Rubrika HYDROakce

Vše o vodáckých akcích v Česku, ale i jinde v Evropě se dozvíte v nové rubrice HYDROakce. Všechna splutí, setkání nebo soutěže, které Vy pořádáte pro ostatní vodáky by neměla chybět na HYDROstránkách. Dejte proto včas vědět, pozvěte ostatní pádlisty anebo napište, jak se ta Vaše HYDROakce vydařila.

HYDROtip

Inzerce Nafukovací Čluny.cz

Prodáváme nafukovací čluny GUMOTEX a vodácké potřeby.
Nejlepší ceny na internetu!

Facebook - HYDRO má svojí stránku na Facebooku.
Přidejte se k HYDROfanouškům!

Starý HYDROweb
HYDRO - RSS kanál a ATOM
Přehled vodáckého vybavení

Vodní stavy
, hladina Vltavy
Aktuální stavy a průtoky v ČR
před 13 dny | JanSjezd Moravy od Hanušovic

Ahoj, zítra pojedu první sjezd větší řeky. Pojedu od Hanušovic. Zpět vyjedu vlakem. Kam až se dá dojet? Cca za 5-6 hodin? Jsou tam nějaké krizové úseky?(ještě nemám vestu) Pojedu na Safari se zalepeným samovyléváním. Potom mám plán na druhý výlet a to z Mohelnice do Olomouce. Chtěl bych hlavně vidět bobří hráze. Je to reálné dojet?

janrehacekzavseznam.cz | odpovědět |  
před 12 dny | Jirka ZajochRE:Sjezd Moravy od Hanušovic

Ahoj, co se tyka prvni casti, tak tam je par jezu, u jednoho je i velkej kriz z dob, kdy jez byl podemletej a delal se tam sifon, ted uz je ale jez opravenej, takze by to melo byt relativne vpohode, jezy se daji prenaset bez vetsich problemu. Dalsi vetsi riziko se tyka vymletych korenu ve vracacich - vypada to na prvni pohled jako bezpecnej vracak na pohodove vode, ale staci kdyz se netrefis hned zacatek vracaku, vracak te nezabrzdi a najednou zjistis, ze te to pozadu tlaci do podemletyho brehu plnyho holejch korenu... loni se nam tam do tehle situace dostali 2 lidi, nic prijemnyho, rozhodne nejezdi sam, kdyz se neco takovyho povede, tak se z toho sam nedostanes. Jinak dojet by si za tu dobu mel odhadem tak do Rudy, mozna i o kousek dal, zalezi, jak se budes snazit a jak potece voda. Kazdopadne vestu a helmu bych si tam na 100% vzal, kdyz vypadnes z lodi, tak si tam muzes pekne namlatit.

xslapa00zavstud.fit.vutbr.cz | odpovědět |  
před 6 dny | JanRE:RE:Sjezd Moravy od Hanušovic

Ahoj, tak jsem to sjel do té Rudy. Krásná řeka. Když to porovnám s Nyskou Bělkou tak je luxusní, že první jez je až v Bohdíkově. A kolem jezu krásná cesta na přenesení. Ten jez v Bohdíkově je možná sjetitelný. Je vidět, že tady vodáci jezděj. Na Vidnávce před jezerem jsou 2 jezy a musí se z lodě škrábat po hlinitém břehu a pak brodit hustou vegetací tvořenou hlavně kopřivama :-). V plavkách nic moc. Ta Morava byla opravdu komfortní. Jaké jsou ještě zajímavé řeky na sjezd? Dá se sjet Opava z Krnova do Opavy? Nebo Bělá z Jeseníku do Mikulovic?

před 6 dny | BootsmanRE:RE:RE:Sjezd Moravy od Hanušovic

Jestli jsi to zapíchnul už v Rudě,tak jsi se o dost připravil.Dojeď znovu do Bohdíkova a jeď to až do Postřelmova.Jez Bohdíkov je sjízny.Aloisovský podle lodi(larsen).Rudskej přenes.Stupeň v Bartoňově podle lodi(dráty).Olšanský jez papírák jen po obhlídce a se zajištěním.Pak jsou 2 stupně mezi Olšany a Bohutínem.Následuje technická pasáž(meandry)Chromeč-Bludov.Bludov-Postřelmov jeden stupeň a opět meandry.Z Hanušovic do Postřelmova je to plavba tak na 5-5,5 hodin

big-bluezavseznam.cz | odpovědět |  
včera | JanRE:RE:RE:RE:Sjezd Moravy od Hanušovic

Tak jsem to dnes jel od Rudy n.M. do Postřelmova. Původně jsem chtěl jet až do Moravičan. Je málo vodu tak to moc nejede a občas drhne. Řeka ale super. Ty meandry to je krása.V další etapě sjedu zase od Postřelmova až kam to půjde. Vody asi bude ubývat tak z Hanušovic to v létě už asi moc sjízdné nebude. Za 2 dny jsem tam neviděl jediného vodáka.

Nově v HYDROfóru

před 1:19 hod. - nafukovací seakajak
Zajímavý, ale pořád cenově nad poměry, na mně ...
před 4:22 hod. - nafukovací seakajak
Tady máš fakt dobrej kajak a skládačky jsou ...
před 4:58 hod. - Remix vs MadBoy
Zajímavý článek k MadBoyovi: ...
před 6:10 hod. - nafukovací seakajak
Řešit cenu (poměr cena /výkon) je v Čechách dost ...
před 6:21 hod. - Jakou záchranou vestu na ...
Existuje - nafukovací na mořák, ale to je o něčem ...
včera - Sjezd Moravy od Hanušovic
Tak jsem to dnes jel od Rudy n.M. do Postřelmova. ...
před 3 dny - nafukovací seakajak
To je taková česká vlastnost, že každej řeší hned ...
před 3 dny - Jakou záchranou vestu na ...
Byl jsem v Olomouci tak jsem si koupil ve Vodák ...
před 4 dny - Herbertov
Jak jsem byl informován,tak dne 7.7. již šupna ...
před 5 dny - nafukovací seakajak
Největším problémem je cena která většinou ...
před 6 dny - Jakou záchranou vestu na ...
"Zachranna" vesta na kajak neexistuje ;) ...
před 6 dny - nafukovací seakajak
Tohle téma je docela zajímavý a divim se, že ...

Bazar

před 2 dny - Feathercraft Kahuna
Prodam skladaci kajak Feathercraft Kahuna, velmi ...
před 5 dny - PRIJON EMBUDO
Prodám kajak Prijon Embudo.Super plast, nikdy ...
před 7 dny - Predám raftový čln Colorado
Predám raftový čln Colorado - rok jazdený. Cena ...
před 8 dny - KAJAK ŽELEZNÝ BERT
Prodám málo jetý nevyužitý Kajak zelenožluté ...
před 8 dny - Železný Kajak Zet Raptor
Prodám kajak Zet Raptor,vč. vaků,vaku na ...
před 8 dny - Železný Kajak Zet Raptor
Prodám kajak Zet Raptor,vč. vaků,vaku na ...
před 11 dny - Riot Magnum 72
Creekovová loď v provozu od léta 2008.(tzn. ...
před 13 dny - Bliss-Stick RAD 175
Predam kajak rok stary, malo jazdeny a vo ...
před 13 dny - spricka
koupím starsi spricku
před 15 dny - RIWA RAFT RIVER OTTER 6
Prodám raft RIVER OTTER 6. Prakticky nový, pouze ...
před 15 dny - Bliss-stick Mystic
Prodám kajak Bliss-stick Mystic , dobrá ...
před 19 dny - Struer boats ...
Prodám zánovní kompozitový seakajak Struer Malik ...

Nejdiskutovanější články

Toplist
www.h2omaniaks.com