Chceme příští týden s dětma sjíždět Moravu (Hanušovice - Olomouc), a potřeboval bych poradit s ubytováním. Jel jsem to jenom jednou dávno a tehdy tam bylo jenom pár míst k přespání. Budeme asi muset dělat přejezdy, dětí je moc, maminky nechcou dělat zadáky, takže se s věcma do Pálav nevlezem. Napadlo mě spát 2 noci v Postřelmově a 2 noci v Litovli, ale nevím jestli se tam na takovou dobu může utábořit tlupa 16ti lidí se 4ma autama. Máte s tím někdo čerstvé zkušenosti ? Případně můžete mi poradit jiné místa k táboření ? A ještě závěrečný dotaz: je teď bezpečné (kvůli komárům) vjet do litovelského pomoraví ? Díky za odpovědi.
Ahoj, v Litovli se dá tábořit v loděnici, ale chce to asi pro jistotu domluvit se předem (je vás přece jen víc).
V Postřelmově u mostu si myslím, že problém nebude, když nebudete dělat nějaký extra bordel. Ještě jsem neslyšel, že by odtamtud někoho vyhodili...ale možná je jistější domluvit si ubytování v Leštině u hřiště, sokol či kdo to je tam provozuje malé tábořiště. Budete klidnější, než nechávat opuštěné stany v Postřelmově.
A k Moravě bych jen podotknul, že z Hanušovic není úplně zadarmo, v meandrech dovede nezkušenou posádku na Pálavě spolehlivě vyšplouchnout :)