Během čerto-víkendu (26-28.8.) mi z bunkru zmizel žlutý Project52. Od svědků vím, že ho odcizil Vláďa Kozák z Kadaně. (http://tjvskadan.blog.cz/0803/vladimir-kozak).
Dotyčného vyzývám k okamžitému navrácení, ostatní prosím o pomoc s jeho dopadením. (Fungující kontakt, místo výskytu). Omlouvám se za nepříjemné zprávy a děkuji za pomoc. KaRaS
To je hustý. Nejen ta čórka, ale taky to, že pachatel je odchovanec kánoistického oddílu, který patrně podlehl pokušení, nikoliv nějaký klasický zloduch. A že má svoje fotky všem ke shlédnutí na netu. To jsem zvědav, jak se tahle kauza bude vyvíjet. Jen doufám, ctíce presumci neviny, že zde nedošlo k justičnímu omylu, to by vzhledem ke všem okolnostem bylo poněkud nepříjemné ....
Vláďa se včera ozval, dnes by měl loď vrátit. Už se těším, že budu moct tohle téma uzavřít jako politování hodné nedorozumnění. KaRaS
a co to teda bylo? Sprostá zlodějina? Kanadský žertík? Politováníhodný omyl?
TO už je trochu moc, že mi z bunkru zmizela vesta, to bych ještě chápal ale celá loď to už je fakt drsný, doufám že se sní ještě setkáš...:-/
Hořím zvědavostí. Jak to dopadlo?
Zatím nedopadlo, Projecta zpátky stále nemám. V neděli Vláďa sliboval vrácení v pondělí, včera na kanále nebyl, dnes po další urgenci napsal, že se vrátil až včera v noci, pak uznal za vhodné mi zavolat, aby se podivil nad tím co se děje "když jsem mu loď půjčil". Sraz já, Vláďa a Project52 máme dnes na Troje. Nemůžu se dočkat.
Jestli bys neměl na ten sraz přizvat ještě obušek v pytli.
Nakopat ho do prdele zepředu!!!!
i z boku klidně
Tak Project se včera vrátil do bunkru - radostné shledání. Vlastně jsem i rád, že u něj Vláďa osobně nečekal a nemuseli jsme si nic vysvětlovat. Podle všeho musím teď říct, že si asi vážně loď bez zlého úmyslu jenom půjčil. Neuvědomil si, že překračuje rámec naší domluvy, že na něj nemám žádný kontakt a že bych na té lodi třeba taky mohl chtít jezdit.
Nebudu to víc rozmazávat, ztratil jsem touhle záležitostí už tak času víc než moc. Končím pokusem o jednu malou prognózu: Podobně jako já, nechá takové jednání plavat asi dost lidí, ale jedou bude na Vláďu někdo strašně ... ale strašně, strašně, strašně ... zlý.