Ahoj, budu mít možná úplně blbý dotaz. Jsem naprostý nováček, s "parametry" 33 let, 176 cm a 64 kg (stabilně již 15 let). Postupnou eliminací jsem se dostal k výběru lodi LL Remix 59. Z několika směrů jsem dostal informace z druhé ruky typu "Liquidlogic nebrat, ten plast vydrží maximáln dva roky". Nicméně, jednak jsem podobné info dostal třeba i o Daggerech, druhak už chyběla informace co na tom dotyčný jezdil a jak intenzivně. Takže to považuju spíš za plácnutí do vody, než něco, co můžu při výběru brát fakt seriózně.
Dotaz tedy zní: máte někdo zkušenosti (a jaké) s Liquidlogic, ideálně přímo s Remixem? Poddotaz pak: jak hodně má smysl spoléhat se na tabulkové velikosti? Mě třeba ta 59 sedí (učím se v ní eskymovat), včetně sezení, ale prodejce mi doporučil spíš 69ku.
Díky moc za pomoc
co to bylo za prodejce ? Já se držívám tabulek s ideálem ve středu a to mi ta 59 přijde pro tebe ideální . Možná by to chtělo napsat dotaz na nový web padler.cz páč tady to končí
Boatpark - čímž je nechci nijak hanět. Jen by mě právě zajímalo, zda to je obecná zkušenost, že ta 59 je fakt malá (ono rozdíl mezi Remixem 59 a 69 je fakt jen pár centimetrů), nebo je to jen pocitovka. Na Pádlera jsem psal taky, nicméně tam to zatím vypadá mírně "polomrtvě"... Preventivně koukám na oboje.
Tak to jsem zvědavej jestli se ozve někdo se zkušeností s přesně touto lodí a váhou . Třeba to tak je . V Boatparku by měli mít zkušenosti , ale sám jsem se nedávno přesvědčil , že i u známého výrobce lze narazit na lajka s čistě amatérskýma znalostma . Navíc ještě snažící se nebezpečně poradit . Remixe v nejmenší velikosti jezdil syn až do 5 kg nad horní hranici a nestěžoval si . To bych určitě neradil , ale je zajímavé jak se mohou lišit tabulky u výrobce a některých prodejců a na nových stránkách Boatparku chybět úplně .
Tak zkušenost přesně s touhle lodí a velikostí je do určité míry druhořadá. Spíš by mě zajímaly osobní zkušenosti lidí, co jezdí Liquidlogic - zatím mi totiž jeden člověk řekl, že to je super loď, ale dva zmiňovali, že LL obecně nemají dobrý plast. To je taková hláška, co prostě člověku utkví v mysli, ať je jakkoliv přitažená za vlasy. Asi tak, pro mě jsou "spotřební materiál" třeba běžecké boty, ale byl bych dost nerad, kdybych měl co dva roky kupovat nový kajak jen proto, že "nevydržel" (tím myslím nestandardně - ne kvůli mé blbosti, nebo tak). Tak by mě zajímalo, jaké zkušenosti s LL obecně lidi mají. Přímo výrobce mě ubezpečoval, že opravdu před cca 10 lety problém s plastem měli, ale teď že mají recepturu úplně někde jinde a plast mají stejně dobrý, ne-li lepší, než ostatní výrobci. Ale samozřejmě výrobce nenapíše "jasně, dva roky a můžeš to zahodit, protože zkřehne"...
Ahoj,
nějakou dobu už na vodu jezdím a mohu potvrdit,že vidět vařenej Dagger je celkem rarita,ale Liquidlogic pomalu každej druhej.Stačí se kouknout do inzerátů a je jasno.Já osobně bych do LL nešel.