Ahoj, vybírám suchou bundu na creek a občas playboat. Rozhoduji se mezi Level Six Reign, Duke a Sweet Shadrach (ta by měla být víc freestyle, takže bez cordury atd.). Jaké máte zkušenosti, kdo jste je měl v ruce třeba i víc let, a která je podle vás nejlepší volbou cena/výkon? Sweet je populární, ale ty ostatní vypadají zajímavě...
Volil bych Duke, Sweetka nemá (podle obrázku)u krku latex, který preferuji, navíc stojí skoro dvakrát tolik.
Porovnávám je všechny právě proto, že jsem na ně narazil za relativně rozumnou cenu. Tu Sweetku jsem na sobě měl, ale hodně starou, takže už prosakuje. Nějaký zkušenosti s Reign? Celkově s Level Six hlavně, jsou u nás celkem nový a o kvalitě se nikdo nezmiňuje.
Rok používám sweet shadrach, je to parádní bunda, příjemná, po roce kdy je tak 3x týdně na vodě drží a nikde neteče, latex u krku i na rukávech má.
Vím, že ta bunda je super, jen si nejsem jistý, jestli není lepší vzít nějakou creekovou s cordurou apod. proti zničení o kameny. Po roce je úplně suchá nebo do ní už trochu sákne?
Ahoj,
condura je material, ktery neni podle me zas tak treba neni. Pokud je bunda z kvalitniho materialu a nebudes pravidelne brat lokty o kameny, nepotrebujes to.Akorat je ta bunda kvuli condure tezsi.
Ja celou letosni sezonu jezdil take se Sweet Shadrach - latexy ma vsude. A opravdu do ni netece a nejsem mokrej. Co se mi na ni asi libi nejvic je fakt, ze na ni neni po roce videt, ze by byla vubec jezdena.
http://www.zet-kayaks.com/en/blog/2013/09/13/zet-kayaks-in-usa