Ahoj,
pamatujete si ještě někdo jaký byl Excalibur od Železného jako singl? Nemáte někdo v hlavě jeho parametry (délka, výtlak, váha jezdce) a jak se na něm jezdilo. Našel jsem inzerát a uvažuju, že bych ho koupil do oddílu. Chtěj za něj ale 6000,- což mi za takouvou praloď přijde docela dost.
dlouhej , kulatý dno , světlá pěna co sákne .Těžkej a kvalitní plast . Na ježdění rovně dolů či nějaký jednoduchý závody by to mohla být dobrá volba . Taky jsem ho měl na eskymování , ale radši si koupil novější loď abych nevypadal jak pračlověk a taky netahal tu tíhu na bazén .
A uveze i 110 kg vodáka?
nejsem žádnej ww odborník , ale byl stabilnější , než jakejkoliv jinej singl co jsem v něm na bazéně klečel .Mám 100 kg .Na kanále jsem byl v něm jen jednou a choval se také pžedvídatelně , žádné šlapání na palubu jako u jiných lodí co jsem v nich zkusmo klečel .
Ahoj, v bazaru Boatparku mají C1 Perception Gyramax. Je o dost levnější (3500.-). Jezdili jsme na nich oba se ženou a můžu doporučit. Je to hodná loď, jen je na dnešní závody ČPV dost dlouhá.