Rubrika HYDROakce

Vše o vodáckých akcích v Česku, ale i jinde v Evropě se dozvíte v nové rubrice HYDROakce. Všechna splutí, setkání nebo soutěže, které Vy pořádáte pro ostatní vodáky by neměla chybět na HYDROstránkách. Dejte proto včas vědět, pozvěte ostatní pádlisty anebo napište, jak se ta Vaše HYDROakce vydařila.

HYDROtip

Facebook - HYDRO má svojí stránku na Facebooku.
Přidejte se k HYDROfanouškům!

Starý HYDROweb
HYDRO - RSS kanál a ATOM
Přehled vodáckého vybavení

Vodní stavy
, hladina Vltavy
Aktuální stavy a průtoky v ČR
před 8 dny | TomasJaký je váš vodácký cíl?

Po zkouknutí tohoto videa http://www.youtube.com/watch?v=tgRyzAAIaK8
by mě zajímalo, zda-li se toužíte vypracovat na podobnou úroveň, nebo na extrémní kajak v této podobě nahlížíte jako na totální úlet. Kde byste chtěli vodácky být za x let?

nepovolnytzavseznam.cz | odpovědět |  
před 8 dny | ZajochRE:Jaký je váš vodácký cíl?

Tao Berman neni clovek... Nikdo, koho znam, nebo jsem o nem alespon slysel nedela takovy silenosti jako on a uprimne doufam, ze nikdy nebudu mit moral na to, abych se do nekterejch tech veci pustil. Neber to spatne, jeho vykony odcenuju, ale zaroven mi nad tim co dela zustava rozum stat. A to je asi i ucel toho, co dela.

Kazdopadne k tvoji otazce: muj vodackej cil, jako konkretni zazitek/objev/reka atd. neexistuje, protoze v tu chvili, kdy bych ho dosahl by me to prestalo bavit. Mojim cilem je cesta, ktera pro me znamena nekonecnou snahu o zlepsovani se a zadne zbytecne riskovani.

xslapa00zavstud.fit.vutbr.cz | odpovědět |  
před 8 dny | KatieRE:Jaký je váš vodácký cíl?

Ahoj Tomasi,

Kolik lidi na svete si myslis, ze to dopracuje na "tuto" uroven?

Myslim, ze uz to tu zaznelo...i cesta je cil. Nikdy tu cestu nej(e)deme sami, ale mozna by bylo lepsi ptat se sam sebe, co je Tvuj cil a kam se chces "vypracovat" za x let...to je mnohem dulezitejsi, nez co je cil virtualnich lidi na foru (kam se chtej vypracovat). Kdyz zjistis, ze je to taky cesta a dokonce najdes nekoho, kdo ji j(e)de s Tebou, tak mozna budes v zivote spokojeny. Ale urco to nebude, kdyz zjistit, co je cilem jinych...

Spadla jsem par vodopadu, proplavala nekolik useku rek a mezitim si neco sjela...nenudila jsem se. A za par let treba vymenim usek mezi Lipny zase za ten Vyssi Brod - Borsov(brzy zjara a pozdni podzim!). Ale to je cesta... A co chces TY?

kzavk.cz | odpovědět |  
před 7 dny | TomasRE:RE:Jaký je váš vodácký cíl?

Důvod, proč se ptám na fóru je, že mě hlavně zajímá, jak to vidí opravdoví jezdiči. Proč? Asi jsem se tak narodil a nemohu si pomoci. Jinak já to vidím podobně jako ty.

nepovolnytzavseznam.cz | odpovědět |  
před 7 dny | KatieRE:RE:RE:Jaký je váš vodácký cíl?

Aha...no, tak tos mel jeste urcit cilovou skupinu, ktere se ptas :-)). Ja asi nejsem opravdovej jezdic... pripadne definuj, co/kdo to je. :-))

kzavk.cz | odpovědět |  
před 7 dny | Honza HrubešRE:Jaký je váš vodácký cíl?

Ne netoužím. Za x let bych chtěl být tady, živý a zdravý. Nejen tělesně, ale i duševně (což dle mého názoru Tao Berman není).

jan.hrubeszavvsb.cz | odpovědět |  
před 7 dny | JKBRE:Jaký je váš vodácký cíl?

Tao Bermana bych nechal stranou, protoze je docela zvlastni. Kdyz pominu lidi, ktery potrebujou natocit zabery do novyho filmu nebo zaujmout svy sponzory kvuli prodlouzeni smlouvy, tak vetsina lidi, se kterejma tak nejak padluju, proste jezdi a neresi, ze by chteli bejt dobry jako nekdo, ale spis maj tu a tam chut na nejakou konkretni perej nebo usek, kterej se jim libi. Takze cilem je pak najit podobny jelita jako ses ty a s nima jezdit veci, na kterejch se nenudite ale ani zbytecne moc nebojite. A cim vic clovek jezdi, tim se ta hranice, kde se jeste cejti dobre, posouva dal. Najdou se i lidi, co chtej bejt slavny proboateri a kvuli tomu by se klidne zabili, ale tech neni zase tolik.

papazavlala.co.nz | odpovědět |  
před 6 dny | kpt. DabačRE:Jaký je váš vodácký cíl?

pomerne jednoducha otazka zadavateľa, ktora nijakym sposobom neutoči ani na jednotlivca ani na skupinu, autor sa podla mna vo svojom príspevku nestotožnuje priamo s predvádzanym videom. Pritom mam pocit, že s to niektorí myslia. Netuším však na akom zaklade. Hned je zato jelito a ešte vyzyvaný aby definoval okruh vodákov na koho tu otazku položil a kto je naozajstny vodak a kto nie. LOL
Mam pocit, že už je o štvrtej tma, vonku zima a sneh, na vodu sa moc už neda, pritom blba nálada a tak sa nudíme , čo ?

kptzavdabac.si | odpovědět |  
před 6 dny | BlupRE:RE:Jaký je váš vodácký cíl?

Jelita Kuba myslel jako parta podobně postížených lidí, jako je on... Snad to není jazykovou bariérou.
Spousta vodáků v zimě vrhá na jiné (zimní) sporty. Co ty děláš, když nepádluješ? Snad nepropadáš depresím?

bzavb.cz | odpovědět |  
před 6 dny | kpt. DabačRE:RE:RE:Jaký je váš vodácký cíl?

našťastie vlastne depresie je pojem u mna neznamy ale ty velmi dobre vieš ako som to myslel.
Jazykova bariera je to zrejme pre teba lebo jasne píše "jelita jako ty" a nie jelita jako oni

před 6 dny | BlupRE:RE:RE:RE:Jaký je váš vodácký cíl?

Nevim, jak jsi to myslel.
Tedy aby ses nemusel dál babrat ve dvojsmyslech: jelito připodobněno např. člověku střevo = sradista, blázen.
Věřím, že jsi občas taky dobrý střevo = hýříš humorem :-)

2Katie: Začínám mít podobný pocit, jako ty.

bzavb.cz | odpovědět |  
před 6 dny | kpt. DabačRE:RE:RE:RE:RE:Jaký je váš vodácký cíl?

no každopadne si s tým jelitom šliapla uplne mimo a mam pocit, že to v tvojom pripade bude mať nekonečne pokračovania.

před 6 dny | kmochacekRE:RE:RE:RE:RE:RE:Jaký je váš vodácký cíl?

http://filmovezvuky.fdb.cz/slavnosti-snezenek/zvuky/02.zip

xkrej01zavseynam.cy | odpovědět |  
před 6 dny | kpt. DabačRE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:Jaký je váš vodácký cíl?

lol, tiež ma napada par hlášiek z filmov, ktore by na toto vlákno sladli ako riť na šerbeľ

před 6 dny | JKBRE:RE:Jaký je váš vodácký cíl?

No dobre, priste to pro demony hydrodiskuzi napisu do tagu <sarkasmus>, aby byla zrejma zjevna nadsazka tohoto titulu. Jestli se mezi jelita radit nebo ne, necham na laskavem ctenari.

jelitozavout.co.nz | odpovědět |  

myslim, že to je vyborny nápad, lebo humor sa dnes už asi "nenosí".

před 6 dny | KatieRE:RE:Jaký je váš vodácký cíl?

Tak na tom druhem webu je nekdo pod jmenem Kavol, pisici cesky na jehoz prispevky se snazim uz nereagovat (stejne jako nekolik dalsich lidi). Kdybys Ty nepsal slovensky, rekla bych, ze se jedna o tutez osobu. To neni utok, jen me vyjadreni nazoru, ze jiz po nekolikate u Tveho prispevku bojuji s tim, ze chci napsat neco nepekneho, ale prijde mi v mnoha aspektech lepsi radsi mlcet. Snad tuhle WW X dam. :-))

kzavk.cz | odpovědět |  

Kavol je moj česky bratranec

před 4 dny | VáclavRE:RE:RE:RE:Jaký je váš vodácký cíl?

Kavol je hodnej a milej kluk.

vaclav.lebduskazavseznam.cz | odpovědět |  
před 6 dny | BlupRE:Jaký je váš vodácký cíl?

Mým vodáckým cílem je zůstat u vody, dokud mě to bude bavit, tedy ne za každou cenu. Mám představu o tom, kam bych se chtěla zhruba podívat, samozřejmě na tom závisí kamarádí a mé fyzické dispozice. Také mám tajné přání-pádlovat třeba do Dolečkových let a skončit u toho, co má člověk tolik rád :-)

bzavb.cz | odpovědět |  
před 6 dny | KatieRE:RE:Jaký je váš vodácký cíl?

Tohle je moc krasna reakce...a i vzpominka. Potesila me pri dnesnim bojovem ranu. Diky.

kzavk.cz | odpovědět |  

moc krasne a uprimne priznanie

před 5 dny | ČolekRE:RE:Jaký je váš vodácký cíl?

No nedá mi to a také si přisadím.Po kouknutí na video s Taem mě ihned napadlo jediné slovo "magor" a to ZDŮRAZŇUJU-ne jako urážka,ale v podstatě souhlasím s H.Hrubešem,že ten chlap nemůže být úplně normální. A můj vodácký cíl? Až budu mít pocit,že úplně bez problémů (automaticky) zvládám na Turismu ww2+ a možná i o kousek víc,tak bych rád osedlal něco jako je Žralokův Kursk a posunul to technicky ještě o kousek dál.Chápu,že kajakáři mají hranice zase někde jinde.Jinak se mi moc líbil příspěvek Blup.

z.holeczavseznam.cz | odpovědět |  
před 4 dny | ChobotniceRE:RE:RE:Jaký je váš vodácký cíl?

Pan Tao je pěkný pako a snad není a nebude občanem našeho aktuálního státního celku, aby mi zas nemuseli zvednout poplatky na zdravotní pojištění, až mu budou léčit trable s páteří vod toho věčnýho drncání po skále.
Cíl mám jezdit to, co dám, aniž bych měl pocit, že se blížím velkýmu zrakvení. Naštěstí si to ztěžuju otevřenou lodí, takže jako maximální nářez zatim stačí lehká WW3.

budlikyzavbudliky.cz | odpovědět |  
před 4 dny | kayak2hellRE:Jaký je váš vodácký cíl?

jakub to vystihnul asi nejlip i kdyz ja padluju radsi s jitrnickama..
mam svoje cile a svoje sny. par z nich sem si uz splnil a padlovani me rozhodne bavit neprestalo. naopak se v tu chvili prede mnou objevili dalsi. na druhou stranu na par svejch vysnenejch pereji ci vodopadu sem se podival a odkracel se slovy "nekdy priste". a porad me to bavi. takze muj jedinej cil asi je padlovat dokud me to bude bavit.
nashledanou na vode jitrnice

kayak2hellzavseznam.cz | odpovědět |  
před 4 dny | VáclavRE:Jaký je váš vodácký cíl?

Mým cílem je dát letos zjara zase Jánskej potok, protože mi na něm bylo dobře (taky proto, že se nám zrovna narodil syn, budu to s tím mít ve vzpomínkách spojený). Jestli Bůh a tání dá... A pak hoblovat těch pár českejch klasik jako každej rok, pořád dokola. Protože mi je na nich dobře. A když mi bude na přídi sedět syn, bude mi tam ještě lépe. Když se zadaří, chtěl bych se taky dostat na nějakej potok, co se zrovna moc nejezdí. Protože mě baví objevovat objevené a psát o tom. A v létě snad vyjedeme s mateřským centrem na Orlici. Protože se to o letošních prázdninách dětem i matkám na raftu líbilo. Snad už se náš nejmladší potomek nebude chtít neustále vrhat do vody... Kam se na to hrabou ty Taovy šílenosti :-)

vaclav.lebduskazavseznam.cz | odpovědět |  

Nově v HYDROfóru

před 1:17 hod. - Seaker
Musím souhlasit s Kmocháčkem, šířka lodi 70 cm a ...
před 2:02 hod. - Seaker
Kmocháčku, z tvého popisu opravdu hodně čouhá, že ...
včera - Seaker
rozumím...na 50km přejezdy na volném moři si ...
včera - Seaker
zkušenost s tou lodí nemám nemám, jen s gumákama ...
včera - Seaker
ještě by se také dalo zvažovat co je to delší ...
včera - Seaker
Tím náchylnějším si mohu představit co prosím? ...
včera - Seaker
pokud se zajímáš o bezpečnost, tak gumák na ...
včera - Seaker
Ahoj jaký je váš názor na Seaker od Gumotexu? ...
včera - HYDROškola "Ano pro canoe"
Toto bude popsáno v dalším dílu HYDROškoly - ...
před 2 dny - Amazonka
Ahoj, tak mě napadlo, že bych si zkusil sjet na ...
před 2 dny - Chrániče horní části těla
Ahoj, na zablokovaný věci používám motorkový ...
před 4 dny - Jaký je váš vodácký cíl?
Pan Tao je pěkný pako a snad není a nebude ...

Bazar

před 3 dny - Liquidlogic CR 250
Rodeovka/playboat pro velký chlapy. Žlutá, ...
před 6 dny - Snap Dragon Snap Dragon ...
Ahoj, prodam sprajdu SD Armortex s "implosion ...
před 6 dny - Stohlquist Stohlquist ...
Prodam skoro novou vestu Stohlquist descent (2 ...
před 10 dny - TNP Rapa carbon-kevlar
Prodam padlo TNP Rapa provedeni carbon-kevlar, ...
před 12 dny - Riot Magnum 80
Nová loď, originál zabalená s plnou 2 letou ...
před 12 dny - Extrasport X-Posed Hoodie ...
Predam tuto uplne novu nikdy nenosenu (este s ...
před 14 dny - Liquidlogic kajak ...
Prodám kajak Liquidlogic El Jefe oranžova ...
před 15 dny - Palm Suchý oblek
pánský suchý oblek, nošený 2x ve velmi dobrém ...
před 15 dny - Wavesport habitat 80 ...
wavesport habitat 80 cervena barva dobry stav k ...
před 15 dny - Extrasport X-Posed Hoodie ...
Predam tuto uplne novu nikdy nenosenu (este s ...
před 18 dny - Palm Apex
EXTRA CENA!! Prodám luxusní úplně novou bundu od ...
před 26 dny - Pyranha Inazone 232
Prodám kajak playboat Pyranha Inazone 232, běžně ...

Nejdiskutovanější články

Toplist
www.h2omaniaks.com