Jak na to
Jak psát pro HYDRO - doporučení pro autory příspěvků do HYDROmagazínu.
S kajakem po světových mořích
aneb Proč mě nikde nechtěli zaměstnat
Záznam přednášky cestovatele a kajakáře Standy Chládka
ze 14. října 09 v Praze
Cena: 120 Kč,
sleva 25% pro HYDROpředplatitele
Prodáváme nafukovací čluny GUMOTEX a vodácké potřeby.
Nejlepší ceny na internetu!
Vodák má sedět, případně klečet v lodi a ne někam kráčet. Z principu věci však vodák pořád někde courá, tu se podívat na jez, na peřej nebo se s lodí plnou vody škrábe na ...
Budoucím autorům HYDROmagazínu: Vážení a milí autoři, reportéři, vypravěči, fotografové, kameramani… Zveřejněte své články, fotografie nebo krátké filmy v HYDROmagazínu! ...
Pokud se chystáte na vodu na Šumavu, vezměte na vědomí, že 1. – 2. května budou v úseku Čeňkova pila – Rejštejn závody ČP ve dlouhém sjezdu na divoké vodě a upravte si svůj program. V sobotu bude řeka volná do 10:00, během poledne 13:30 až 15:30 a odpoledne po 17:00, a v neděli do 10:00 a po 13:00 hod. Program závodů najdete na webu pořadatele.
-vek-
Čeští vodní slalomáři mají za sebou po víkendu první polovinu reprezentační kvalifikace. Jak probíhala a jak vypadá průběžné pořadí se dočtete na kanoe.cz.
-jay-
koncem zimy po krátkém pobytu v Čechách opět vyrazil do světa. Nyní už asi sjíždí divoké řeky v Kalifornii. Abychom na něj u nás doma nezapomněli, poslal nám odkaz na svoje nové promo video 2010. Když jsem se na něj dívala já, tak jsem měla občas husí kůži. Jsem zvědavá, co to udělá s vámi.
-vek-
Již po sedmnácté odstartuje v sobotu 24. 4. tradiční vytrvalostní závod Posázavská trilogie. Více informací o závodu najdete v rubrice Akce.
-red-
Mezinárodní kanoistická federace (ICF) přidělila na konferenci v Budapešti pořadatelství Mistrovství světa ve vodním slalomu pro rok 2013 České republice. Světový šampionát se bude konat v Kanoistickém areálu v Praze – Troji. Více na kanoe.cz.
-csk-
Nezapomeňte, že další promítání, tentokrát Kajmanových fotek z jeho zimní výpravy do Chile, je naplánováno na tuto středu 21.04. v Bouldru v Síti v Praze na Žižkově. Kdo náhodou Kajmana ještě nezná, nechť zhlédne jeho blog.
-jay-Uživatelský test Raptora od Jardy Karáska (se spoustou fotek) si můžete přečíst na Palačinkách
-omu-
Ve středu 28.4. 2010 v 8.00 hod. bude spuštěn registrační systém pro splouvání Teplé Vltavy v šumavském národním parku v roce 2010.
-jay-
Všechno se mění, ale HYDROnadílka zůstává. Už poosmé letos zahajujeme nový HYDROročník velkou HYDROnadílkou pro všechny HYDROpředplatitele. HYDROnadílka je naše ...
No tak je to tady vodáčkové naši zlatí. HYDRO 1/2010. Ani to nebolelo a váš nejoblíbenější vodácký magazín na světě se ladně přehoupl do osmého ročníku. Pravda trošku ...
Milé HYDROčtenářky, milí HYDROčtenáři. V těchto dnech pro vás testujeme horkou novinku v nabídce Gumotexu, všestrannou nejen rodinnou nafukovací kánoi SCOUT. Mezitím, ...
Špičkový technolog a výrobce kajaků Železný se spojil s ikonou českých vodáků Honzou Láskem – „Zajícem“ a bývalým závodníkem Viktorem Legatem, aby vyvinuli a vyrobili ...
Když sem v neděli ráno parkoval na Černým Mostě vedle auta s otevřenou deblovkou na střeše, nebyl jsem si jistej, jestli jsem se při změně zimního času celej nějak ...
V sobotu 3. dubna, tak jako každý rok, dorazí v 10:00 hodin Dědek Doubravák a jeho družina na tradiční zahájení vodácké sezony a odemkne Doubravu zlatým klíčem.
Jistě velmi známým a často splouvaným úsekem řeky Doubravy je část od pařížovské přehrady do Ronova nad Doubravou či Žlebů (viz průvodce 2/2006). Nás ale teď bude ...
Jak se vám líbila HYDROparáda divokých řek v letošním prvním vydání HYDROmagazínu? Dopadlo pořadí TOP 20 podle vašeho gusta nebo byste své oblíbené řeky uspořádali ...
Den byl jako vymalovaný, když naše partička vyrazila na splutí řeky Cidliny. Jelo nás jen z Nových Dvorů čtrnáct lodí. Během týdne proběhlo pár telefonátů s ...
Když sem v neděli ráno parkoval na Černým Mostě vedle auta s otevřenou deblovkou na střeše, nebyl jsem si jistej, jestli jsem se při změně zimního času celej nějak ...
Nejdelší řeka Pardubického kraje Chrudimka pramení ve Žďárských vrších, protéká Železné hory a v Polabské nížině v Pardubicích ústí do Labe. Nabízí ke splutí jak ...
Po sobotní relaxaci v nás dloube červík a řešíme kam? V Sasku toho moc neteče a tak připadá v úvahu Müglitz. Nemá přemrštěný stav, ale na proplutí to bude stačit. Sraz ...
Kamenice patří mezi nejoblíbenější divoké řeky v Čechách, na jejím toku se pořádala či pořádá řada vodáckých akcí – sjezdy, rodeové závody, slalomy nebo stále ...
O uplynulém víkendu se na nás po tuhé zimě konečně usmálo štěstí, začalo přát počasí a do oblíbených horských řek a říček se, jako každé jaro, navalil dostatek vody, aby ...
Sedíte v kajaku, v ruce máte pádlo, vedle vás jsou další 3 kajakáři, kteří mají chrániče jako hráči amerického fotbalu. Koukáte s nedůvěrou chvíli na ně a pak zas do ...
Po dlhočiznej zime sa konečne opatrne začala hlásiť jar a televízne rosničky, balkónové teplomery i čísla na hydrologických mapách sa zatvárili optimisticky. Bolo ...