Nově na DVD

S kajakem po světových mořích
aneb Proč mě nikde nechtěli zaměstnat

Záznam přednášky cestovatele a kajakáře Standy Chládka
ze 14. října 09 v Praze

Cena: 120 Kč,
sleva 25% pro HYDROpředplatitele

Čtěte více...

HYDROtip

Facebook - HYDRO má svojí stránku na Facebooku.
Přidejte se k HYDROfanouškům!

Starý HYDROweb
HYDRO - RSS kanál a ATOM
Přehled vodáckého vybavení

Vodní stavy

Aktuální stavy a průtoky v ČR
před 20 dny | kpt. DabačCETUS

Ahoj.
Mate niekto bundu od HIKA CETUS ?
Uvažujem nad kupou, len som to nikomu este nevidel.
Jazdim tak max WWIV.
Poprosim o vaše prve dojmy resp. plusy a minusy.

kptzavdabac.si | odpovědět |  
před 20 dny | JirkaRE:CETUS

do WW4 ti bohate staci sunray. Pokud nejsi modelka a jde ti spis o vykon nez o vzhled, tak ty 2000 navic by si lip investoval do neceho, kde ten rozdil poznas vic - padlo/vesta/helma atd

jslapakzavseznam.cz | odpovědět |  
před 19 dny | nobodyRE:RE:CETUS

Jasně pokud na tebe nebude moc cákat voda, nebudeš eskymovat, vyrazíš dvakrát za rok, nevadí ti mokro anebo hledáš ochranu proti UV paprskům tak Sunray stačí bohatě :o))))

nobodyzavyahoo.com | odpovědět |  
před 19 dny | DavidRE:RE:RE:CETUS

Opravdu konstruktivní kritika... Hlavně se pod svůj názor pedepište, pane Nikdo

centrumzavhiko.cz | odpovědět |  
před 19 dny | DavidRE:CETUS

Bunda Cetus je novinka v naší nabídce bund, kdy nahrazuje dosavadní modely Sunray, Lycan a Maelstorm. Bunda Sunray již nenív prodeji krom velikosti S. Cetus asi moc lidí ještě nemá, teprve se nám postupně dostává na prodejny.

centrumzavhiko.cz | odpovědět |  
před 19 dny | nobodyRE:RE:CETUS

Prostě když někdo jezdí divokou a chce být v suchu tak je vždycky třeba volit bundu ze špičky nabídky, teda pokud pádluju často, když si koupím bundu za dva litry a budu jezdit hodně tak za půl roku je dobrá tak akorát proti tomu sluníčku:o(

před 16 dny | JirkaRE:RE:RE:CETUS

Ja mam Sunray uz skoro rok a zatim maximalni spokojenost, obcas navlhnu, ale ze by do ni teklo se rict neda, nedavno jsem mel moznost porovnat, ze udrzuje vodu venku prakticky stejne dobre, jako bundy, ktery tu preferuje nobody... na divokou vodu je to super vykon za rozumnou cenu, na rodeo uz je to horsi, preci jen tam ty pohyby jsou agresivnejsi a kdyz si clovek uplne neutahne suchy zipy okolo pasu, tak se muze vnejsi vrstva vyhrnout nahoru, coz pak shrnuje komin spricky dolu a pri loopech to pak krasne caka do lodi... kazdopadne pokud nejezdis kazdou nedeli do rakouska na ledovcovy reky, tak ti doporucuju radsi tuhle a usetreny penize fakt do neceho, co na WW4 poznas vic... nobody se tu snazi prodavat extremni bundy na neextremni podminky... dalsi pohled, jak se na to muzes koukat je moda... nicmene pokud ses i tak rozhodl, ze chces fakt co nejkvalitnejsi bundu, tak doporucuju pockat, az prijdou poradny bundy od Stohlquistu, protoze jakozto novinka na trhu by mely byt za dobrou cenu a s takovou kvalitou se muze malokdo merit...

jslapakzavseznam.cz | odpovědět |  
před 16 dny | kpt. DabačRE:RE:RE:RE:CETUS

pozeral som sa na tu bundu sunray, hiko ma v ponuke už len S a XXL a ja som asi niekde v strede.
na slovensku nie je moc kamenych obchodov, kde by bola široka ponuka vodackeho materialu. Nieco malo je v Bratislave a tam ja zrovna nebyvam. Mam tam ale spolužiaka, ktory je ochotny do takehoto obchodu ist a zakupit mi objednany tovar. Navyše som sa tam dohodol, že ak sa netrafim do velikosti, možem bundu vymenit za inu velkost.

před 15 dny | nobodyRE:RE:RE:RE:CETUS

Rozlišování oblečení dle obtížnosti je zavádějící, spíš je podstatnější počasí, povětrnostní podmínky a teplota, když jezdim jenom v teple tak je to jiný než když jsem na tejdením zájezdě a chci každej den na vodu a počasí není zrovna tropický, stačí když prší na čerťákách a ráno se do gumy zrovna nehrnu. Další aspekt je jestli mám velkou loď a cáká na mě míň než na playboatu. Kamenice je za střední vody relativně nezákeřná a když fouká a na břehu leží sníh, tak je to minimálně o zdraví. Ale to je každýho věc.

před 15 dny | kpt. DabačRE:RE:RE:RE:RE:CETUS

RE:
Rozlišování oblečení dle obtížnosti je zavádějící

to som tam pisal aby bola predstava co dokazem splavit. dotazoval som sa pred casom jaky velky pytel ci 60L alebo 80L a jeden mi odpisal, že si mam zaobstarať modru tašku IKEA. preto to WW4 aby mi nejakej "chytrej" zase neodporučil pončo na kolo alebo podobnu ptakovinu. Ludia su všeliakí beťári a vtipálci.
Ale zatial nik s konkretnou skúsenosťou na CETUS ?!

před 15 dny | MichalRE:RE:RE:RE:RE:RE:CETUS

Měl jsem SUNRAY a nebyla špatná ale... ted´ mám PALM SIDEWINDER a max spokojenost. Navíc rozdíl pár stovek proti CETUS bych asi neřešil. I když CETUS jsem pravda nezkusil. Třeba tady http://www.vodacke-centrum.cz/fx/cz/accessorydetail/bunda_palm_sidewinder.html?pid=403

Mickiezavemail.cz | odpovědět |  
před 15 dny | kpt. DabačRE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:CETUS

ten link som navstivil aj ja. uvazoval som i nad palm sidewinder, mal som možnost vidiet na soči u Csonku alebo Aveto Dry. Jednoznacne však zavažil fakt, že možem "bezproblemovo" vymenit velkost v pripade potreby bez dalšich nakladov na poštovne.

před 15 dny | MichalRE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:CETUS

Sidewinder i aveto jsou v pohodě a sklukama Z Brna se taky určitě domluvíš.

Mickiezavemail.cz | odpovědět |  
před 13 dny | PajaRE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:CETUS

Bundu Sidewinder můžeš vyzkoušet i u nás
http://www.boatpark.cz/vodacka-bunda-palm-sidewinder-z2120/

pajazavboatpark.cz | odpovědět |  
před 13 dny | SimonRE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:CETUS

no já mám hiko Lycan. pořídil sem si jí jako šprickobundu a byl sem fakt spokojenej. teda asi dva roky. vylejzal sem z lodi suchej i po eskymácích.
poté se mi ale začala loupat vnitřní vrstva v rukávech a začalo mi tamtudy týct-teď stačí když mi na ruce cákne a sem hnedka celej mokrej(tři roky stará) :(
bohužel už je to druhá hiko bunda, kde se mi tohle stalo.
čekal bych, že mi vydrží o trochu dýl :(
jinak ale se střihem, kevlarovejma výstuhama atd. fakt spokojenost

jaký sou vaše dlouhodobý zkušenosti s jednotlivejma značkama?

simpizavcentrum.cz | odpovědět |  
před 9 dny | kpt. DabačRE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:CETUS

O.K. dones ju do Žiliny a ja si ju vyskušam.

před 13 dny | MgxRE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:CETUS

Doporucujem si skontrolovat zarucne podmienky u PALMu, napriklad na latexove manzety nedavaju ZIADNU zaruku (ani rok). Moja realna skusenost je, ze na PALMke po menej ako roku popraskal krcny latex, ale nie od kraja (ako pri roztrhnuti), ale vsade...zjavne stare manzety. BA predajca uznal len 1/2 ceny opravy, dalsie veci uz kupujem v nemecku, kde je lepsia cena aj zaruka, ze ti nepredaju tovar ktory 2 roky stoji na predajni. Dalsie bundy mam STOHLQUIST aj SUNRAY (ta je najstarsia), bez problemov - len susit ich naozaj netreba na priamom slnku a uz vobec nie prekladat na rub- UV slnko membranu zabije. Osobne by som skor zvolil APEXku s memory penou, hlavne ak nepadlujes kazdy den :)

infozavskfree.sk | odpovědět |  
před 13 dny | PájaRE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:CETUS

Latexy do záruky nezahrnují téměř všichni zahraniční výrobci. Přesto musí český obchodník dát na zboží záruku 2 roky ze zákona. Životnost latexů, suchých (vodotěsných) zipů lze snadno prodloužit pomocí přípravků od firmy McNett (http://www.boatpark.cz/seal-saver-ochrana-latexovych-manzet-z2191/). Ze Seal Saverem mám jen skvělou zkušenost. Latexy mažu cca 5x za rok a ponamazání vypadají jako nové. Při ceně 160 Kč mi to přijde dobré řešení.

pavelzavboatpark.cz | odpovědět |  
před 9 dny | kpt. DabačRE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:CETUS

"BA predajca uznal len 1/2 ceny opravy"
predpokladam, že to bol ten vypredaj PALM v Paddler*

před 2 dny | kpt. DabačRE:RE:RE:RE:CETUS

no tak ty bundy od Stohlquistu su za "uvadejici ceny" okolo 6.000,- Kč a viac.

zdroj: hiko.cz

to dakujem pekne very mač

Nově v HYDROfóru

před 2 dny - CETUS
no tak ty bundy od Stohlquistu su za "uvadejici ...
před 6 dny - volne mista na VRBNE
mam jeste tri volne mista do BUDEJEK odjezd v ...
před 9 dny - CETUS
"BA predajca uznal len 1/2 ceny opravy" ...
před 9 dny - CETUS
O.K. dones ju do Žiliny a ja si ju vyskušam.
před 11 dny - je to vhodný ...
Díky moc lidi za rady. Je skoro nejetej. Takže ...
před 11 dny - Slovinsko - vodočty a Savinja
Ahoj,jeli jsme Savinji vloni, v tomtéž týdnu jsme ...
Ahoj, parametry ...
Pokud je novej nebo skoro novej tak proč ne, ze ...
Zdar a zdravím. Potřeboval bych prosím radu, co ...
před 12 dny - Slovinsko - vodočty a Savinja
Slovinský ...
před 13 dny - CETUS
Latexy do záruky nezahrnují téměř všichni ...
před 13 dny - CETUS
Doporucujem si skontrolovat zarucne podmienky u ...

Bazar

včera - Pyranha inazona 212
Legendární Inazona, lod´vhodná pro mládež či ...
včera - Pyranha inazona 212
Legendární Inazona, lod´vhodná pro mládež či ...
včera - Necky Jive
Prodáme kajak Necky Jive, menší ze dvou ...
včera - Maku Kanoe Vydra plastová
Starší plastová kanoe, žlutá barva
včera - Wawesport Oranžová EZ
Prodáváme EZetku barvy oranžové, technický stav: ...
před 2 dny - PYRANHA INAZONE 240
Prodám inazonu v dobrém stavu.Loď není prasklá ...
před 2 dny - Jackson Kayaks ALL STAR
Prodám staršího All Stara žluté barvy, nevařená ...
před 3 dny - Wave Sport Diesel 65
Prodám Diesla 65 dvě sezony jetý opravovaný na ...
před 6 dny - bliss-stick MYSTIC
jednou vařená loď která může udělat eště hodně ...
před 6 dny - bliss-stick MYSTIC
jednou vařená loď která může udělat eště hodně ...
před 7 dny - Hiko Carina
Prodám novou, měl jsem ji dvakrát na vodě, sucho ...
před 7 dny - Liquidlogic Jefe Grande
Prodám cca měsíc ježděné Jefe Grande. Loď je v ...

Nejdiskutovanější články

Toplist
www.h2omaniaks.com