HYDROfórum

Potřebujete s něčím poradit? Sháníte informace o řece? Nevíte si rady s vybavením? Začínáte na vodě a nevíte jak na to? A nebo si jen tak chcete popovídat o zážitcích z vody? O všem si můžete poklábosit s kolegy vodáky na HYDROfóru. Každý den se v HYDROfóru čile diskutuje na nejrůznější (nejen) vodácká témata a ještě se nestalo, aby kamarádi vodáci neporadili. Všichni jsou vítáni.

HYDROtip

Vodácké půjčovny - půjčovny lodí přehledně a s hodnocením.

Starý HYDROweb
HYDRO - RSS kanál a ATOM
Přehled vodáckého vybavení
Facebook

Vodní stavy
, hladina Vltavy
Aktuální stavy a průtoky v ČR
před 8 dny | MichalLiquidlogic Remix 59

Ahoj, budu mít možná úplně blbý dotaz. Jsem naprostý nováček, s "parametry" 33 let, 176 cm a 64 kg (stabilně již 15 let). Postupnou eliminací jsem se dostal k výběru lodi LL Remix 59. Z několika směrů jsem dostal informace z druhé ruky typu "Liquidlogic nebrat, ten plast vydrží maximáln dva roky". Nicméně, jednak jsem podobné info dostal třeba i o Daggerech, druhak už chyběla informace co na tom dotyčný jezdil a jak intenzivně. Takže to považuju spíš za plácnutí do vody, než něco, co můžu při výběru brát fakt seriózně.
Dotaz tedy zní: máte někdo zkušenosti (a jaké) s Liquidlogic, ideálně přímo s Remixem? Poddotaz pak: jak hodně má smysl spoléhat se na tabulkové velikosti? Mě třeba ta 59 sedí (učím se v ní eskymovat), včetně sezení, ale prodejce mi doporučil spíš 69ku.
Díky moc za pomoc

mikhaelzavcentrum.cz | odpovědět |  
před 7 dny | žralokRE:Liquidlogic Remix 59

co to bylo za prodejce ? Já se držívám tabulek s ideálem ve středu a to mi ta 59 přijde pro tebe ideální . Možná by to chtělo napsat dotaz na nový web padler.cz páč tady to končí

zralokzavemail.cz | odpovědět |  
před 7 dny | MichalRE:RE:Liquidlogic Remix 59

Boatpark - čímž je nechci nijak hanět. Jen by mě právě zajímalo, zda to je obecná zkušenost, že ta 59 je fakt malá (ono rozdíl mezi Remixem 59 a 69 je fakt jen pár centimetrů), nebo je to jen pocitovka. Na Pádlera jsem psal taky, nicméně tam to zatím vypadá mírně "polomrtvě"... Preventivně koukám na oboje.

před 7 dny | žralokRE:RE:RE:Liquidlogic Remix 59

Tak to jsem zvědavej jestli se ozve někdo se zkušeností s přesně touto lodí a váhou . Třeba to tak je . V Boatparku by měli mít zkušenosti , ale sám jsem se nedávno přesvědčil , že i u známého výrobce lze narazit na lajka s čistě amatérskýma znalostma . Navíc ještě snažící se nebezpečně poradit . Remixe v nejmenší velikosti jezdil syn až do 5 kg nad horní hranici a nestěžoval si . To bych určitě neradil , ale je zajímavé jak se mohou lišit tabulky u výrobce a některých prodejců a na nových stránkách Boatparku chybět úplně .

zralokzavemail.cz | odpovědět |  
před 7 dny | MichalRE:RE:RE:RE:Liquidlogic Remix 59

Tak zkušenost přesně s touhle lodí a velikostí je do určité míry druhořadá. Spíš by mě zajímaly osobní zkušenosti lidí, co jezdí Liquidlogic - zatím mi totiž jeden člověk řekl, že to je super loď, ale dva zmiňovali, že LL obecně nemají dobrý plast. To je taková hláška, co prostě člověku utkví v mysli, ať je jakkoliv přitažená za vlasy. Asi tak, pro mě jsou "spotřební materiál" třeba běžecké boty, ale byl bych dost nerad, kdybych měl co dva roky kupovat nový kajak jen proto, že "nevydržel" (tím myslím nestandardně - ne kvůli mé blbosti, nebo tak). Tak by mě zajímalo, jaké zkušenosti s LL obecně lidi mají. Přímo výrobce mě ubezpečoval, že opravdu před cca 10 lety problém s plastem měli, ale teď že mají recepturu úplně někde jinde a plast mají stejně dobrý, ne-li lepší, než ostatní výrobci. Ale samozřejmě výrobce nenapíše "jasně, dva roky a můžeš to zahodit, protože zkřehne"...

před 4 dny | PetrRE:Liquidlogic Remix 59

Ahoj,
nějakou dobu už na vodu jezdím a mohu potvrdit,že vidět vařenej Dagger je celkem rarita,ale Liquidlogic pomalu každej druhej.Stačí se kouknout do inzerátů a je jasno.Já osobně bych do LL nešel.

p.brotanekzavseznam.cz | odpovědět |  

Nově v HYDROfóru

před 4 dny - Liquidlogic Remix 59
Ahoj, nějakou dobu už na vodu jezdím a mohu ...
před 7 dny - Liquidlogic Remix 59
Tak zkušenost přesně s touhle lodí a velikostí je ...
Tak to jsem zvědavej jestli se ozve někdo se ...
Boatpark - čímž je nechci nijak hanět. Jen by mě ...
co to bylo za prodejce ? Já se držívám tabulek s ...
před 8 dny - Spolujizda v nedeli na kanal ...
Nechtel by se nekdobze severu/Teplice v ...
před 8 dny - Liquidlogic Remix 59
Ahoj, budu mít možná úplně blbý dotaz. Jsem ...
před 25 dny - Eskymování - Děčín
Ahoj Vita -Kajakář Teplice Maila nevidím, ale ...
před 31 dny - Kamenice- České Švýcarsko
CHKO nevadí, pokud nejde o organizovanou ...
před 38 dny - dovolená na Slovensku
A skoro by som zabudla - do 50 km to máte ak do ...
před 38 dny - dovolená na Slovensku
V tejto oblasti a do 50 km toho zas toľko v lete ...
před 39 dny - dovolená na Slovensku
Jedeme v létě na motorkách na Slovensko a 4 noci ...

Bazar

před 5 dny - Liquidlogic Liquidlogic ...
Prodám super creek stomper 80 orandzové barvy. ...
před 5 dny - ZET ZET Director lime
Prodám skoro nového Directora v barvě lime s ...
před 12 dny - Prion kajak Soča Club
Téměř nejetý kajak Prion Soča Club s vylepšeným ...
před 14 dny - PYRANHA BURN II (vel. S)
Prodám PYRANHU BURN II velikosti S. Ve fuchsiové ...
před 20 dny - rukavice Palm Kevlar
Prodám rukavice Palm Kevlar, předohnuté, na ...
před 22 dny - Zet Zet Director
Prodám Zet Director v modré barvě s pěnovými ...
před 26 dny - kajak
Koupim plastový kajak s větším vytlakem pro větší ...
před 27 dny - Wilderness system Tarpon ...
Kajak (sit on top), Wilderness system Tarpon 120, ...
před 34 dny - Hiko Hiko Swift
Prodám plovací vestu Hiko Swift modré barvy. ...
před 36 dny - vesta
prodám uplně novou vestu na kajak vel.L výtlak ...

Nejdiskutovanější články

Cnawr.czHiking.skKanoe.cz ● Pohora.cz ● SUN sportSvět outdooruVodácké půjčovnyVltava.cz