Ahoj vodáci. Neporovnával jste někdo tyhle dva kajaky? Do jednoho z nich se chystám jít. Na jízdu mi sedí oba a nemůžu se rozhodnout. Díky za názory.
Ahoj ja bych Ti doporucil Zlaty Cesky Rucicky. ZET is THE shit. Good luck. Cau Jarda
Sedel jsem v obojim a Raptor mi prisel urcite lepsi :-)
Ahoj, spis popis jak jezdis a co bys chtel jezdit, obe lode se prece jen lisi a i podle toho by ses mel rozhodnout. Napis a urcite ti neco poradim.
Ahoj, obecně...spíš Alpy, než Korsika. Něco ve stylu Enns, Soča, Möll, Isell, Kamenice, Horní Labe, Vltava pod Lipnem, sen jsou Čerťáky, Norsko (Sjoa, atd.), občas zablbnu na kanále, ale určitě ne žádný rodeo :-). Raptor je suprově lehkej, Stomper má zase bezva sezení, vnitřní výbavu a zdá se mi, že se snadněji eskymuje. Ach jo.
Oba kajaky rozhodně patří k tomu nejlepšímu co dnes na trhu je. Stomper má super sedačku a úžasný přístup k úložnému prostoru za sedačkou. Jestli se nemůžeš rozhodnout tak Stomper má hodně barevných kombinací, takže je v tom i jistá exkluzivita..
Železný mám pocit nabízí za nějaký příplatek klidně i obrázky, takže exkluzivita je i u Raptora :)
Panove, co tu resite? Barvicky a obrazky??? To prece nejezdi. Pochopim ze to muze byt podstatne pro nektere holky, ale na jizdni vlastnosti to vliv fakt nema. Ja mam Raptora a jsem spokojenej. Jel jsem s nim 10dni multiday trip a vozil si v kajaku vzadu stativ, spacak, karimatku a suche veci na sebe. Lod se i v takhle nalozenem stavu na 2000m3/s rece chovala perfektne. Vedle toho jsem s ni byl spokojeny v lete na povodnove Smede nebo na jare na polosuche Korzice.
Vim ale ze je tu spousta idi co neda dopustit na Stopmera. Lod je to dobra. Muzu doporucit jen jedno. Vzit si obe lode nekam na reku a porovnat je na jare "v akci" podle mne Kamenice by mela stacit a sjet za den 2x Kamendu pokazde na jine lodi nebude zadny problem... Osobni zkusenost je asi nejlepsi meritko...
tázající pán píše .. "Na jízdu mi sedí oba.."
. ))
Železný rozhodně tuto službu nabízí, ale nejsem si úplně jistý firmou ZET kayaks . ))
Koukám Henry že Ti asi na kajaky od ZET nikdo nedal dobrej rabat... Je fakt k blití jak tu furt lidem podstrkuješ to co prodáváš a na čem máš lepší marže (bez ohledu na to jak moc to je nebo není dobré)...
Prosím koukej se lépe, kajakáři ! Ten zbytek nemá smysl komentovat.
Jestli ti na jízdu sedí oba, tak si hoď korunou, vyber si ten hezčí, levnější, ten, který má skladem tvůj oblíbený obchod...
Kup Raptora, podporis ceskej trh a blbou lod urcite nekoupis... Navic zaruka... reklamace... vse by pripadne probehlo mnohem rychleji!