Jaké oblečení pod suchou bundu a kalhoty? Co použivate za pradlo a je zima když se zaplave?
Ahoj, používám už několik let vlněné prádlo Devold Active. Funguje výborně v zimě teple a nezebe když je mokré.
Pouzivam libovolne termo pradlo, ktere zrovna doma najdu... Nic specialniho.
Možná by byly východiskem něco jako je hiko cookie - tedy jakýsi tenký neopren. Je to multifunkční. V létě do teplý vody jen tohle, v zimě použít jako spodní vrstvu.
kdysi jsem triko ze slaboulinkatého neoprenu s nějakým speciálním zátěrem vlastnil a rád se ho za minimální cenu oproti nákupní zbavil páč v něm byla větší kosa než v mokrej moiře . Já bych investoval podle financí do meridovlny nebo teddy i když pod funkční sucháč kvalita termoprádla není zas tak důležitá . Ale dávat pod to neopren buď slabej je fůj .
A zkousel jsi to doopravdy, kdyz to tu radis? Predpokaldam ze ne. Pokud se clovek pod suchacem jen trochu zapoti (ja skoro vzdy) tak by neopren byl tou naprosto nejhorsi volbou... Zustane mokrej a studenej. Osobne mam par veci vyzkousenejch a na prvnim miste je Merino nebo Devolt, potom Senzor a jina fnkcni pradla a teprve na tretim Teddy. Sice hreje, ale moc, vhodny tak na poradnou zimu... Predchozi je univerzalnejsi...
Souhlasím s Karlem. Osobně používám Teddy spodky, nahoru tenkou mikinu z technopile, nebo senzor. Teddy vršek používám, když je hodně kosa, nebo není nic suchého.
Pokud mají kalhoty "botičky", vyplatí se dobré ponožky, nohy se hodně potí a nemá to kam vydýchat. Pro ochranu botiček pak přes vršek přetáhnout co nejtenčí neoprnové ponožky, pak teprve do bot.
Jako ponozky pouzivam Moira EKS, hrejou i mokre !
A osvedcilo se mi ribano - hokejove, ale ne bavlnene :-). Pod suchacem se oddelene spodky a natelnik porad nejak kroutily a posouvali a pod suchacem to nejde to jen tak lehce porad stelovat ...