Rubrika HYDROakce

Vše o vodáckých akcích v Česku, ale i jinde v Evropě se dozvíte v nové rubrice HYDROakce. Všechna splutí, setkání nebo soutěže, které Vy pořádáte pro ostatní vodáky by neměla chybět na HYDROstránkách. Dejte proto včas vědět, pozvěte ostatní pádlisty anebo napište, jak se ta Vaše HYDROakce vydařila.

HYDROtip

Vodácké půjčovny - půjčovny lodí přehledně a s hodnocením.

Starý HYDROweb
HYDRO - RSS kanál a ATOM
Přehled vodáckého vybavení
Facebook

Vodní stavy
, hladina Vltavy
Aktuální stavy a průtoky v ČR
11.5.2011 | HonzaNeklouzavé boty do kajaku

Jaké máte zkušenosti s botami které na mokrých šutrech nekloužou? Teď mám nějaké běžecké NewBalance, na hlíně jsou v pohodě, ale na mokrých šutrech to je peklo. Na webu jsem narazil na boty Teva Lava falls, ještě mě zaujaly canyoningove boty 5.10 - Canyonner. Na živo jsem je neviděl, tak nevím jak bych se s nima do lodě naskládal.

kulispamuzavnedam.cz | odpovědět |  
11.5.2011 | Zdeněk BesmákRE:Neklouzavé boty do kajaku

Záleží na tom co je to za kameny, některé kloužou i na boso. Ale osobně mám dobrou zkušenost z Artistic Kayaker Pro, a docela dobře vypadají i botky od L6. Oboje tyhle boty jsou ve špičce úzké podrážka je tvrdší než u klasickejch neoprenek a do kajaku na pohodu. Pokud bys chtěl vědět víc klidně písni na mail ať tu neděláme reklamu.

bezizavwodakovywjeci.cz | odpovědět |  
12.5.2011 | ZajochRE:RE:Neklouzavé boty do kajaku

Na "tvrdsi" podrazku bacha - pokud mas poradne vylepenej kajak, tak muze tvrda podrazka na botech docela zavazet, nebo byt prinejmensim nepohodlna. Jinak ja osobne jsem zastance "snerovacich neoprenek", jaky vyrabel GUL, jeste se daji sehnat v doprodeji, ale nektery velikosti uz proste nesezenes. Pokud se rozhodnes pro neoprenky, tak si dej bacha na uplavavani - vetsina tech, ktery drzej jen paskou na suchej zip ma tendenci pri plavani nabrat vodu a uplavat. Pokud nesezenes GULy, sel bych do Tevy - to je celkem jistota, akorat s tema "rychlotkanickama" nemam zadny zkusenosti a do chladnejsi vody budou neoprenovy ponozky nutnost.

xslapa00zavstud.fit.vutbr.cz | odpovědět |  
13.5.2011 | HonzaRE:RE:RE:Neklouzavé boty do kajaku

Neoprenovým "botám" se chci rozhodně vyhnout, tenké neoprenové ponožky do bot však používám (a nebo ponožky od sucháče)

nezavspam.cz | odpovědět |  
13.5.2011 | ZajochRE:RE:RE:RE:Neklouzavé boty do kajaku

Ani se ti nedivim... V dnesni dobe bych si uz taky nevybral - mimo ty zavazovaci GULy mi to prijde vsechno celkem na prd... Osobne bych zvazil boty od Merrellu. Jejich sadu pro vodni sporty jsem sice nezkousel, ale pro me je to jedinej vyrobce, kterej dela takovej tvar boty, ze mi sedi presne tak, jak chci

xslapa00zavstud.fit.vutbr.cz | odpovědět |  
11.5.2011 | TomasRE:Neklouzavé boty do kajaku

Po Korsice mam hodne dobrou zkusenost s botami Teva Lava falls... muzu je jen doporucit

zrusimezavemail.cz | odpovědět |  
12.5.2011 | KosatkaRE:RE:Neklouzavé boty do kajaku

Granity taky držej, dá se najít na webu i česká recenze

kosatka.orcazavseznam.cz | odpovědět |  
12.5.2011 | KarelRE:RE:Neklouzavé boty do kajaku

Kamarad je mel v Ekvadoru. Dokud je nosil jako hydro boty tak OK. Ale pote co je zacal nosit misto sandalu to bylo pachove velmi narocne :)

Ja pouzivam Merelky od Palmu a jsem naprosto spokojeny s jejich chovanim na sutrech.

to.sem.psat.nebuduzavnepise.to.nikdo.cz | odpovědět |  
13.5.2011 | BootsmanRE:RE:Neklouzavé boty do kajaku

Taky na ně nenadávám,neopren.fusky do nich a nožička je v teploučku a přitom je pěkně chráněná ze všech stran. Beru je do kanoe v které klečím. Testnuto letos - Loučná(voda plus 3),Chrudimka(plus 4),Doubrava (plus 6).Teploty berte orientačně a nechte mi právo plést se :-)

big-bluezavseznam.cz | odpovědět |  
12.5.2011 | mapRE:Neklouzavé boty do kajaku

Já mám rok Merrell Waterpro Maipo a jsem spokojen. Voda z nich dobře vytéká, rychle schnou, ve vodě na šutrech dobrý a dobře se v nich i chodí.

vsmapzavseznam.cz | odpovědět |  
14.5.2011 | kpt. DabačRE:RE:Neklouzavé boty do kajaku

zavidim vam, že si viete obut boty do kajaku. ja ked som to skušal, tak som mal chodidla napnute dopredu jak baletka a bolo mi to velmi neprijemne. boli to boty teva - dohodol som sa v obchode, že to doma vyskušam a ked to nebude dobre, tak mi ich vezmu naspat. mali na moj tvar kajaku hodne materialu pod patou. tak nosim vyhradne neoprenky.

kettenkradzavBEPMAXT.ru | odpovědět |  
před 95 dny | JKBRE:Neklouzavé boty do kajaku

Neoprenky se vejdou celkem vsude (v lodi), ale neposkytnou chodidlu dostatecnou oporu a ochranu, zvlast kdyz pak s lodi na zadech musis jit nekam dal a teren je spis tezsi. Mne se nejlip osvedcila kombinace boty do vody a podle pocasi naboso, s neoprenovou ponozkou nebo v suchaci. Integrovana neoprenova ponozka zasadne komplikuje suseni boty. Konkretne jsem mel Merrel Waterpro (myslim), ktery se cca po pul roce intenzivniho jezdeni zacaly doslova rozpadat a podrazka pomerne dost klouzala. Pak jsem vyzkousel nejaky Salomony (tusim Amphibian nebo tak nejak), ty neklouzaly, ale opora chodidla byla spatna a po 2 tydnech praskla podrazka. Pak jsem poridil Teva Sunkosi 2, pohodla chuze, neklouzou, dobre drzi na noze. Po 1,5 roce intenzivniho pouzivani se zacaly na spicce trhat, ale zatim to byla nejlepsi bota na vodu, kterou jsem mel, takze jsem si koupil hned dalsi. Jestli se vejdes do lodi v nejakejch normalnich botech na behani, tak muzu vrele doporucit.

mailzavmail.net | odpovědět |  

Nově v HYDROfóru

před 0:09 hod. - Lepení hlavičky
na uhlík doporučují třeba kyanoakrylátové ...
před 1:23 hod. - Lepení hlavičky
Ahoj! Máte někdo zkušenost s lepením dřevěné ...
před 2:48 hod. - Foto a video z Čerťáků
já jsem spokojen, fotku z loučovický tam mám! ...
před 3:19 hod. - Foto a video z Čerťáků
No vidíš. Nejlepšího už jsi potěšil. :-)
před 5:08 hod. - Foto a video z Čerťáků
No hrozný. Nauč se fotit. Nebo se to neuč, ale ...
před 7:04 hod. - Foto a video z Čerťáků
https://picasaweb.google.com/eskymovani.kajaky.cz/...
před 10:43 hod. - ZET Raptor nebo JACKSON ...
Super Hero neni creekovka v pravym slova smyslu - ...
před 10:36 hod. - Doprava do vyšáku v sobotu ...
ahoj, chtěla bych se zeptat, nejede-li někdo v ...
před 13:28 hod. - Nalez na Oetzu
Padlo jsem uz predal majiteli. Byla to Galuska na ...
před 14:18 hod. - Nalez na Oetzu
Teda 3 lodě najednou... Dobrá známka punku...
před 2 dny - Výběr kajaku pro začátečníky
Zdravím.Máte ještě zájem o seakajak nebo jste již ...
před 3 dny - ZET Raptor nebo JACKSON ...
Ahoj vodáci, váhám nad koupí jednoho z výše ...

Bazar

před 4:17 hod. - Wave Sport ZG 54
rok výroby 2006, zcela OK, originální vnitřek, ...
před 6:26 hod. - Wavesport Project X56
Sezónu jetý projectX56, zelená barva, dobrý stav. ...
před 6:28 hod. - Wavesport Project X56
Sezónu jetý, zelený Project X 56, dobrý stav. Při ...
před 11:40 hod. - Peli 1200 Case
Ochranný kufr Peli 1200 Case, barva-písková. Kufr ...
včera - Pyranha Burn M
Prodám červeno černý lehce spravovaný kayak ...
před 2 dny - Pálava
Koupím rozlepenou nebo prasklou PÁLAVU za ...
před 2 dny - Riot Astro 54
Riot Astro 54, Astro je velmi dobrá rodeovka na ...
před 2 dny - Padla
Prodám dvě dřevěná pádla,nejlépe osobní předání ...
před 3 dny - wave sport diesel 65
kúpim jazdený diesel 65, najradšej červený a nie ...
kupim jazdeny diesel 65, najradsej cerveny a nie ...
kupim jazdeny diesel 65, najradsej cerveny a nie ...
před 3 dny - Nelo Viper 55
Prodám zánovní kajak Nelo Viper 55 rok starý. ...

Nejdiskutovanější články

Toplist