HYDROmagazín také na facebooku

Pokud jste propadli moderním technologiím a životu na sociálních sítích, není nic jednoduššího než sledovat HYDROmagazín také na jeho facebookovém profilu. Denně přinášíme to nejnovější čím se sociální síť hemží a přispívají nám i naši fanoušci, takže budete o dění v celém vodáckém světě dokonale informováni.
Lajkujte facebook.com/hydromagazin

HYDROtip

Vodácké půjčovny - půjčovny lodí přehledně a s hodnocením.

Starý HYDROweb
HYDRO - RSS kanál a ATOM
Přehled vodáckého vybavení
Facebook

Vodní stavy
, hladina Vltavy
Aktuální stavy a průtoky v ČR
před 95 dny | YossarianStinger

Ahoj, máte někdo osobní zkušenosti zkušenosti se Stingerem nebo Green boat. Zajímá mě hlavně jestli se to poskládá do vracáků třeba na kanále v Troji nebo na řekách typu Steyer atd. Díky Yoss

yozavyo.yo | odpovědět |  
před 93 dny | SnížákRE:Stinger

Ahoj, já jel jednou na Stingerovi Vavřinec a poskládal jsem se všude, kde bylo třeba. Na kanále s tím myslím taky bez obtíží hoši jezdili...

snizakzavhydromagazin.cz | odpovědět |  
před 93 dny | YossarianRE:RE:Stinger

díky za info. A celkový dojem byl jaký? Jezdím Mambu 8.6 tak doufám, že se tam vejdu. Liquidlogic o tom samozřejmě pějou superlativy, maníci s tím jezdí v Grand Canyonu atd, je to nepochybně zajímaví loď. Jako všestranná mi příjde i ta verze XP. Yoss.

yozavyo.yo | odpovědět |  
před 92 dny | SnížákRE:RE:RE:Stinger

No je to prostě jinačí loď než creekovka. Posez je mnohem užší, máš kolena blízko u sebe, tedy trochu horší stabilitu. Je i menší límec, takže se do toho hůř soukáš, na druhou stranu to ale jede jak dráha (mezi verzí XP a klasika asi nebude moc rozdíl a z pohledu univerzálnosti bych určitě volil XP). Jiný je i řízení, musíš se naučit jezdit náklonama, protože jen záběrama to neurveš, když to ale ovládneš je to pecka zážitek

před 92 dny | YossarianRE:RE:RE:RE:Stinger

Docela jsi mě naladil. Musím si to někde vypůjčit a zkusit to, je to unikát, viděl jsem jednoho letos o svátkách navázanýho na autě nějakýho rakušáka ve Wildalpenu, ale u nás jsem to na vodě, ani na kanálu ještě nepotkal. Bude to challenge. Díky Yoss

yozavyo.yo | odpovědět |  
před 92 dny | SnížákRE:RE:RE:RE:RE:Stinger

Viděl jsem na tom nějaký borce na Lipně, dávali všechno včetně Škvíry na pohodu. Půjčej ti to určitě k vyzkoušení v Boatparku ;-) Dej pak vědět jaký to bylo!

před 91 dny | TypíkRE:RE:RE:RE:RE:RE:Stinger

Měl jsem tu věc kdysi půjčenou na Sázavě a v Troji a rád na to vzpomínám. Je to zábavná hračka. Bečvárku bych na tom jet asi nechtěl, ale jinak se to vejde leckam.

possumzavopossum.cz | odpovědět |  
před 68 dny | HenryRE:RE:Stinger

Se Stingrem jsem se vesel do vsech vracaku jak na Troji tak ve Veltrusech. Takze je to jenom na tobe .)

henryzavkajaky.cz | odpovědět |  
před 90 dny | PandaRE:Stinger

Ahoj pokud mas zajem si ho stale vyzkouset tak me dej vedet na
[email protected]

nejak se dohodnem

petr.panuscikzavseznam.cz | odpovědět |  
před 89 dny | YossarianRE:RE:Stinger

Ahoj,
díky za nabídku. Zítra jedu do Boatparku pokoukat po hrabáku a nějakejch hydrohadrech. Zkusím jestli to tam maj na prodejně se dovnitř nasoukat a jestli se tam vejdu, tak bych se ozval, jak už to bývá u nás kluků +90kg ne do všeho se vejdem a ne ve všem jsem schopen (ochoten) sedět víc jak 15min v kuse (např ZET Raptor), ostatně proto sedím v Mambě 8.6:-). Yoss

yozavyo.yo | odpovědět |  
před 76 dny | bojekRE:Stinger

zkus třeba i plastovou slalomku. Délka 3,5 m, rychlá, obratná a poskládá se všude. . . .a nebude tak těžká na přenášení, nebo manipulaci. Cena je taky někde jinde. Mám ji doma a nedám na ni dopustit. Předtím právě Liguid XP

bojekzavcentrum.cz | odpovědět |  
před 75 dny | YossarianRE:RE:Stinger

to je samozřejmě taky alternativa, nicméně já bych chtěl s tím XPčkem jezdit i na klasickou WW a navíc si občas jen tak zapádlovat i na oleji. Testování dopadlo podle očekávání, je to rychlá loď, která se opravdu lehce zvedá, nikdy se mi nepodařilo zvednout loď tak lehce jako Stinger. Chce to být furt v pohybu, pak to jede super a i ta příčná stabilita se zlepší. Osobně si myslím, že je to jedna z nejlepších lodí s úložným prostorem na trhu, co zvládá WW i olejnaté úseky. Cena je věcí ochoty investovat do něčeho, co na trhu má jeden výrobce. Na druhou stranu pokud to páni z LL příští rok nacení na 50+ tak to asi u nás koupí málokdo. Yoss

yozavyo.yo | odpovědět |  
před 75 dny | bojekRE:RE:RE:Stinger

já jezdím na plastové slalomce úplně všechno. Od Salzy, kanál, Divokou Orlici, potoky, ale třeba si i zapádlovat na Slezské Hartě. Mám Foxe od Perceptionu ( a karbonku) a už bych za slalomku jako za typ lodě, neměnil. Předtím Dagger, Diablo, LL XP a já nevím co ještě. Však zkoušej a uvidíš, co Ti sedne. Přeji šťastnou volbu

bojekzavcentrum.cz | odpovědět |  
před 72 dny | M.M.RE:RE:RE:Stinger

Podobných lodí je na trhu víc, samozřejmě ne vždy u nás. Nahmátkou třeba Green Bost, Karma RG, nakonec i Hammer

Nemamzavnedam.cz | odpovědět |  
před 68 dny | HenryRE:Stinger

Vavřinec i Toušickou jsem jel na Stingerovi také

henryzavkajaky.cz | odpovědět |  
před 39 dny | YossarianRE:RE:Stinger

Tak a Stinger je doma ve stodole, dnes konečně i na vodě, má vše co Mamba nenabídne, je vratší, rychlejší, delší a víc se na něm nadřu:-). Každopádně je to zábavná loď. Velké díky pánům z WE za zprostředkování prodeje, zřejmě jednoho z poslední kajaků od LL za ještě rozumnou cenu ročníku 2015. To co se chystá je cenová revoluce a vypadá to, že nové kajaky LL moc potkávat nebudeme, ale to je téma na další a delší vlákno. Yoss.

yozavyo.yo | odpovědět |  

Nově v HYDROfóru

před 6 dny - Kamenice- České Švýcarsko
Kolem Kytlice je to samé chko, rezervace a ...
před 6 dny - Kamenice- České Švýcarsko
Koukal jsem na ty Kytlice a kam až je to sjízdné, ...
před 35 dny - Eskymování - Děčín
16.30 - 18.OO h
před 35 dny - Eskymování - Děčín
Každou středu 1ž.30-18h na venkovním bazénu . ...
před 39 dny - Stinger
Tak a Stinger je doma ve stodole, dnes konečně i ...
před 44 dny - Mamba sedacka
Matky po stranách? pod límcem? tam je za spodu ...
před 54 dny - Krádež - vodácké oblečení
Podle popisu stavu tý výbavy bych se nejdřív ...
za kule do průvanu pověsit haj....zla...omluvám ...
za kule do průvanu pověsit haj....zla...omluvám ...
před 56 dny - Neštěstí v Loferu
Milý Karle, s Princákem jezdím na vodu několik ...
před 58 dny - Krádež - vodácké oblečení
Dne 16.11.2015 mi nějaký lump ukradl ze dvora v ...
před 62 dny - Neštěstí v Loferu
Vážený Karle,chtěl jsem Ti odepsat osobně ale Tvá ...

Bazar

před 2:14 hod. - Gumotex Baraka
GUMOTEX BARAKA Prodám kánoi Gumotex Baraka ...
před 2 dny - ZET SAGO
Prodám tuto karbonovou rodeovku, je jetá není ...
před 3 dny - Hydro - věnuji zdarma ...
2014 1-4 2013 1-4 2012 1-4 2011 2,3 2010 ...
před 5 dny - Dagger Nomad 8.5
Prodam jednu sezonu a kousek jety Dagger Nomad ...
před 6 dny - dagger kajak nomád 8.5
prodám jetej kajak nomad 8.5 vic fotek emailem ...
před 8 dny - Robson Homes PE OC1
OC1 Homes PE, skoro nový, vybavený klečením z ...
před 8 dny - EXO XM515 top
rychlý mořský kajak "sit on top", ideální pro ...
před 9 dny - Kokatat Kokatat Meridian ...
Ahoj! Na prodej mam zcela novy, ani jednou ...
před 10 dny - Kutlíci Rio
Prodám loď Rio v dobrém stavu, pár malých přelepů ...
před 15 dny - Brača paddles pádlo
Prodám carbonové listy Brača 6 spolu s carbonovou ...
před 16 dny - Dagger Dagger Outlaw
Prodám kajak Dagger Outlaw v perfektním stavu, ...
před 20 dny - Pyranha Shiva M
Krasna lodka v dobrem stavu jezdena od 2012 cca ...

Nejdiskutovanější články

Cnawr.czHiking.skKanoe.cz ● Pohora.cz ● SUN sportSvět outdooruVodácké půjčovnyVltava.cz