Nakupujte v HYDRObazaru

Sháníte starší loď nebo pádlo? Stačí vám vybavení z druhé ruky? Potřebujete prodat výbavu, kterou již nepoužíváte, ale ostatní by ji třeba ještě ocenili? Netrefil Ježíšek velikost neoprenu a tak nezbývá než jej prodat? Využijte bezplatných služeb našeho HYDRObazaru.

HYDROtip

Vodácké půjčovny - půjčovny lodí přehledně a s hodnocením.

Starý HYDROweb
HYDRO - RSS kanál a ATOM
Přehled vodáckého vybavení
Facebook

Vodní stavy
, hladina Vltavy
Aktuální stavy a průtoky v ČR
17.8.2015 | Petrzačínám

Ahoj všem. .. chtěl bych poprosit o radu. .. chtěl bych začít s kajakem... tak by me zajímalo jakou loď vybrat, klidne použitou koukám i na peníze. ... a co za oblečení a vybavení na české řeky.... jsem vysoký 174/80kg... díky moc

prchypetrzavseznam.cz | odpovědět |  
17.8.2015 | PetrRE:začínám

Jo a ještě co říkáte na kajak. Školu? Díky

20.8.2015 | frantaRE:RE:začínám

Zdar,
z vlastní zkušenosti bych jak první zkusil kajakovou školu, kde by mohla být možnost vyzkoušet si různé druhy kajaků. Pak bych zkusil pojezdit buď někde na kanále, nebo na nějaké lehčí řece s testovacím kajakem, myslím že v každé vodácké prodejně ti poradí. No a jako další krok bych volil začlenění do nějaké vodácké party a pak už to jede samo..

frantavodakzavseznam.cz | odpovědět |  
20.8.2015 | JakubRE:RE:začínám

Mně dalo hodně že jsem začal chodit do kanoistickýho oddílu (slalom, sjezd) u nás ve městě ((vousáč mezi malejma děckama) a tam mně dobrá trenérka seznámila se základníma technikama pádlování a ovládání lodi. Jeden rok na to nestačil, možná taky proto že u nás řeka spíš stojí než teče.

kuksemzavkuk.tam | odpovědět |  
22.8.2015 | Erik T.RE:RE:začínám

Je to hnusná reklama, ale tito si ji zaslouží. Zkus kajaky.cz (dělají kurzy, poradí, a mají i slušné použité lodě v bazaru za slušné ceny.

ET1977zavseznam.cz | odpovědět |  
24.8.2015 | RadkaRE:RE:RE:začínám

To jo, kajaky.cz jsou dost v pohodě :-) Já u nich taky pár věcí zkusila, koupila a byla s nimi mockrát na vodě a jsou moc fajn Henry a Jíťa! :-D

roderikazavvolny.cz | odpovědět |  
31.8.2015 | PetrRE:RE:RE:RE:začínám

Díky za rady.... ještě me zajímá na které řeky poblíž mostecka jezdit nebo na kterých se učit. ... jo a jestli je tu nějaka banda z Mostu a okolí která jezdí a která by mezi sebe vzala a něco naučila nováčka. ...

31.8.2015 | KubaRE:RE:RE:RE:RE:začínám

Pár tipů jak vybrat kajak najdeš tady ( http://www.outfanatic.com/clanek-1031-Jak-vybrat-kajak-na-divokou-vodu)a můžeš tam zkusit najít i paddlery z Mostu.

xbenzinxzavseznam.cz | odpovědět |  
1.9.2015 | JirkaRE:RE:RE:RE:RE:začínám

Něco najdeš i tady:
http://www.vodak-sport.cz/clanky/jak-vybrat-tu-spravnou-lod-/

jirkazavkayak.cz | odpovědět |  
1.9.2015 | KarelBRE:RE:RE:začínám

Budu dost oponovat. Kajaky.cz jsou ta naprosto nejhorsi kajakova skola co se da v Praze najit. To co je videt na kanale stoji za to. Mnozstvi nevhodnych navyku, ktere klienti okoukaji od lidi co je uci je na muj vkus dost znacne. Jako lidi jsou mozna fajn. Nicmene pokud se chces neco naucit, preferoval bych lidi co opravdu umi padlovat. HG, Boatpark, Oldrich, pripadne Karel Harant nebo nekdo okolo Bunkru/Cnawru, nebo Klub Larse Heletaga a v nem Misa...

nechcispamzavseznam.cz | odpovědět |  
11.9.2015 | HenryRE:RE:RE:RE:začínám

řekl Karel B, známý plavec ? No u nás se neučil . )

A ano máš pravdu lidé jsou u nás fajn. Díky Karle.

henryzavkajaky.cz | odpovědět |  
14.9.2015 | SssRE:RE:RE:RE:RE:začínám

každej občas plave. kdo neplave, jezdí pod své možnosti.
narozdíl od Karlovy poznámky tahle s nulovou informační hodnotou blížící se diskusi na idnesu... ještě bych čekal narážku na nějakou pravopysnou chybu :)

Szavs.com | odpovědět |  
11.9.2015 | Martina H.RE:RE:RE:začínám

Ahoj,moje začátky na kajaku byly s Kajaky.cz a byla jsem z kurzu pro začátečníky nadšená. Můžu jen doporučit

jassperzavpost.cz | odpovědět |  
1.9.2015 | JirkaRE:RE:začínám

Aktuálně je dobrá kajaková škola Dronte. Doporučuju. A z Mostu to do Prahy neni tak daleko ;-) Kontakt si asi na webu najdeš. Ahoj

jirkazavkayak.cz | odpovědět |  
1.9.2015 | Jiří ŠťastnýRE:začínám

Ahoj
Než začneš vybírat, který kajak je dobrý je potřeba si odpovědět na dost otázek.
Jaké řeky plánuješ jezdit? Chceš jen sjíždět, nebo si i pohrát? Jaké lodě mají Ti co s nimi budeš jezdit? (Sám jezdit na vodě je blbost a hazard ;-) Až to budeš vědět, tak mi napiš na mail a doporučím Ti několik lodí co pro Tebe budou poměr cena/výkon nejlepší. Hodně štěstí ;-)

jirkazavvodak-sport.cz | odpovědět |  
15.9.2015 | KosatkaRE:začínám

Obecně se dá říct že nejlépe se učí na slalomce. Takže koukej po podobným tvaru v plastu a né moc krátkou, lépe 2,5m a více. Třeba Dagger Axiom, RPM, Prijon Forte, Pyranha I-Zone, Inazone, Z.one. A s krýkofkou počkej za dvaroky. S těma "slalomkama" výše se dá jezdit i doce cákavá voda a naučíš se.

kosatka.orcazavseznam.cz | odpovědět |  
16.9.2015 | M.M.RE:RE:začínám

Myslím, že podobné zobecňování je velice zavádějící a škodlivé. Pádlování je velice komplexní činnost, kupodivu i při výběru jen jedné disciplíny. I při výběru např. divoké vody, je často daleko přínosnější se učit na širší škále plavidel. Na něco je slalomka opravdu nejlepší, jindy třeba rodeovka, ale často se dá daleko účinněji využit i otevřená kánoe či mořský kajak.

Nemamzavnedam.cz | odpovědět |  
16.9.2015 | KosatkaRE:RE:RE:začínám

Více méně souhlasím,kromě té kánoe, chtěl jsem jen odradit od pořízení teréní krýkofky, která může, po zvládnutí eskymáckého obratu, vzbudit falečný dojem bezpečí a schopností jezdit WW. Rodeovka je výborná na vylepšení eskymáka, orientace pod i nad vodou zrychlení reakcí a zimu v bazéně. Když teda někdo nevi co s časem a může tomu dávat tolik...;-)

mujvlastnizavyahoo.com | odpovědět |  
16.9.2015 | KosatkaRE:RE:RE:začínám

Více méně souhlasím,kromě té kánoe, chtěl jsem jen odradit od pořízení teréní krýkofky, která může, po zvládnutí eskymáckého obratu, vzbudit falečný dojem bezpečí a schopností jezdit WW. Rodeovka je výborná na vylepšení eskymáka, orientace pod i nad vodou zrychlení reakcí a zimu v bazéně. Když teda někdo nevi co s časem a může tomu dávat tolik...;-)

mujvlastnizavyahoo.com | odpovědět |  

Nově v HYDROfóru

před 27 dny - Eskymování - Děčín
16.30 - 18.OO h
před 27 dny - Eskymování - Děčín
Každou středu 1ž.30-18h na venkovním bazénu . ...
před 31 dny - Stinger
Tak a Stinger je doma ve stodole, dnes konečně i ...
před 36 dny - Mamba sedacka
Matky po stranách? pod límcem? tam je za spodu ...
před 46 dny - Krádež - vodácké oblečení
Podle popisu stavu tý výbavy bych se nejdřív ...
za kule do průvanu pověsit haj....zla...omluvám ...
za kule do průvanu pověsit haj....zla...omluvám ...
před 48 dny - Neštěstí v Loferu
Milý Karle, s Princákem jezdím na vodu několik ...
před 50 dny - Krádež - vodácké oblečení
Dne 16.11.2015 mi nějaký lump ukradl ze dvora v ...
před 54 dny - Neštěstí v Loferu
Vážený Karle,chtěl jsem Ti odepsat osobně ale Tvá ...
před 54 dny - Neštěstí v Loferu
Vážený Karle,chtěl jsem Ti odepsat osobně ale Tvá ...
před 55 dny - Neštěstí v Loferu
Vážený Zdeňku Princi. S prominutím, to co píšeš, ...

Bazar

před 1:07 hod. - Robson Homes PE OC1
OC1 Homes PE, skoro nový, vybavený klečením z ...
před 1:13 hod. - EXO XM515 top
rychlý mořský kajak "sit on top", ideální pro ...
včera - Kokatat Kokatat Meridian ...
Ahoj! Na prodej mam zcela novy, ani jednou ...
před 2 dny - Kutlíci Rio
Prodám loď Rio v dobrém stavu, pár malých přelepů ...
před 7 dny - Brača paddles pádlo
Prodám carbonové listy Brača 6 spolu s carbonovou ...
před 8 dny - Dagger Dagger Outlaw
Prodám kajak Dagger Outlaw v perfektním stavu, ...
před 12 dny - Pyranha Shiva M
Krasna lodka v dobrem stavu jezdena od 2012 cca ...
před 13 dny - rukavice Palm Kevlar
Prodám rukavice Palm Kevlar, předohnuté, na ...
před 14 dny - Gumotex Swing 1
Prodám párkrát málo jetý nafukovací kajak Swing ...
před 18 dny - Gumotex Framura
Prodám nový nafukovací kajak Framura od gumokexu. ...
před 21 dny - Bliss Stick Mystic
prodám skvělou Creekovku, bohužel dvě vařený ...
před 27 dny - Zet Raptor / veloc / toro
Koupím nevařený s C1 klečením. Díky za nabídky ...

Nejdiskutovanější články

Cnawr.czHiking.skKanoe.cz ● Pohora.cz ● SUN sportSvět outdooruVodácké půjčovnyVltava.cz