Archiv HYDROčlánků

Nově na DVD

S kajakem po světových mořích
aneb Proč mě nikde nechtěli zaměstnat

Záznam přednášky cestovatele a kajakáře Standy Chládka
ze 14. října 09 v Praze

Cena: 120 Kč,
sleva 25% pro HYDROpředplatitele

Čtěte více...

HYDROtip

Inzerce Nafukovací Čluny.cz

Prodáváme nafukovací čluny GUMOTEX a vodácké potřeby.
Nejlepší ceny na internetu!

Facebook - HYDRO má svojí stránku na Facebooku.
Přidejte se k HYDROfanouškům!

Starý HYDROweb
HYDRO - RSS kanál a ATOM
Přehled vodáckého vybavení

Vodní stavy

Aktuální stavy a průtoky v ČR

Vánočně silvestrovská Korsika

Už od září jsem všem tvrdil, že letos mám lyžařskou zimu a nikam na vodu nejedu. Jenomže nepříznivé sněhové podmínky moje plány na lyžařskou zimu zhatily a když mi těsně před ...

11.1. 06:57 | Divoká voda | Snížák | čteno: 1788× | komentářů 10

Corsica Kayak Week 2009

Aktualizováno! Na vodácky hojně navštěvovaném ostrově Korsika se letos opět chystá velké setkání pádlistů z celého světa. Korsika je snad všem pádlistům známá divokou vodu ...

13.2.2009 | Divoká voda, Turistika | Snížák | čteno: 2009× | komentářů 1

Kapky

včera | 10:28 ČPV Letní Blanice

37. ročník závodu se koná už v sobotu

19. června. Aktualizované informace jsou uvedeny ve článku ČPV Letní Blanice na našem webu, kde si můžete stáhnout i propozice závodu. V neděli je volné splutí, voda poteče od 9:30 do 11:30 hodin.
-vek-

8.6. 15:11 Soutěž o stan a batoh Coleman končí ve čtvrtek

Na stránkách svetoutdooru.cz můžete už jen do čtvrtka soutěžit o stan Coleman Celsius 3 Plus a batoh Crossroads 28 l. Soutěž najdete tady.
-red-

8.6. 10:09 Test kánoe Scout

Podrobný test nové nafukovací kánoe Gumotex Scout, na kterém spolupracovala naše redakce, vyšel dnes na www.svetoutdooru.cz.
-red-

7.6. 06:40 Vyšly Novinky Světa outdooru

Jarní edice bulletinu Svět outdooru - Novinky právě vyšla. Časopis si můžete zdarma vyzvednout v outdoorových a vodáckých obchodech, nebo si jej můžete zdarma stáhnout.
-red-

6.6. 20:35 ME i SP zrušeny kvůli velké vodě

Povodně nakonec zmařily obě velké víkendové kanoistické události. Zatímco druhý a závěrečný závod světového poháru ve freestyle v Plattlingu vůbec nezačal, mistrovství Evropy ve slalomu ve slovenském Čunovu skončilo po pátečních kvalifikačních jízdách.
-jay-

4.6. 10:01 Povodně komplikují závody

Zatímco v Čunovu na ME ve slalomu včera úspěšně proběhly kvalifikace C1 a K1 a dnes se bude závodit podle zkráceného plánu, v Plattlingu dnes zřejmě teprve bude kulminovat hladina Isaru a závod SP se v lepším případě přesune až na neděli. Včerejší i dnešní tréninky vysoká voda zcela znemožnila. Nezávodící vodáky ale čeká krásný slunečný víkend a nadstandardní vodní stavy.
-jay-

3.6. 16:32 Deště polevily

Silné noční deště rozvodnily řeky na jihu Čech, v průběhu dne se ale jejich stavy pomalu začaly vracet k normálu. U Šušice byl dopoledne evakuován dětský tábor na břehu Otavy. Intenzivně pršelo ve středu také v bavorských Alpách a povodňová vlna se z horních toků přesouvá do nížin. V ohrožení by tak mohly být i 2 významné sportovní události - slalomové ME v Čunovu a freestylový SP v Plattlingu. Předpověď na víkend je ale optimistická: slunečno a teploty přes 20°C.
-jay-

2.6. 15:56 Průtoky opět stoupají Intenzivní déšť znovu zvedl hladiny řek na Moravě. Kritická je situace, především v povodí Moravy na Zlínsku a na Vsetínsku. Na celém dolním toku Moravy platí 3.SPA. Déšť se postupně přesouvá i do Čech a stoupají řeky hlavně na Vysočině. Meteorologové až do zítřka varují před vydatným deštěm, hlavně v jižní a východní části republiky.
-jay-

Nejdiskutovanější témata fóra

před 9 dny - Berounka tento víkend
Ahoj Dotaz pro zkušenější. Chceme jet tento ...
před 16 dny - Nafukovací 2místný kajak ...
Ahojte, vybírám co nejvhodnější dvojkajak pro ...
před 36 dny - CETUS
Ahoj. Mate niekto bundu od HIKA CETUS ...
před 44 dny - Sevylor rio kcc305 nebo ...
Tak jsem vše pročetl a mám už jasněji. Děkuju za ...
před 52 dny - Kajak safari od gumotexu - ...
Chci nafukovací odolný rychlý kajak na jezero a ...
22.2.2010 - Pěna na klečení do lodě
Ahoj všem potřeboval bych materiál na výrobu ...
20.1.2010 - Co na sebe?
Ahoj, chtěl bych se zeptat, co berete na sebe ...
1.11.2009 - Bliss-stick Mystic vs. Fluid ...
Už jsem se pokoušel se svým problémem vnutit do ...

HYDROakce

9.6. 06:56 - 5. Sea-sympozium vyšlo na jedničku
Tradičně v prvním červnovém víkendu se už popáté sešli čeští i slovenští seakajakáři, začínající i pokročilí na ...
4.6. 12:30 - ČPV Letní Blanice
Už 37. ročník pro nás připravují na 19. června Vodáci Prachatice. Místo startu závodu, je z důvodu uzavírky ...
3.6. 07:10 - Výstava stanů letos v centru Prahy! (PR)
Letošní ročník již tradiční Výstavy stanů se koná v červnu a červenci na Výstavišti v Holešovicích, a to přímo ...
3.6. 06:49 - Youngsters Camp České Vrbné 2010
České Vrbné se stalo o minulém víkendu dějištěm již třetího Youngsters Campu rodea na divoké vodě. Účastníků se ...
19.5. 06:22 - Vodácký maraton na Berounce
Pořádatel 33. ročníku maratonu – oddíl kanoistiky TJ Lokomotiva Beroun a Sdružení vodáků VODMAR zve vodáky na ...
18.5. 13:48 - ČPV Sázava
Už tuto sobotu 22. května 2010 se koná 54. ročník závodu ČPV Sázava a to na 12 kilometrů dlouhé trase v ...
16.5. 15:04 - ČPV Svratka
13. června se koná další ze závodů Českého poháru vodáků. Start závodu je pod hrází vodního díla Vír I a jede ...
8.5. 20:51 - Extrém Cup 2010
Už 29. května je start tradičního závodu štafet v extrémních sportech, který je určen čtyřčlenným týmům v ...

HYDROfórum

před 4:54 hod. - Sevylor rio kc
Zalepit díry na Safku je podobné jako dát ...
před 2 dny - Sevylor rio kcc30
Jo a mimochjodem, safárko se samozřejmě zvedat dá ...
před 2 dny - Sevylor rio kcc30
Moc nedochází, ale je to samořejmě jen tvoje věc ...
před 2 dny - Sevylor rio kcc305 n
Před lepením jsem to důkladně odmastil a ...
před 2 dny - Nafukovací 2místný kajak ...
Mám 6 let staré Sunny i Helios 380. Heliosku ...
před 2 dny - Lodný vak
OK, díky, konkrétne mi vyšiel EXPEDITION 80L od ...

Nové komentáře

včera - Sázava Černé Budy
Podle emailu od pana mgr.Drábka se o víkendu na ...
před 2 dny - zákaz je až od II.SPA
Vyhl. MD. č. 241/2002 , §4 odst.2 A protože ...
před 2 dny - ok
ok, tenhle argument beru.. ovsem pri 1.spa tam ...
před 2 dny - oprava
jasně, díky, opraveno
před 2 dny - oprav si
Oprav si to 19. století u filmu na dvacátý!
před 3 dny - drbasovi
Ahoj Drbasi zrovna minulý týden jsem byl na ...

Bazar

před 2 dny - Hiko Rafter - long John ...
Prodám starší neopren Long John Rafter od Hika: ...
před 3 dny - vlastní deblkanoe laminát ...
skoro nejetá, vhodná pro turistiku na ...
před 3 dny - Gumotex Raft Colorado
Prodám starý, ale dobrý, raft Colorado. Stáří ...
před 4 dny - Jackson Jackson star 2010
predám freestylový kajak jackson star- nový ...
před 4 dny - Železný Mág
Koupím Mága od Železného do 9000.- Nabídněte.
před 4 dny - PALM kalhoty Palm ...
Kalhoty malo pouzivane stare pul roku vel XL ...

Kalendář akcí

«   červen 2010   »
po út st čt so ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    
přidej akci

Nejčtenější články

Soutěž o kánoi Gumotex Scout

Milé HYDROčtenářky, milí HYDROčtenáři. V těchto dnech pro vás testujeme horkou novinku v nabídce Gumotexu, všestrannou nejen rodinnou nafukovací kánoi SCOUT. Mezitím, ...

Pozor na jezy (nejen) na Sázavě

V dubnu jsem dostal na základě své výzvy o pomoci při hlídání úředních desek obcí s rozšířenou působností foto jezu od svého kamaráda Martina. Byl to jez na Sázavě – ...

Splutí Litického oblouku

15. května 2010 se koná již 31. ročník této akce. Sraz účastníků je v 11 hodin na louce u železniční stanice Bohousová a jede se do Potštejna, což je 9,5 kilometru o ...

Otava, Čeňkova Pila – Radešov, úvodní závod ČPV

Soutokem dvou překrásných divokých říček Křemelné a Vydry vzniká neméně pěkná zlatonosná Otava. Od soutoku k Sušici teče severním směrem, dále se ohýbá na severovýchod ...

HYDRO 2/10 - Jizera

Vrátil jsem se ze super výletu z Turecka a zjistil jsem, že to bylo akorát včas. Zrovna totiž vyšlo nový číslo HYDRA na který jsem se strašně těšil. Tentokráte je ještě ...

HYDRO 1/10 - Divoká voda v ČR

No tak je to tady vodáčkové naši zlatí. HYDRO 1/2010. Ani to nebolelo a váš nejoblíbenější vodácký magazín na světě se ladně přehoupl do osmého ročníku. Pravda trošku ...

HYDROparáda - díl 4.

Přinášíme poslední díl našeho zimního seriálu, v němž jsme hledali nejkrásnější a nejoblíbenější řeky v ČR. Díky za vaše maily i hlasování v anketě, podle které má mezi ...

Co udělat pro vyšší bezpečnost na jezech?

Nabídkou na konzultaci ve věci zvýšení bezpečnosti pro vodáky na sázavských jezech Černé Budy a Šternberk, která je výsledkem aktivity Pavla Šálka, pověřeného člena ...

Nejdiskutovanější články

Pozor na jezy (nejen) na Sázavě

V dubnu jsem dostal na základě své výzvy o pomoci při hlídání úředních desek obcí s rozšířenou působností foto jezu od svého kamaráda Martina. Byl to jez na Sázavě – ...

Co udělat pro vyšší bezpečnost na jezech?

Nabídkou na konzultaci ve věci zvýšení bezpečnosti pro vodáky na sázavských jezech Černé Budy a Šternberk, která je výsledkem aktivity Pavla Šálka, pověřeného člena ...

Jak pustit děti k vodě?

Říká se, že začátky jsou vždycky těžké. Jak to tedy udělat, aby se dětem na vodě líbilo, vybudovaly si k ní pozitivní vztah a jednou třeba samy, dobrovolně a rády, ...

HYDRO Speciál 2010

Již popáté jsme pro vás letos připravili zvláštní letní přílohu Vodáckého magazínu HYDRO, určenou především příležitostným vodákům a všem, kdo si chtějí užít letní ...

Sázavské pádlo 2010 – 40. ročník

7. – 9. května pořádá Loděnice Vltava spolu s D.O.S. závod ve sjezdu a vodácké všestrannosti pro dětské vodácko-turistické oddíly. Tentokrát zvolili jako téma „Jako za ...

Roháče a Studený potok květen 2010

Již několik let co jezdíme na Slovenskou Belou, a mě pořád ležela v hlavě říčka pramenící pod Roháčem – Studený potok. Neplést si se Studeným potokem ve Vysokých Tatrách ...

HYDRO 2/10 - Jizera

Vrátil jsem se ze super výletu z Turecka a zjistil jsem, že to bylo akorát včas. Zrovna totiž vyšlo nový číslo HYDRA na který jsem se strašně těšil. Tentokráte je ještě ...

Dračice pro masochisty

Před časem se na HYDROwebu objevil článek o Dračici. Již dlouho jsem si pohrával s myšlenkou Dračici splout. Zajímal mě právě úsek od Františkova dolů na soutok. Protože ...

Toplist
www.h2omaniaks.com