Rubrika HYDROakce

Vše o vodáckých akcích v Česku, ale i jinde v Evropě se dozvíte v nové rubrice HYDROakce. Všechna splutí, setkání nebo soutěže, které Vy pořádáte pro ostatní vodáky by neměla chybět na HYDROstránkách. Dejte proto včas vědět, pozvěte ostatní pádlisty anebo napište, jak se ta Vaše HYDROakce vydařila.

HYDROtip

Vodácké půjčovny - půjčovny lodí přehledně a s hodnocením.

Starý HYDROweb
HYDRO - RSS kanál a ATOM
Přehled vodáckého vybavení
Facebook

Vodní stavy
, hladina Vltavy
Aktuální stavy a průtoky v ČR
18.5.2012 | Honzabunda

Ahoj,už mně pomalu dosluhuje bunda na kajak, tak se pomalu poohlížím po nové. Chci se zeptat jestli někdo má zkušenosti ze stahováním kolem pasu u bud Level Six. Je trochu jiné. Další otázka je jestli někdo můžete nějakou bundu doporučit. Mám na to asi 5000 Kč. Díky

bezzavmejlu.cz | odpovědět |  
18.5.2012 | tomasRE:bunda

ja som spokojny s HIKO Cetus, mam ju v hraškovo zelenej farbe a aspon ma rychlo chalani identifikuju medzi masou padlerov

strih mi sadol - ani neviem že ju mam - len ma trošku škrti latex u krku ale to robi asi viacej bund, podla odlasov z netu

bob_dylan_1zavyahoo.com | odpovědět |  
19.5.2012 | MartinRE:bunda

Ahoj, já myslim, že L6 je dost dobrá značka na to, aby měli blbě vyřešenej pas, ale osobní zkušenost nemám. Do těch pěti se myslim vejdeš úplně v pohodě s dobrou bundou. Bundu mám teď nehledám, tak nemám úplně přehled, ale v rozmezí 3 - 5 tis. asi skoro nemůžeš udělat chybu. Prostě bych vybral pár, který ti sou sympatický a zašel je vyzkoušet. V ruce asi sám uvidíš,jestli je to šunt nebo ne a hlavně ti musí sedět, aby tě nikde nedřela, mohl ses v ní hejbat apod. Prostě vyzkoušej a uvidíš sám. Já sám nemám úplně dobrou zkušenost s Hiko bundama. Přijde mi, že dost rychle odcházej, třeba Langer co mám už pár let vypadá pořád jak nová a to bych řek, že jí nešetřim. Ale třeba ten Cetus nevypadá špatně. Každopádně L6, Palm, Langer, Nookie jsou asi určitě dobrý značky.

abc.defzavghi.jk | odpovědět |  
21.5.2012 | PepaRE:RE:bunda

Ahoj, myslím si, že značkou si opravdu nepomůžeš a zkušenosti lidí, kteří mají bundu už léta jsou také mimo. Snažil jsem se vybrat si dobrou bundu, tak jsem to sledoval a ptal se. Nakonec koupil Palm SIDEWINDER a po roce se bunda rozpadá, suchá není už po měsíci. Mám ještě jednu starou od Hika cca 10 let a není na ní ani zpuchřelý latex natož porušený šev. Výroba se zjevně úmyslně šidí, takže doporučuji buď top kvalitu za jiné peníze s Goretexem, nebo nějakou levnou a za dva roky si koupit další. Pár lidí bude možná oponovat, ale vyrábět takové bundy do hor, kde člověk může umrznout, tak by jim to horolezci omlátili o hlavu :)

fakt.spatna.kvalitazavreklamujte.net | odpovědět |  
21.5.2012 | MartinRE:RE:RE:bunda

No vidiš to. Já po zkušenostech s Hiko bundama vsadil na značku, nekoupil top kousek z goráče za desítku, ale vešel jsem se krásně taky do těch pěti a do dneška si nemůžu stěžovat a už u těch značek zůstávám.

abc.defzavghi.jk | odpovědět |  
21.5.2012 | KruťasRE:bunda

Ahoj, řek bych, že je to sázka do loterie jako se vším. Mám Hiko Sunray kterou jsem koupil před třemi lety a zatím pořád funkční a v pohodě. Jen mám pocit, že to bylo šitý před tím, než se stěhovala výroba do číny :(

Krutaszavkruty.cz | odpovědět |  
22.5.2012 | PepaRE:RE:bunda

Takový jsem získal pocit taky. Někdo koupí bundu jeden rok a ok, a pak série v jiné sezóně stojí zase za pytel. A bundu s Goretexem lze koupit už za 5..6 tis, když si člověk počká a hledá, nebo si to lze nechat dovést ze zahraničí.

fakt.spatna.kvalitazavreklamujte.net | odpovědět |  
22.5.2012 | ---RE:RE:bunda

Kdes prosimte prisel k tomu ze se Hiko dela v Cine??
Jinak doporucuju sandiline, kokatat, Level six a nebo nookie, myslim ze z tehle znacek si vyberes a budes spokojenej :-)

...zav..qw.cz | odpovědět |  
22.5.2012 | KruťasRE:RE:RE:bunda

No četl jsem to na své předposlední šprajdě nahoře bylo Hiko a na malé cedulce Made in China - nebo že bych už byl úplně vypitej?

krutaszavkruty.cz | odpovědět |  

Nově v HYDROfóru

včera - GoPro Hero - kapky na čočce
"liquid wiper" - tekuty stierač použivany na ...
před 2 dny - Dagger Axiom
tak som čerstvy majitel AXIOMu 8.5 River - je to ...
před 4 dny - Ztracené pádlo
Na Toušické kaskádě mi zůstalo pod vodou ...
před 5 dny - bunda v horních krůtách
Ahoj, prosím dobrého nálezce, který si omylem ...
před 9 dny - GoPro Hero - kapky na čočce
Naslinit a oliznout cocku funguje dobre, dale ...
před 9 dny - Stupačky kajak perception
Ahoj, bohužel dodavatelé dodávají jen celé ...
před 10 dny - GoPro Hero - kapky na čočce
Používám na přilbě "goupro" a chci se zeptat, ...
před 10 dny - Stupačky kajak perception
Ahoj, vykomila se mi stupačka v kajaku ...
před 10 dny - Fluid Detox L nebo M (něco ...
já jdu do stompera od LL. váhal jsem ještě o ...
lidi mluvi i o novinkach jako je LL Stomper a WS ...
Díky za rady a názory.Celkem mě z toho vychází,že ...
před 11 dny - Fluid Detox L nebo M (něco ...
já to myslel při jízdě v před a pokud se vyskytla ...

Bazar

včera - Galasport slalomka ...
prodám carbonovou slalomku Galasport. Starší ...
včera - Eskimo ZWO
Stará klasika eskimo ZWO. Nevařený playboat v ...
včera - wavesport zg 48
Prodám rodeovku od wavesportu žluté barvy. Už 2 ...
včera - wavesport zg 48
Prodám rodeovku od wavesportu žluté barvy. Už 2 ...
před 2 dny - Hiko vesta
Žlutá vesta Joker, velikost S, jako nová. Pro ...
před 3 dny - Profiplast Padlo Profiplast ...
Prodam padlo Profiplast Puro jete jednu sezonu, ...
před 6 dny - použité
Nabízim málo jetou kanoi ve výborném stavu,není ...
před 6 dny - Blistick RAD 185
prodám minimálně jetou loď rodeového stylu. Možno ...
před 9 dny - RIOT Sniper 65
Prodám Riot-Sniper 65, nepoškozen, poškrábaný ...
před 10 dny - Jackson Kajak Hero
velmi málo jetý Jackson Kayak Hero v perfektním ...
před 10 dny - ZET RAPTOR
NECELOU SEZONU JETÝ RAPTOR LIMETKOVÉ BARVY VE ...
před 11 dny - Prion Hurricane
Prodám kajak Prion Hurricane. Lod sice neměla ...

Nejdiskutovanější články

Toplist
pohora.cz