Prodáváme nafukovací čluny GUMOTEX a vodácké potřeby.
Nejlepší ceny na internetu!
Ahoj mám několik dotazů protože o kajacích nic nevím tak mohou znít naivně.
Je gumotex dobrá volba nebo je lepší např. sevylor? (nenašel jsem tam 1 místnej kajak)
Je nutné přikoupit kormidlo na klidnou vodu? Zdá se mi to zbytečné.
Zlepšuje výrazně plavbu na jezeře směrová ploutev? Mám ji přikoupit? Co když s ní najedu na mělčinu?
Pokud bych kajakem helios od gumotexu najel na kameny na řece odře se snadno? Jak je odolný? Supercaravele od sevyloru jsem odřel.
Kolik km se dá s tím kajakem za doďku ujet na klidné vodě? Jezdil jsem dosud jen na člunu supercaravele a tam se vesluje. Kajak musí proti tomu asi frčet.
Děkuji za rady.
Dost otázek najednou: Pokud to volíš na řeky, pak bude Gumotex odolnější, Sevylor je zase mírně lehčí a levnější. Na jezero je to z hlediska oděru asi jedno. Směrová ploutev či kormidlo není nezbytně nutné a dá se když tak dokoupit později. Loď se dobře řídí i pádlem. Najet ploutví čři kormidlem natvrdo na mělčinu není dobré. Rychlost plavby nepřesáhne 4 km/h, silou moc nepřidáš. Vojta
Ahoj Honzo, tvůj dotaz je hrozně obecný. Z toho co píšeš vyvozuju to, že máš zájem jezdit hlavně klidnou vodu. Je několik možností jak řešit tuhle lodičku. Zkus napsat víc na mail a určitě k tomu něco řeknu.