince. Tak to je v politice, v televizi ale ne mezi vodáky. Svým příspěvkem jsi nejhorší vysvědčení napsala sama sobě.

peckarfrantzavgmail.com | odpovědět |  
23.9.2009 14:03 | KlasikRE:RE:RE:RE:ČPV Úhlava

Možná než budeš psát podobné nesmyslné přispěvky, tak by jsi si měl zjistit více. V daném případě se rýpeš ve vyřešeném.

Na rozdíl od tebe znám Dášu. Celý problém nevznikl u Dáši.

To už nemá význam rozmazávat. Nebylo by to dobře především pro "pachatele", kterému ten jeho omyl opravdu nezávidím, takže mu dál neubližuj mazáním se v hov...

klasikzavmachr.cz | odpovědět |  
23.9.2009 21:14 | František PeckářRE:RE:RE:RE:RE:ČPV Úhlava

Klasiku-machře, už již z tvé přezdívky(velkoryse přecházím, že nejsi schopen se podepsat svým jménem)je patrné, že je ti vše jasné. Pro tebe tato diskuze není. Ty budeš celý život jen někomu okopávat kotníky a tvářit se, že všemu rozumíš. "Pachatel" se za svůj omyl slušně omluvil a považoval celou věc za vyřízenou. To "poškozená" se pokouší svým nezralým a hloupým jednáním ropoutat hon na čarodějnice. Pokud jí skutečně znáš....ale ty raději ne!!!!

23.9.2009 21:20 | František PeckářRE:RE:RE:RE:RE:ČPV Úhlava

Klasiku-machře, už již z tvé přezdívky(velkoryse přecházím, že nejsi schopen se podepsat svým jménem)je patrné, že je ti vše jasné. Pro tebe tato diskuze není. Ty budeš celý život jen někomu okopávat kotníky a tvářit se, že všemu rozumíš. "Pachatel" se za svůj omyl slušně omluvil a považoval celou věc za vyřízenou. To "poškozená" se pokouší svým nezralým jednáním ropoutat hon na čarodějnice. Pokud jí skutečně znáš....ale ty raději ne!!!!

23.9.2009 21:46 | František PeckářRE:RE:RE:RE:RE:RE:ČPV Úhlava

Ano, vypustil jsem slovo ze svého příspěvku. Nemyslím si, že přepjatý smysl pro spravedlnost je špatný. Spíše skutečně nezralý. Zlo se nemá násobit. To si všichni pamatujme. Tak snad příště na vodě.

23.9.2009 21:47 | Aleš Skřivan - ŽabákRE:RE:RE:RE:RE:RE:ČPV Úhlava

Zato Ty Františku jsi zase chytrej jako rádio. Machr je doména free mailů, Klasik je přezdívka, pod kterou Míru zná kolem vody v zpč. leckdo, zatímto pod civilním jménem ne. Takže Tvoje imbecilní připomínka a velkorysé přejití svědčí o Tvém rozpoložení.
Já, stejně jako Klasik znám Dášu. Chápu obě strany, ale když se mi někdo hrabe v lodi a bere věci s tím, že spěchal a uklízel, tak to promiň - moc neberu. Minimálně to svědčí o chybujícím, že byl buď nalitej nebo mimo. Cizí loď, věci v cizí lodi, cizí žena, na to se nesahá.

ales.skrivanzavseznam.cz | odpovědět |  
24.9.2009 10:34 | František PeckářRE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:ČPV Úhlava

Musím říci Aleši, že jsi mě potěšil. Zdáse, že začíná přibývat konstruktivních příspěvků. Ale jistý stín na vás zůstává. Jedna obviňuje z krádeže, ty osočuješ urážíš. Jasně deklarujete, že je mezi vámi prostor pro linč, hony na čarodějnice, nenávist a samozřejmě také falešná obvinění a falešnou solidaritu. Proto stojím na straně "poškozeného", který se za omyl omluvil, jasně deklaroval svůj postoj k celé záležitosti, neurážel (mohl)a stál před problémem s otevřeným hledím. Je vidět, že jde o člověka přinejmenším lidsky vyzrálého. To se, bohužel, o tobě ani o Dáše říci nedá.(viz vaše příspěvky)

24.9.2009 10:51 | KlasikRE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:ČPV Úhlava

Zato ty opravdu reaguješ od začátku konstruktivně a víš na co. Inteligencí zřejmě tobě vlastní jsi také pochopil úvozovky u slova pachatel a ostatní příspěvky.

Diskuze s tebou opravdu není pro mě.

24.9.2009 11:17 | KlasikRE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:ČPV Úhlava

Já to ještě budu muset napsat přímo, protože ty to jinak nepochopíš a budeš pokračovat dál a ubližovat a urážet svým "lidským přístupem" nejen Dášu, ale i Melouna, Petra Zíku, Žabáka i mě. Myslím, že všichni kromě tebe by na tento víkend už nejraději zapomněli. Takže pro tebe, pomalejší Františku Peckáři, znovu a polopaticky: můj příspěvek na tvůj první nesmyslný přípěvek říkal, že nemáš rozmazávat vyřešenou věc a tím dále zbytečně ubližovat Petrovi Zíkovi, kterého jsem označil jako "pachatele". Úvozovky zde značí ironii, tj. že všichni už ví, že to krást nechtěl. Doufám že polopaticky to stačilo k pochopení i tobě a pokud to budeš ještě potřebovat podrobněji vysvětlit, zkus požádat třeba osobně Melouna. Já ti už nic dalšího psát opravdu nechci.

24.9.2009 12:22 | František PeckářRE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:ČPV Úhlava

Vypadáto klasiku-machře, že si konečně rozumíme!

24.9.2009 12:44 | František PeckářRE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:ČPV Úhlava

Ačkoliv, jestli tě dráždí lidský přístup, tak to jistě není někde něco v pořádku.

24.9.2009 14:54 | Aleš Skřivan - ŽabákRE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:ČPV Úhlava

Poslední moje reakce, Františku Peckáři. Já jsem zvolil v příspěvku stejný metr jako ty. Tys začal Klasiku-machře, o okopávání kotníků atd. Omluvil se "viník" i "poškozenej", já dal názor ten, že prostě neberu zbrklost v tom smyslu, že opravdu "vinik" bral věci z lodě. To je vše. Nechci nic řešit, ostře jsem reagoval jen a pouze na Tvůj příspvěvek, který se, pro mě nepřijatelně, navezl do mého kamaráda Klasika, který mě už několikrát podal pomocnou ruku a tahal z vody. Pokud bys uchoval své emoce pod kontrolou, tak bych vůbec nereagoval. Ale sahneš-li tímto způsobem (a zdůrazňuji tímto neomaleným způsobem) na mé okolí - tak se ozvat musím. Stát se to v hospodě, ta bych nediskutoval a bác. To je vše. Více mi nestojíš, pouze Ty osobně, za jakoukoliv další diskusi a čas. Howgh.

ales.skrivanzavseznam.cz | odpovědět |  
25.9.2009 08:58 | František PeckářRE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:ČPV Úhlava

Aleši, tvůj příspěvek jsem pochopil. K tvému resumé v podstatě nemám co dodat a ve většině bodů (mimo tvých osobních útoků proti mně) s ním souhlasím. Ale připomenu, o co šlo v celé diskusi mně. Jsem zásadně proti tomu, aby někdo tak bezostyšně někoho prohlašoval za zloděje a navíc ačkoliv se "zůčastněné strany" na místě dohodly na smírném řešení, následně jedna strana druhou znovu napadla veřejně na internetu. To je porušení dohody, rána pod pás. Něco, co se prostě nedělá. Proti tomuto principu budu stát vždy, i v "hospodě s bác." A aby sis nemyslel že mám něco proti tobě, tak i tebe a tvé přátele budu proti tomuto principu bránit, i v "hospodě s bác", ačkoliv preferuji jiný styl. Fanda.

25.9.2009 11:22 | KlasikRE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:ČPV Úhlava

Františku ty jsi snovej. Ty se mi snad musíš zdát. Přeji ti pěkný víkend a pevné nervy lidem kolem tebe.

Lidi, kdo ho opravdu znáte? Je to živá bytost? (například ve výsledcích ČPV jsem tohle jméno nikde netrefil ... nebo, že by taky přezdívka). Jestli to myslí vážně, obdivuji vaše nervy. Jestli je jen "navedenej", potom hodnotím velmi slušný výkon.

25.9.2009 12:52 | kmochacekRE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:ČPV Úhla

Že vás to všechny pořád baví?!? Nejvyšší čas, aby pořádně zapršelo :-)))

xkrej01zavseynam.cy | odpovědět |  
25.9.2009 13:13 | František PeckářRE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:ČPV Úhla

Klasiku, děkuji ti za přání pěkného víkendu. To je od tebe velice hezké. Také ti děkuji, že přeješ pevné nervy mým přátelům. Tvým přátelům přeji totéž. Ostatně, problémů máme všichni dost a nervy nejednou dostanou pořádně zabrat. A pokud jde o mě, já a moje maličkost jejich nervy zaměstnávám určitě nejméně. A jestli to myslím vážně? Ano. Jsem "navedenej" svým smyslem pro spravedlnost, který mi říká, že nedorozumění které se na místě vyřešilo, následně záludně netahám na internet. Jinak ti děkuji, že můj výkon hodnotíš tak vysoko. To jsem od tebe skutečně nečekal. Zdá se, že jsi během naší rozpravy konečně něco pochopil. Nyní jsi skutečný machr-klasik. Franta.

25.9.2009 13:30 | tomasRE:ČPV Úhlava

nazdar
ako mam ja skusenosti na vodackych akciach sa zvykne nieco-niekde skorej zabudnut než ukradnut alebo na sušicke-bidle nieco zamenit.

to co tu prebieha je TOTAL FECAL

bob_dylan_1zavyahoo.com | odpovědět |  

Nově v HYDROfóru

28.9.2009 00:03 - Dragorossi - MadBoy
Jestli stojíš o obratnost playboatu u lodi s ...
25.9.2009 13:30 - ČPV Úhlava
nazdar ako mam ja skusenosti na vodackych ...
25.9.2009 13:13 - ČPV Úhla
Klasiku, děkuji ti za přání pěkného víkendu. To ...
25.9.2009 12:52 - ČPV Úhla
Že vás to všechny pořád baví?!? Nejvyšší čas, aby ...
25.9.2009 12:28 - Dragorossi - MadBoy
Ahoj, prosím o nějaké postřehy ohledně tohoto ...
25.9.2009 11:22 - ČPV Úhlava
Františku ty jsi snovej. Ty se mi snad musíš ...
25.9.2009 08:58 - ČPV Úhlava
Aleši, tvůj příspěvek jsem pochopil. K tvému ...
24.9.2009 14:54 - ČPV Úhlava
Poslední moje reakce, Františku Peckáři. Já jsem ...
24.9.2009 12:44 - ČPV Úhlava
Ačkoliv, jestli tě dráždí lidský přístup, tak to ...
24.9.2009 12:22 - ČPV Úhlava
Vypadáto klasiku-machře, že si konečně rozumíme!
24.9.2009 11:17 - ČPV Úhlava
Já to ještě budu muset napsat přímo, protože ty ...
24.9.2009 10:51 - ČPV Úhlava
Zato ty opravdu reaguješ od začátku konstruktivně ...

Bazar

25.9.2009 16:25 - Jackson kayak Fun, Star ...
Prodávám úplně nový kajak Jackson z řady Fun nebo ...
25.9.2009 15:16 - Vaňha ČR plastový kajak ...
zachovalý,vel. L, barva žlutočervená, ...
25.9.2009 08:54 - Prijon kajak Barracuda
Prodám dva roky jetou v červené barvě, dobrý ...
25.9.2009 07:54 - Wilderness System Mořský ...
...
24.9.2009 12:23 - VODÁK sport Podzimní ...
Firma VODÁK sport pořádá tradiční Podzimní ...
24.9.2009 09:07 - liquidlogic kajak Trigger
Playboat s plochým dnem na hraní, hodný na ...
23.9.2009 19:04 - RIWA Prodám vzdušnice do ...
Prodám kompletní nové vzdušnice do raftu RIWA ...
22.9.2009 17:28 - Perception Whip It
Prodám allround Perception Whip It.Univerzální ...
21.9.2009 17:41 - PALM Vesta PALM Rogue
Vesta PALM Rogue S ...
21.9.2009 17:01 - Noah Machito
Prodám zajeté modré Machito (Fa Noah). Nestíhám ...
21.9.2009 11:43 - Robson NRG
Loď se kterou jsem jezdil prakticky všechno a do ...
20.9.2009 16:22 - liquid logic LL jefe chico
prodam jefe chico, zlata barva, dobry stav, ...

Nejdiskutovanější články

Toplist

www.h2omaniaks.com