Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s kajakem Bliss Stick Huka? Ráda bych znala názor lidí, kteří na něm jeli, uvažuju o koupi. Díky předem.
Ahoj.... Celkove mi bliss stick nesedi. posed vysoko (teziste vysoko), operky na nohy zbytecne blizko stredu lodi... muj pocit.. na kanale v Troji si muzes zadara vyzkouset vsechny lode od bliss stick.
Musis vyskusat. Ja sedlam blisstick Scud, vysoky posed mi vyhovuje, co ma trosku serie je vaha (linearny PE ala blisstick je oproti crosslinked PE jackson o 1/4 tazsi a o 1/2 menej vydrzi...), opierky na nohy (kolena) su v blissticku dost o nicom, vylievanie lode je nahovno, ale zaklad lode je vyborny, rychla, obratna...
Vysoký těžiště je diskutabilní. Projeď se na ní a uvidíš, Huka je dobrá má spíš kulatější dno ale to není na škodu, nepatří k nejrychlejším zato je velmi obratná a skvěle vynořuje.
zkus Mini Mystica/ treba TI sedne lip. Ja mam Mystica a nemuzu si ho vynachvalit
MiniMystica jedině pokud vážíš 55kg nebo 60 i výstrojí max! Mystic je dobrej ale ne extra velkej i holkám se líbí. A rozhodně vyzkoušet.
Ja osobne jezdim na mini mysticovi, vazim nejakych 68 i s vystroji a jezdi se mi na nem perfektne.
jo určitě se bude dobře ovládat ale na těžší vodě to bude o ničem jiném.
Pro jezdce do tech 65kg zivy vahy to muze bejt velmi dobra lod na ty nejtezsi tereny. George (tou dobou tak 62) si ho na NZ nemohl vynachvalit, naproti tomu ja (tak 73) jsem s tim na stejnych terenech trochu bojoval. V kazdym pripade to chce nekde projet, protoze ti musi sednout.
No Huku nemuzu vynachvalit. Je sice trochu pomalejsi, ale rozhodne dooost obratna. Vynorovani no problem. Operky se daji nastavit tak jak jezdec potrebuje a s vylevanim sem taky nemel problem. Je nutne lod nejprve vyzkouset, nezli neuvazene neco tvrdit, nebo koupit. Co se tyce materialu, tak vydrzi taky dost.
no a jestli hledáš super loďku pro holku tak se podívej sem http://www.svetoutdooru.cz/bazar-nabidka/?inzerat=114317 malej Burn rozhodně patří k tomu nejlepšímu co kdy bylo pro holky na ww uděláno