Zdar hoši,
poslední dobou se mi zdá, že stránky hydra nabíhají ráno buď vůbec, nebo hrozně pomalu. Možná mám jen smůlu, ale přihlašuju se ze tří míst (jiné IP adresy) a pokaždé je to podobné.
Pokud je chyba někde na mojí straně, omlouvám se dopředu, ale myslím že máte asi problém někde vy a možná o něm ani nevíte.
asi to nebude u tebe , já se na stránky některé dny nedostnu vůbec
taky mi to někdy nejde
Taky se přidávám, většinou se připojím v pohodě, ale občas vůbec. Různý IP, různý prohlížeče a nic.
Doma z NTB se nepřipojím, ale z práce v pohodě.
Jojo, někdy pomalu, někdy dycky ráno vubec.
Ahoj Járo, víme o těch problémech a výpadcích webu a intenzivně je řešíme. Přesto děkujeme za upozornění. Zdrojem problémů je náš webový server (HW nebo SW) a zatím se přes všechnu snahu nepodařilo najít příčinu. Postupně vylučujeme jednu možnost za druhou. Doufáme, že se vše podaří rychle vyřešit.
první zprávy, že se nejde dostat na Hydroweb jsou z konce července. To trvají problémy už tak dlouho?
https://www.facebook.com/hydromagazin/posts/10152222621986024
Nikdy se mi to nestalo, ale tento týden se mi stránky neotevřely vůbec...od soboty až do středy odpoledne :-(
V tom případě ale nebyla příčina na naší straně. Ano, web měl krátkodobé výpadky. V těch nejhorších případech to bylo maximálně v řádu dvou až tří hodin, nejčastěji v pozdních nočních hodinách nebo o víkendu, ale nikdy neměl výpadek nepřetržitě trvající několik dnů!
Zdravím
3 dny to bylo bez problému a dnes ráno jsem se 2 hodiny nedostal na stránky a to ani z Foxu ani z Chromu.Teď už to jede.
Ano, ano jak píše pan Macháček nejčastěji dopoledne a tůhle i několik dní
Nerad bych to zakřikl, ale už více než týden jsme na HYDRU nezaznamenali žádný pád webu. Doufejme tedy, že se povedlo přijít tomu na kloub (klepu na dřevo). Pokud jste jiného názoru a web vám i nadále padá, dejte nám prosím vědět na redakční email.
jj už to chodilo bezproblémově , ale poslední 2 dny zase katastrofa