neviete mi poradit kde by som kupil vystuhu prednu do dagger kajaku, myslim tym ten polystyrenovy kus medzi nohami od pedalou k sprcke. stratil som ho vcera na hornade a kajak sme mali poziciany. a ak viete napiste mi aj púribliznu cenu... dakujem vel mi pekne
záleží na typu kajaku, zkus http://www.vodacke-centrum.cz/ ty Daggery prodávájí. Každopádně to nebude zadarmo. Výpustná špunt mě stál cca 250CZK. Good luck.
Jasne ze to nechcem zadarmo) ale vodacke centrum ich nema preto ze v novych daggeroch su uz ine plastové
Pokud myslíš šedou pěnovou vystuhu,tak materiál se myslím jmenuje Minicell a prodává ho např Boatpark.100*50*8cm za 1000,- opracování zdánlivě jednoduché,ale pokud to má vypadat tak docela pakárna.Ať se daří.:-)
Dakujem za radu
Ahoj, ten díl mi také kdysi uplaval. Sehnala jsem ho, ale už nevím jestli v Boatparku nebo u prodejce pana Karabiny (prodejce Daggerů, také z Prahy). Originální díl mi stál asi 900,- Kč...
Dobry den,pěnovou vzpěru do kajaku Dagger jsme schopni dodat - záleží na typu lodi. Cen dle výrobce 29,95 GBP (cca. 1130,-). Napište nám na info@vodacke-centrum.cz