Ahoj, máte někdo osobní zkušenosti zkušenosti se Stingerem nebo Green boat. Zajímá mě hlavně jestli se to poskládá do vracáků třeba na kanále v Troji nebo na řekách typu Steyer atd. Díky Yoss
Ahoj, já jel jednou na Stingerovi Vavřinec a poskládal jsem se všude, kde bylo třeba. Na kanále s tím myslím taky bez obtíží hoši jezdili...
díky za info. A celkový dojem byl jaký? Jezdím Mambu 8.6 tak doufám, že se tam vejdu. Liquidlogic o tom samozřejmě pějou superlativy, maníci s tím jezdí v Grand Canyonu atd, je to nepochybně zajímaví loď. Jako všestranná mi příjde i ta verze XP. Yoss.
No je to prostě jinačí loď než creekovka. Posez je mnohem užší, máš kolena blízko u sebe, tedy trochu horší stabilitu. Je i menší límec, takže se do toho hůř soukáš, na druhou stranu to ale jede jak dráha (mezi verzí XP a klasika asi nebude moc rozdíl a z pohledu univerzálnosti bych určitě volil XP). Jiný je i řízení, musíš se naučit jezdit náklonama, protože jen záběrama to neurveš, když to ale ovládneš je to pecka zážitek
Docela jsi mě naladil. Musím si to někde vypůjčit a zkusit to, je to unikát, viděl jsem jednoho letos o svátkách navázanýho na autě nějakýho rakušáka ve Wildalpenu, ale u nás jsem to na vodě, ani na kanálu ještě nepotkal. Bude to challenge. Díky Yoss
Viděl jsem na tom nějaký borce na Lipně, dávali všechno včetně Škvíry na pohodu. Půjčej ti to určitě k vyzkoušení v Boatparku ;-) Dej pak vědět jaký to bylo!
Měl jsem tu věc kdysi půjčenou na Sázavě a v Troji a rád na to vzpomínám. Je to zábavná hračka. Bečvárku bych na tom jet asi nechtěl, ale jinak se to vejde leckam.
Se Stingrem jsem se vesel do vsech vracaku jak na Troji tak ve Veltrusech. Takze je to jenom na tobe .)
Ahoj pokud mas zajem si ho stale vyzkouset tak me dej vedet na
[email protected]
nejak se dohodnem
Ahoj,
díky za nabídku. Zítra jedu do Boatparku pokoukat po hrabáku a nějakejch hydrohadrech. Zkusím jestli to tam maj na prodejně se dovnitř nasoukat a jestli se tam vejdu, tak bych se ozval, jak už to bývá u nás kluků +90kg ne do všeho se vejdem a ne ve všem jsem schopen (ochoten) sedět víc jak 15min v kuse (např ZET Raptor), ostatně proto sedím v Mambě 8.6:-). Yoss
zkus třeba i plastovou slalomku. Délka 3,5 m, rychlá, obratná a poskládá se všude. . . .a nebude tak těžká na přenášení, nebo manipulaci. Cena je taky někde jinde. Mám ji doma a nedám na ni dopustit. Předtím právě Liguid XP
to je samozřejmě taky alternativa, nicméně já bych chtěl s tím XPčkem jezdit i na klasickou WW a navíc si občas jen tak zapádlovat i na oleji. Testování dopadlo podle očekávání, je to rychlá loď, která se opravdu lehce zvedá, nikdy se mi nepodařilo zvednout loď tak lehce jako Stinger. Chce to být furt v pohybu, pak to jede super a i ta příčná stabilita se zlepší. Osobně si myslím, že je to jedna z nejlepších lodí s úložným prostorem na trhu, co zvládá WW i olejnaté úseky. Cena je věcí ochoty investovat do něčeho, co na trhu má jeden výrobce. Na druhou stranu pokud to páni z LL příští rok nacení na 50+ tak to asi u nás koupí málokdo. Yoss
já jezdím na plastové slalomce úplně všechno. Od Salzy, kanál, Divokou Orlici, potoky, ale třeba si i zapádlovat na Slezské Hartě. Mám Foxe od Perceptionu ( a karbonku) a už bych za slalomku jako za typ lodě, neměnil. Předtím Dagger, Diablo, LL XP a já nevím co ještě. Však zkoušej a uvidíš, co Ti sedne. Přeji šťastnou volbu
Podobných lodí je na trhu víc, samozřejmě ne vždy u nás. Nahmátkou třeba Green Bost, Karma RG, nakonec i Hammer
Vavřinec i Toušickou jsem jel na Stingerovi také
Tak a Stinger je doma ve stodole, dnes konečně i na vodě, má vše co Mamba nenabídne, je vratší, rychlejší, delší a víc se na něm nadřu:-). Každopádně je to zábavná loď. Velké díky pánům z WE za zprostředkování prodeje, zřejmě jednoho z poslední kajaků od LL za ještě rozumnou cenu ročníku 2015. To co se chystá je cenová revoluce a vypadá to, že nové kajaky LL moc potkávat nebudeme, ale to je téma na další a delší vlákno. Yoss.