Dne 16.11.2015 mi nějaký lump ukradl ze dvora v Č. Budějovicích téměř všechno vodácké oblečení.
Pokud to někde uvidíte, dejte mi (nebo policii) prosím vědět.
1) Modrá helma Sweet Protection Rocker Full Cup. Nálepka Hell's Devils Train a silueta norského skřeta, vzadu výrazné rýhy.
2) Žluto/černá vesta Palm Axis, na zádech tmavá šmouha, s nožem.
3) Červené kalhoty Hiko, už dost nevábného vzhledu, vyspravované průhlednou páskou.
4) Jedovatě žlutá Sweet Protection Shadrach, na rameni tmavá šmouha, prasklá manžeta u krku.
5) Černá šprajda NoName, červená nit, na ledvině druhý komín trhlý.
6) Nějaké drobnosti - neopronové ponožky, čepice...
Martin
za kule do průvanu pověsit haj....zla...omluvám se za tu vulgaritu,ale úplně mě to rozohnilo:( přeju brzké vrácení. Nechci škatulkovat, ale nejsou tam nějací brazilci nebo závisláci, co to střelí někdy v bazaru?
za kule do průvanu pověsit haj....zla...omluvám se za tu vulgaritu,ale úplně mě to rozohnilo:( přeju brzké vrácení. Nechci škatulkovat, ale nejsou tam nějací brazilci nebo závisláci, co to střelí někdy v bazaru?
Podle popisu stavu tý výbavy bych se nejdřív podíval do nejbližší popelnice, jestli nějakej aktivní soused nebo někdo z příbuzenstva nedělal úklid kolem baráku. Pár známejch už na aktivní jedince podobným způsobem doplatilo...