Ahoj všem.
Je mi líto, že otevírám tolik nešťastné a pro mnohé velmi bolestné téma, ale moc by mne zajímaly podrobnější informace k nehodě na Saalachu o posledním víkendu v září. Domnívám se, že je důležité šířit informace o možném nebezpečí mezi širokou vodáckou veřejnost. Mně osobně nejvíce zajímá, kde přesně se nehoda stala. Pokud to totiž nebyl známý sifon na konci úseku, bylo by dobré o dalším takovém místě vědět.
Ahoj a promiň, že neodpovím přesně. Těžko se to popisuje a řeč může být zdrojem nedorozumění. Pod lžící vlevo je jeden dost trvalý a o kus dál další. Podstatnější je, že řeka se mění a sifon může být příště jinde. Takže nejlépe je ho na tomto krátkém úseku vyhlížet stále. Ch.
Ahoj,
v ten tragický den jsem u mostu na Lofru prespával s manželkou a kamarádem při cestě na Otzfaler Ache.V noci přijela skupina lidí, ráno jsem se s nimi dal do řeči a oni mi říkali že pojedou Toifl.Upozorňoval jsem je ja sifon ve spodní části oni mi řekli že to jeden z nich před lety už jel. Já jim říkal že v minulích letech se po velké povodni(což je vidět na zdevastované stezce okolo vody)´výrazně změnil tok řeky.Na to mi odpověděli, že si to nakoukaj z vody, že lézt po břehu je ztráta času, protože také chvátají na Otz....Pak jsem zabalil a odjel. Večer mi kamarádka volala co se stalo....Myslím si, že vše byl soubor průšvihových faktorů od únavy z cesty,neznalosti terénu a jeho podcenění až po možné značné přecenění vlastních schopnosti jednotlivých jezdců.Jediné o čem jsem přesvědčen je,že vlastní Saalach je v tom nevinně.Na každé divoké vodě se podobné místo najde a po příští povodni toto místo už bude třeba na břehu mimo rěčiště(na Otz-ache minulý rok na konci lesní soutězky byl sifon který pod skalou potopilrodeovku i z jezdcem který o pár metrů dál se i z lodí vynořil podél skály.Jediná klika byla, že tam nebyl žádný vzpříčený strom.Letos jsem se tam byl podívat a skála čněla z oblázkové pláže,řeka tekla o 15 m jinde).
Vážený Zdeňku Princi. S prominutím, to co píšeš, je hovadina. Partu, které se stala tato věc znám mnohem lépe než TY, a dám ruku do ohně, že to, co tady popisuješ nebude až tak docela pravda. A rozhodně nikdo nepodceňoval nebezpečí.
Ono se taky říká po bitvě je každý generálem.
Takže přeji ti hodně kilometrů bez nehody.
Vážený Karle,chtěl jsem Ti odepsat osobně ale Tvá e-mailová adresa se mi v počítači objevila jako neexistující ,takže Ty jsi v podstatě anonym.Myslím si že další polemika nikomu nic nepřinese,a proto je zbytečné otravovat jí ostatní čtenáře.Pokud bys o moji reakci stál, můžeš mi zaslat fungující kontakt na sebe a já se Ti ozvu.Moje adresa je skutečná a fungující.S pozdravem Z.Princ
Vážený Karle,chtěl jsem Ti odepsat osobně ale Tvá e-mailová adresa se mi v počítači objevila jako neexistující ,takže Ty jsi v podstatě anonym.Myslím si že další polemika nikomu nic nepřinese,a proto je zbytečné otravovat jí ostatní čtenáře.Pokud bys o moji reakci stál, můžeš mi zaslat fungující kontakt na sebe a já se Ti ozvu.Moje adresa je skutečná a fungující.S pozdravem Z.Princ
Milý Karle,
s Princákem jezdím na vodu několik let a co se týká bezpečnosti, je na něj maximální spolehnutí. Dokáže posoudit případné nebezpečí a lidi, o kterých si myslí, že na daný úsek nemají, tam prostě nepustí. Díky za to! Nevím, zda jsi byl v osudný den na osudném místě, pokud ano, pak se k tomu, co se odehrálo před sjezdem, můžeš vyjadřovat. Nicméně, život to dotyčnému nevrátí. Bohužel.