Ahoj, potřeboval bych poradit. Líbí se mi kajajk Lil’ Joe měřím 193 a vážím kolem 80 tak by mě zajimalo jestli ho mám vzít nebo se radši mrknou po HOSS-ovi jezdím řeky rád si zaserfuju a občas aji nekde zkusím zaříznout záď tak by mě zajimalo co mi poradíte. Díky čau Tomish
Ahoj, sem šťastnym majitelem týhle loďky a nemůžu si stěžovat. Řek bych, že je to výborná "univerzálka" jestli to tak můžu říct. Nějakou divočinu zvládá uplně krásně (asi teda ne šestkový peřeje no :D a nebo jo ale s někym kdo umí pádlovat takže ne se mnou :D ) Vážim zhruba podobně akorát sem menší (těžký kosti :D ) 173 cm a loďka mi padne jak ulitá. Uvádí se, že je do 88 kg takže se oba tak trošku už blížíme horní hranici, ale já osobně nevidim žádný větší nedostatky při provozu. Asi kdyby si chtěl spíš jezdit nějkaou divočinu tak koukej po HOSSíkovi, ale jinak si myslim, že na "normální" ježdění tj rozumnou WW žádnou vraždu a příležitostný blbnutí je to perfektní loď v perfektní velikosti :) ale doufám, že ti sem napíšou ještě taky nějaký odborníci a ne rádoby znalci jako já :D a klidně si myslim zkus skáknout do boatparku jestli seš z prahy, tam kluci rádi poraděj a sou to právě odborníci :) a Lil Joa maj myslim na půjčení kdyby sis ho chtěl vyzkoušet. Přeju hodně štěstí při rozhodování a ahoj třeba někdy na vodě.
Díky moc za odpověd. Doufám, že nebude jediná:) jinak do boatparku to mám trochu z ruky sem z Přerova takže jet se vyzkoušet lod 300 tam a potom zpět není ono. Proto to řeším touhle formou díky a někdy na té vodě
myslím že už jsem ti odpovídal, ale dle mého názoru budeš se svojí délkou v Joeovi hodně napresovanej a ta váho je taky spíš na horní hranici. S Hossem budeš v poho.