Ahoj, nevite nekdo, jestli se da nekde sehnat uzamykatelny stresni nosic na kajak (ZET Raptor)? Diky za radu, kontakt na vyrobce, popr.nejake webovky....
Zatim to resim zamkem na kolo, ale pripadam si jako blazen. A ze bych byl v klidu, ze mam kajak v bezpeci...to se rict neda. Dik Pavel
no ja mam taky zavareny odklapaci ram typu "DIY" ale použil som ho za 4 roky iba 2x,
tiež som sa bal o kajak ale dnes je už ošupany a kradol by ho iba nejaky zufalec, tak ten ram už nepouživam....predpokladam, že dopadneš rovnako :-)
Zkusil bych Thule. Sice to nebude levná záležitost, ale nosiče mají promakaný a myslí i na vodáky.
Thule jsem sondoval jako prvni, ale zas tak promakany to nemaji. S ostrym nozem by byla kradez kajaku otazka myslim tak 20 s. Ach jo. :-(
ahoj , vyrábím střešní nosiče i na kajaky. Nejen sériově (viz test Hydro 1/2012), ale i na přání. Převážně pro kompozitové lodě. Pokud máš nějakou představu, pošli náčrtek, fotku, obrázek a uvidíme co pro Tebe mohu udělat :-))Zdraví Tě bojek
www.kuboj.cz
Zamykací držáky začněte vyrábět sériově a podnikatelskej úspěch je zaručenej ;-)
čau,viděl jsem na webovkách(už nevím kde:) takové ocelové lanko, které má na svém konci takové kuličky které přimkneš do dveří.Provlečeš ho skrze oka na lodi a kuličky si přimkneš do auta:)
ale ty asi sháníš pevný uzamykatelný že?
Ahoj, výše zmíněný zámek mám a funguje v pohodě. Můžeš s ním zamknout i lodě položené na zemi u auta třeba na kanále. Běžně s ním zamykám i kola.
http://www.boatpark.cz/playboater-zamek-na-lode-z639/
jojo to je vončo:)
Pro cyklisty doporucuji takovy ten valeckovy retez, kterymi se zamykaji motorky.Vezmete sve pakove nuzky a zkuste je na lanku....vezmou si je pod tricko, dole kouka jen konec nuzek... Doporucuje se vice lanek/ retezu a propletene, aby chvili zabralo vyprosteni kradeneho predmetu, to je casto odradi.Alespon tohle plati pro kola.