poradte chcel by som playbot na nejake riecky do ww2-3 ktory z tychto dvoch kajakov si vybrat? cena je priblizne rovnaka za pouzitu piranu ako za novy fluid spice.
I sto let stará Pyranha je lepší než nejnovější Fluid ;-)
Ne, jde o materiál. Pyranhy prakticky nepraskají a výbavu mají komfortní a odolnou. Asi bude víc názorů, ale já mám tuto zkušenost. Určitě bych volil Recoil od Pyranhy.
V klubu máme minimálně dva opakovaně vařené Burny:)
za mě teda taky pyranhy praskaj. neviděl sem snad neprasklýho Burna. leda nějakýho nejetýho, ale zase sou to super loďky no
My máme na loděnici asi dvacet Pyraní a žádná není prasklá a dva Fluidy a oba už několikrát zavařené. Burna jsem ještě prasklého neviděl. Co mám zkušenost, tak Pyraně vydrží uplně nejvíc. Je pravda, že tím, že mají parádní jízdní vlastnosti, tak s nima lidi jezdí fakt hodně a hodně těžké věci, tak se může stát, že to někde naperou z vodopádu do kamení a pomuchlají špičku. U nás prostě Pyraně drží a neni s nima potíž.
Ďakujem za vaše názory aj keď už boli po kúpe fluidu :) zatiaľ som spokojný len je trochu široký.
Mám varun ... po prakticky dvouletech ježdění již také vařeno. Vymačkané dno, original výztuha pod sedačkou je k ničemu. Pyranha mě docela zklamala. Bliss Stick - flip stick vydržel o hodně víc.