Zdravím. Můžete mi poradit nějaké lepidlo, kterým bychom zalelepili díry ve spojích, kterými se nám Pálava vypouští? Pokud nic takového neexistuje, tak kde ji nechat opravit, snad se to ještě vyplatí. Díky
http://www.svetoutdooru.cz/clanek/?106545-specialni-lepidla-mcnett
Ahoj Martina, mozno teoria o lepidlach ti nebude velmi po voli, najlepsie pre teba, ak je to v spojoch to dat opravit priamo do Gumotexu. Nestoji to vela a ked najdes predajnu, kde predavaju gumotex lode, urcite sa s nimi dohodnes aj na odvoze. Doporucujem ti to dat na opravu s podmienkou aby ti dopredu povedali cenu. Tak sama zistis ci je spoj opravitelny alebo nie a nemusis investovat do specialneho dvojzlozkoveho lepidla.Bezne to tak robime aj na Slovensku, tak verim, ze u vas to bude este jednoduchsie. Vela stastia. Jarka
Díky za radu. Ale souběžně s vložením dotazu sem, jsem poslala dotaz do prodejny specializující se na opravy, ale prý v těch spojích to opravit nelze. Šlo by vyměnit jen oba boky a 1 stojí 4500Kč. Prostě mám poučení, nekupovat zajíce v pytli, v našem případě nadálku. Ale aspoň naše parta na vodě měla zážitek, když jsem si přehazovala pádlo s pumpou, kormidelník se rozčiloval, že nepádluji a nepumpuji zároveň. Vyzkoušela bych ta lepidla. Pokud tedy jejich cena při množství děr, které se během plavby pěkně rozmnožily, nebude nepřiměřená.
ahoj, ja by som si netrúfal vopred povedať či je spoj opravíteľny bez toho aby som videl aspoň fotky. Poškodenia v spojoch bývajú často dôvodom na výmenu celého dielu, nie je to vsak pravidlo. Ak chceš, pošli mi foto na [email protected]