Inzerce
Máme pro vás ty nejlepší tipy na dárky k vánocům. Jsou to zážitky od firmy Allegria!
Už jsem se pokoušel se svým problémem vnutit do diskuse o Dragorosi, ale radši to proberme samostatně. Chci creeka a rozhoduji se mezi výše zmíněnými. Mám 180cm 90kg.
Jaké jsou zkušennosti? Mě zatím táhne ten Fluid.
A ja se ti tu vetru a pridam k tomu nove salto a pro clovicka 175cm,75kg :) Co by ste kdo vybrali a proc? dik moc..
Svojí váhou bys byl ideální na Jefe (střední) ale nejlepší je vyzkoušet , to nová salto není špatný ale na těžkou vodu by pro tebe mohlo bejt malý. Cross od Prijona je taky dobrá loďka. Fluidy mi přijdou pekelně těžký
ten novej prijon vypadá moc pěkně
http://wildwasser.prijon.com/pure/index.html
Tak Fluida mám, Solo L Expedition a jsem s ním spokojený. Výborně žehlí válce, drží směr, na těžší vodě je výborný. Jen jsem za rok a půl vypozoroval dvě vady. První je, že je to docela těžká loď a občas se pronese a druhá, že do té komory vzadu trochu přes špricku teče(platí jen pro expediční variantu). Ale zase se tam dá narvat spousta věcí.. Jinak Fluida plně doporučuju.
VÁHA???
O vyšší hmotnosti se v souvislosti s Fluidem pořád mluví, ale když jsem se díval na web výrobce, tak udává 20 kg a mystic má 21,5 kg.
Taky mi pořád někdo radí od Fluida Detox, ale viděl ho někdo?? Nemají ho ani výrobci na svých stránkách.
něco se píše a něco jinýho je ve skutečnosti, ségra měla krýkofku která vážila 22,5 kg a výrobce stále vesele udává na webu 19 kg
no a je lepší pádlovat než mlátit prázdnou slámu
Ahoj. Je to přesně jak píšeš. Kajak Fluid Solo má plastové vzpěry a bytelné zrcadlo v základu. Pokud srovnáš váhy v dané kategorii, tak odpovídá. Rozhodně jsou i težší. Kajaky Fluid Detox budou k otestování zjara, možná už v únoru 2010.
A na čem jsi už jezdil? A co od toho chceš? Jak dlouho jezdíš?
nějak to blbne to bylo pro Kruťase
Jezdím dost dlouho :) Měl jsem Jiva 8.10 od Necky, pak jsem jezdil dva roky v Avitu na singla a poslední čtyři roky jezdím na Machitu. Akorát se mi nějak ztrácí výtlak :) - asi ušlo. Idea je nedělat kompromis a mít malou rodeovku na lehčí vodu a blbnutí a creeka na těžší vodu. Zatím se lehké vodě flákám a na těžké zbytečně trápím.
no tak seš zvyklej spíš na plošší dno a nějakou tu hranku, takže z Fluidú Detoxe, Remouš od Liquidů (79 nebo 69) je asi favorit, Hercules od Prijona, Burn od Pyranhy... Hele asi to co se ti bude líbit, hlavně jezdit, obecně platí že v lodích na řeku je vždycky lepší o dva fousy větší než o jeden menší. (pozor nezaměňovat větší za neovladatelnější)
ahoj,ja preferuju znacku Bliss-Stick,takze bychvolil Mystica,je to dobra lod na divokou vodu ale na vode do WW3 se na ni budes nudit.
no až udělaj loď s nějakou rozuměj udělanou hranou tak to by to nemuselo bejt špatný, taková Huka XL, no ale jezdit se dá na všem
Hele vono teď už se dělá málo špatnejch creekovek, dobrý jezdci jezděj i na ne zrovna nejlepších tvarech, ale dobrej prodavač by ti měl umět dobře poradit, ale tak nějak mi přijde že lidi moc kecaj a málo jezděj...
Ahoj,
nerad bych někoho zrazoval, ale na Korsice jsme během týdne viděli 5 prasklých Mystiků, což mi nepřijde už zas taková náhoda. Jezdit se dá fakt na všem, jde jen o zvyk.
s těmi xxx to opravdu vzbuzuje důvěru
xxx? Že by nějaký prodejce kajaků? :-)
yyy
Nemám potřebu vzbuzovat důvěru žraloků, jenom píšu, co jsem viděl na vlastní oči.
o mě nejde ,mě je to putna , jen že bez podpisu to to vypadá na lež a to by byla škoda pokud je to pravda
praská všechno,tohle je jen důkaz toho,že Mystic je oblíbenější na Korzice :-)
no jako, jedna sezona se jim nevyvedla (toužili dělat mystiak lehčího), takže i já em viděl jednoho totálně ruplýho. Jinak ale můžu říct, že zrovna mystik je kajak s reputací těžko rozbytného kajaku, což můžu osobně 100% potvrdit (ačkoliv prasknout se dá všechno, zvláště pak na korsice)... ...nicméně solo taky není praskavej kajak. Jde o osobní pocit. Řekl bych, že mystik je stabilnější a víc podrží v boční stabilitě, solo je zase rychlejší... ...vyzkoušet např. na kamenici asi bude nutnost.
Co se týče prdnutí Sola, tak s tím mám taky zkušenost. Ale byla to vada materiálu a proběhla výměna kus za kus. Takže praská všechno..
no decka, jestli ta dotycna osoba nekoupila kajak v minulych 86 dnech, tak asi rady moc nepomuzou :) Run the brown :D
praska všecko ?
videl niekto prasknute Necky alebo Eskimo ?
..viděl. oboje. Praská fakt všechno. Jenom něco praská víc, něco míň. Blblou pověst (pověst, ne realita) mají Rioty, LL, WS,...
Dobrou Bliss-sticky, Fluidy, Prijony, Eskima. No a zbytek tak mezi, což? :)
Uz aby namysleli ňákou hightech sendvič slitinu - plast + spindermans tubovláákno. :)