Jako každý rok, i letos jsme pro vás připravili HYDROnadílku. Letos je mimořádně bohatá. Tak bohatá, jak ještě nikdy nebyla. Rozdáváme 38 dárků!!! Jak se do HYDROnadílky zapojit? Vše se dozvíte ZDE.
Je možné nějak nějakým způsobem vyztužit plastový kajak pod sedačkou?Kajak je 2roky starý a pod sedačkou je plast měkčí a mírně zdeformovaný.Jinak je loď pevná.Napadlo mě dát pod sedačku 5mm desku 50x50cm a nějak zatavit???Možná je to blbost.Řešil jste to někdo? Klidně dám loď spravit odborníkům,jestli to vůbec lze.Z plasťáky nemám zkušenosti.Díky moc za odpovědi.
tak to je pod sedačkou asi už ošoupanej . Jestli ti vadí deformace , tak dát slabou desku pěny pod sedačku . Záplata zevnitř samozřejmě udělat lze , ale řešil bych to až bude děravej . Kajak se s tím hodně znehodnotí .
Ahoj,
použil bych EVA pěnu (šedá, tuhá, ale pruží.
A poradil bys mě kde bych ji sehnal.Projel jsem internet a nevím kde koupit?
Vyrábí ji např. http://www.yatexfoam.cz/ z HK.
Ale nevim, jaká je nejmenší prodejní jednotka :) V Boatparku i Hiku taky něco maj, ale spíš jen větší bloky. Třeba by ti něco uřízli. A obyč polystyren tam taky chvilku vydrží, než se vymačká. Nebo z podobný pěny se dělaj izolace televizí atp. do krabic.