Nečekejte na jaro, využijte
zimní slevy na čluny GUMOTEX.
Platí jen do 31. března!.
Ahoj všichni.
Včera jsem prošel celej Žernovník s pilou a je teď úplně celej průjezdnej. Jezdí se z križovatky na Harachov a Jablonec až do JIzery v Železném Brodu. Pěknej šupec s krásnejma peřejema a skokama. Celý v pohodě sjízdný. Jezdíme ho jakožto parta z Brodu už léta a nad něj po práci není. Tak až zase sníh poleví tak hurá na něj.
Ahoj,na ten potok koukám už dlouho,pokud je to ten,kterej teče hned vedle silnice.Chtěl bych vědět,jak zjistit sjízdnost,případně co je to asi tak za obtížnost.Díky.Jarda.
Ahoj. Obtížnost tak WWW3-4, ale bez odpočinku. Jinak sjízdnost poznáš jen když na něj koukneš. Tak kolem 3 kubíků už je to moc pěkný. Vodočet to nemá. Taky se dá orientovat podle Kamenice. Kdž má 20k, jde i Žerňas. Píšu o něm průvodce, tak si o něm třeba brzo přečteš v HM.
Sandokan
Ahoj, a co jezy? Jsou sjízdné, nebo se musí přenášet? Co jsem viděl z auta, tak například ten na začátku Brodu u Benziny mi nepřišel moc jetelný a to samé ten o kus výš s náhonem vpravo u té továrničky s muchomůrkama na zahradě.
Ten u vochomůrek, se jezdí vlevo u zdi u silnice a je ůplně v poho, jen to chce víc vody a ten u benziny zase více v pravo. Jinak teď je novej jez nahoře po pravé straně když pojedeš nahoru kousek nad vochomůrkama, tak za druhou zatáčkou a když uvidíš, že dost přetejká vrchem tak se taky dá, ale dole je kolovadlo tak radši obhlídnout. Dá se v poho zastavit. Jinak vše bez problému sjízdný, ale stupně doporučuju za VV dobře boofnout.
Skvělý, díky za info, tak se tam třeba někdy potkáme. :)
No jasně Jelene, budeš to mít jako vstupní pohovor před Piemontem! :D Žernovník = laskomina. VV
Jo diky Sandokane, v nedeli 18.3, jsme si ho dali, trochu materialovka, ale prorezali jste to pekne... prima zpestreni