Nakupujte v HYDRObazaru

Sháníte starší loď nebo pádlo? Stačí vám vybavení z druhé ruky? Potřebujete prodat výbavu, kterou již nepoužíváte, ale ostatní by ji třeba ještě ocenili? Netrefil Ježíšek velikost neoprenu a tak nezbývá než jej prodat? Využijte bezplatných služeb našeho HYDRObazaru.

HYDROtip

Vodácké půjčovny - půjčovny lodí přehledně a s hodnocením.

Starý HYDROweb
HYDRO - RSS kanál a ATOM
Přehled vodáckého vybavení
Facebook

Vodní stavy
, hladina Vltavy
Aktuální stavy a průtoky v ČR

Zadejte prosím své údaje. Pište prosím s diakritikou.

Reagujete na:

9.6.2009 | JirkaRE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:RE:Nebezpečný jez na Orlic

no, s eskymovanim pod raftem mam diky "vodakum" (a obcas i vlastni blbosti - zrovna na orlici jsem pod jednim eskymoval kdyz jsme si davali s kamaradem "zavod bez padla" a me protiproud v zatacce namotal pod spicku colorada, ktere jelo s nama) vic zkusenosti nez s eskymovanim ve valci :D uprime receno, kdyz mas aspon minimum stesti, tak zvlast na takovehle klidnejsi vode neni problem, vetsinou "ohmatavam" padlem jestli jsem pod nima, vetsinou se mi pod nima zustat nepovedlo, oni ostatne nevijou co delat a chcou pomali pro cloveka skakat, zadaci zbesile manevrujou, coz zbrzdi jejich lod a me to hezky pusti :) a kdyz uz nic, tak od nich clovek vetsinou sklidi poklonu, potlesk a uznale mruceni, coz od kamarada kajakare cekat nelze :D

a abych byl presnej (k Doubrave)... poprve jsem brzdil, protoze brzdil clovek predemnou a nenapadlo me ze ikdyz jsem davno mimo proudnici, ze by na me nekdo vubec najel, napodruhe jsem jim napomohl trochu vic, bylo to v klidnejsim miste s jednou drobnou "vlnkou" za kamenem, ktery byl jen mirne pod vodou, ve ktere jsem serfoval kvuli lidem predemnou a zminena lod prezeme proste prejela, ikdyz mela po obou stranach spoustu mista, ale me se z ni proste nechtelo uhejbat a byl jsem se ochotnej za ni bit... bil jsem se jak to slo, ale takova palava/baraka (presne si to nepamatuju) ma holt po proudu vetsi silu nez ja proti proudu :D

jeste bych dodal jednu vec... stalo se mi, ze kdyz jsem "ohmataval" jestli jsem pod raftem, tak snazivej hacek me chytl za list padla a zacal se me snazit nasilne otocis, chvilku jsme se tak prali o padlo, nez se mi ho podrzilo vyskubnout z ruky, bylo to na Vavrinci myslim... byl jsem z toho tak vykulenej, ze jsem nemohl reagovat jinak nez zachvatem smichu :D co nektery posadky raftu dokazou, tomu je tezky uverit

posledni vec... je sikovny naucit se vcas chytit raftu, kterej vas prejizdi a jet "na jeho spicce", pokud mate kratkou lod, neriskujete nejaky zasprajcnuti a neni zpenena voda (to by se vam asi tezko drzela hlava nad vodou), ja se tak dokazal drzet i celkem dost dlouho na to, aby me raft vyvezl do bezpeci, kde se da paradne nadechnout a vyeskymovat (akotat nesmi pribehnout aktivni hacek a zacat vas tahat za ruku kterou se drzite), napr. si dovedu tuhle techniku predstavit pri vyjezdu z tohohle valce ve videu, zajimalo by me co byste rekli VY zkusenejsi na tenhle muj kreativni napad (jak rika Kure, kreativita je na vode potreba a tohle byl prvni zpusob vyjezdu kterej me napadl kdyz jsem to videl), jde o to, ze oranzovy jezdec tam chvilku dribloval a kdyby se mu povedlo nechat se prejet raftem, tak ten ho z toho valce spolehlive vyveze v nejhorsim pripade by krysil(v lepsim eskymoval), ale to uz na klidne vode

Po přidání odpovědi obdržíte na Vámi uvedenou e-mailovu adresu potvrzující zprávu s předmětem
"Hydromagazín - Potvrzení přidání příspěvku do fóra".

Nově v HYDROfóru

před 27 dny - Eskymování - Děčín
16.30 - 18.OO h
před 27 dny - Eskymování - Děčín
Každou středu 1ž.30-18h na venkovním bazénu . ...
před 31 dny - Stinger
Tak a Stinger je doma ve stodole, dnes konečně i ...
před 36 dny - Mamba sedacka
Matky po stranách? pod límcem? tam je za spodu ...
před 46 dny - Krádež - vodácké oblečení
Podle popisu stavu tý výbavy bych se nejdřív ...
za kule do průvanu pověsit haj....zla...omluvám ...
za kule do průvanu pověsit haj....zla...omluvám ...
před 48 dny - Neštěstí v Loferu
Milý Karle, s Princákem jezdím na vodu několik ...
před 50 dny - Krádež - vodácké oblečení
Dne 16.11.2015 mi nějaký lump ukradl ze dvora v ...
před 54 dny - Neštěstí v Loferu
Vážený Karle,chtěl jsem Ti odepsat osobně ale Tvá ...
před 54 dny - Neštěstí v Loferu
Vážený Karle,chtěl jsem Ti odepsat osobně ale Tvá ...
před 55 dny - Neštěstí v Loferu
Vážený Zdeňku Princi. S prominutím, to co píšeš, ...

Bazar

před 0:23 hod. - Robson Homes PE OC1
OC1 Homes PE, skoro nový, vybavený klečením z ...
před 0:29 hod. - EXO XM515 top
rychlý mořský kajak "sit on top", ideální pro ...
včera - Kokatat Kokatat Meridian ...
Ahoj! Na prodej mam zcela novy, ani jednou ...
před 2 dny - Kutlíci Rio
Prodám loď Rio v dobrém stavu, pár malých přelepů ...
před 7 dny - Brača paddles pádlo
Prodám carbonové listy Brača 6 spolu s carbonovou ...
před 8 dny - Dagger Dagger Outlaw
Prodám kajak Dagger Outlaw v perfektním stavu, ...
před 12 dny - Pyranha Shiva M
Krasna lodka v dobrem stavu jezdena od 2012 cca ...
před 13 dny - rukavice Palm Kevlar
Prodám rukavice Palm Kevlar, předohnuté, na ...
před 14 dny - Gumotex Swing 1
Prodám párkrát málo jetý nafukovací kajak Swing ...
před 18 dny - Gumotex Framura
Prodám nový nafukovací kajak Framura od gumokexu. ...
před 21 dny - Bliss Stick Mystic
prodám skvělou Creekovku, bohužel dvě vařený ...
před 27 dny - Zet Raptor / veloc / toro
Koupím nevařený s C1 klečením. Díky za nabídky ...

Nejdiskutovanější články

Cnawr.czHiking.skKanoe.cz ● Pohora.cz ● SUN sportSvět outdooruVodácké půjčovnyVltava.cz