S kajakem po světových mořích
aneb Proč mě nikde nechtěli zaměstnat
Záznam přednášky cestovatele a kajakáře Standy Chládka
ze 14. října 09 v Praze
Cena: 120 Kč,
sleva 25% pro HYDROpředplatitele
Prodáváme nafukovací čluny GUMOTEX a vodácké potřeby.
Nejlepší ceny na internetu!
Nevíte někdo kde sehnat oboustranný zip na opravu starého neoprenu ? Galanterie tak velký nevedou a baby v nich jsou velmi neochotné zjišťovat kde by se dal sehnat. Vynechte prosím rady ať to opraví výrobce. Tam jsem byl a vzhledem ke stáří neoprenu byla cena neakceptovatelná, samostatný zip samozřejmě neprodají. Děkuji za radu.
také opravuju jak se dá , ale mnohdy dumám , jestli to není dražší než koupit nějaký neopren z výprodeje půjčoven .Chce se to hodně ptát , mnoho vodáků má starý neopren roztrhaný a já třeba koupil jeden za flašku . Napadá mě taková divočina dát 2 klasické jednocetné zipy ( spodní malý ). Otázkou je jak to budeš šít , klasická mašina to prosekává , ale při podložení kalounem to vezme .
mělo by se jednat o zip plastový "kostěný", velikost dle šířky zapnutého zipu, třeba zde:
http://www.balerina.cz/index~b_2088102--Zip_plast_kosteny_No.8-2j_DX~.php?sznu=G51&start=0
případně se zkusit zeptat v kutilských obchodech, v Práglu třeba:
http://kutil-florenc.cz/item/zipy-kostene-plastove/category/zipy/group/galanterie
nebo
nebo ještě zkusit oslovit firmy, co šijou z kůže pro motorkáře, tam se taky používaj dost široký zipy:
www.pgi.cz, psihubik.cz, ...
A jsi si jistý, že ho chceš opravovat? Neoš dneska neni zas tak velká investice, když pohledáš tak najdeš něco co se ti vyplatí spíš.
A to ti vyrobce neposkytne ani ten zip? Zkus Honzu Svejdu, frogneopren.cz Mne usil, co mi na ocich videl a stalo to primerene.
Když sem to začal tak to aj dokončím. Zkoušel sem ten odkaz od Kmocháčka, podle fotek vypadaly dobře, cena super ale minimální balení je 25ks. Ale už mám! Držím v ruce zip YKK a vypadá dostatečně mohutně. Sehnal mi ho stejně postižený kamarád, majitel e-shopu Vodahory. Stojí 200Kč. V nabídce nebude, ale jestli někdo potřebujete, napište na [email protected]. Celou Moravicu když sem lovil zips vysoko pod šprickou sem si říkal "je to naposled !". Teď už jenom jeden večer s nůžkama a šicím strojem.