Ahoj, máte někdo zkušenosti s tímto kajakem? Zlé jazyky mluvily o prasklinách a nekvalitních plastech.Díky předem. Martin
řeči o nekvalitních plastech jsou většinou liché a používají se spíše jako obchodní taktika, jde především o kvalitní zpracování plastu
praskliny většinou vznikají pokud má loď nějak kriticky namáhané místo které je konstrukčně nevhodně vyřešeno, u kajaků se týká zejména oblasti vnitřku límce v okolí steheních opěrek, ale to se týká více značek
pokud vím tak Riot s tímhle problémy neměl
a hlavně si tu loď puč a aspoň desetkrát s ní sjeď Tróju a uvidíš a nezapomeň si dobře nastavit sedačku a všechny opěrky
Ahoj můj kamoš má tu větší verzi a je sním spokojenej.Myslím tím výbavu a jizdní vlastnosti.Horší už to je s plastem.Je šíleně měkký.Je to nejměkčí plast co jsem kdy na lodi viděl.měl ho na vodě 4x a vypadá jak by ho přejel rašplí.
MOHU POTVRDIT KOLIKRÁT PLAVOU NEJDŘÍV ŠPONY A AŽ PAK KAJAK
Jenže se jezdí zpravidla po vodě, nikoliv po šutrech. V dnešní době si každý myslí, že kýbl vydrží vše.
No podle tebe asi kajak na divokou vodu patří na Lipno.Na divoké vodě se všem šutrům nevyhneš.
ahoj. ránu už chytil takovou že zůstal průhyb ale nepraskl. s jízdníma vlastnostma thundru jsem fakt!!! spokojenej. správný nastavení sedačky je pro ocenění kvalit lodě podstatný! nedostatky v oblasti vyztužení límce pro stehení opěrky (dva body propojení) byly na jedný straně lodě tak razantní, že jsem musel šáhnout po horkovzdušný pistoli a přidat chybějící materiál- ten jsem vzal ze starší lodě od železnýho, která ani po třech letech ježdění nevykazuje takový stopy opotřebení jako T po půl roce- ale to je prej taktika většiny výrobců, vyrobit opravdu spotřební zboží. ani pevně podepřenou zádovku jsem nepochopil (uříznout?).
a tu ránu dostal při odemykání Sázavy za 78 kubíků a ne při sjíždění vodopádu v potočním čůrku ,jak tam by asi dopadl ?
Ja sice Thundra nemam ale zato asi tri roky uz padluju na Magnumovy (ma stejni plast ako Thunder) a este som problem s plastom nemal. Je trochu meksi ale to ma teraz vecina firiem lebo ten plast sa skvor ohne ale nepraskne. A co sa tyka sjizdeny vodopadu tak moj Magnum prezil skok 10 metroveho vodopadu primo na suter bez praskliny a stacilo prejst spicku trochu teplovzduskou a bola skoro ako nova:)
Ahoj lidi, taktez nemam Thudera, ale mel jsem Riota Boostera. Koupil jsem ho rok jetyho a za dva a pul roku jezdeni po Českych, Rakouskych a Slovinskych rekach jsem ho musel sedumkrat varit. Bylo mi receno ze to byl problem u Riota momentalne pouzivanym materialem u vsech lodi z te doby. Tak nam zbyl aspon jako bazenova lod =o)