Rubrika HYDROakce

Vše o vodáckých akcích v Česku, ale i jinde v Evropě se dozvíte v nové rubrice HYDROakce. Všechna splutí, setkání nebo soutěže, které Vy pořádáte pro ostatní vodáky by neměla chybět na HYDROstránkách. Dejte proto včas vědět, pozvěte ostatní pádlisty anebo napište, jak se ta Vaše HYDROakce vydařila.

HYDROtip

Vodácké půjčovny - půjčovny lodí přehledně a s hodnocením.

Starý HYDROweb
HYDRO - RSS kanál a ATOM
Přehled vodáckého vybavení
Facebook

Vodní stavy
, hladina Vltavy
Aktuální stavy a průtoky v ČR
před 18 dny | Mira KauerParťák(ci) do 30 na vodu i teď přes zimu

Ahoj jsem 25 letej kluk, kterej aktivně jezdí od 15 na vodu avšak otec, který mě do WW zasvětil je dneska padesátník a kluci, s kterými sem jezdil dneska táhne na 40 a už nechtějí moc extremit. Navíc zatímco moje výkonost šla nahoru jejich šla dolů a dnes již nemám od koho zkušenosti čerpat a zlepšovat.
Mám defakto dvoje kompletní vybavení i 2 lodě, creek Riot magnum 72 a klasiku Pyranha s6.Poslední 2 roky co jezdím hodně zkrátka není koho vytáhnout na vodu, vrstevníci odsud (Znojmo) můžu vzít tak na Salzu a Steyer, ale to už mě vyloženě nudí. Takže hledám skupinu nebo nejlíp jednoho či 2 šílence, kteří mají morál i zkušenosti na to vyrazit na vodu a tím myslím vodu ww4 a výš, pro příklad toky co jsem letos dal klasika Untertalbach, Lausafall, Erlauf, Strobodingfall na Steyeru, Rootmoschbach, Toušická atd... A v těchto šlápejích bych rád pokračoval jako například uplnej vršek Rootmoschbachu, Brandenberger Ache, Otz, Ruetzbach, Offenseebach to jsou moje jarní plány na vodu a teď v zimě bych si rad zajel na Enns Gessauseeingang pokud nepoteče moc vody. Tímto příspěvkem směruju lidi, kteří maj hodně zkušeností a kompletní vybavení!! včetně výbavy na slaňování a poskytnutí záchrany. Prostě vodák co už má hodně naježděno. Eskymák od předu do zadu, od zadu do předu, bez pádla, boof, samozřejmostí. Mám k dispozici dodávku, ale jenom 3 místa na sezení za to hodně místa na bagáž. Doufám, že se najdou nějací haluzáci, kteří jsou na tom podobně jako já :) Na vánoce mám v plánu Go pro hero 3 tak bude ještě čím natáčet :) pro představu toušická "http://proz.rajce.idnes.cz/Vavrinecky_potok_2012/#IMGP1412.jpg"

fewsszavcentrum.cz | odpovědět |  
před 17 dny | RastafaraiRE:Parťák(ci) do 30 na vodu i teď přes zimu

ahoj, poslali sme ti video na mail a nějaké info

a.rezaninadzavseznam.cz | odpovědět |  
před 15 dny | StaříkRE:Parťák(ci) do 30 na vodu i teď přes zimu

Sakra, tak to jsme to prošvihl... Jsem taky ze Znojma,ale je mi už 31,5. Takže nic. Já bych takové prásky fakt nedal. Třeba včera jsem dal 6 km rychlost v Tasovicích a byla mi pak už docela kosa. Čas nezastavíš...
Jinak jsi tam zapomněl napsat slalomku na Soči, to je podle mě náročnější než Toušická a myslím, že jsme ji spolu sjeli vcelku pěkně.
Doufám, že se noha uzdravuje a hlavně že nebereš tuhle reakci blbě. Mě to fakt udělalo úsměv na Tváři v tenhle podmračený den.
Zdraví "Stařík" Ondra se zelenou Feldou
P.S.Plánuju koupit plastovou slalomku, třeba bys na ní taky mohl něco dovednostního získat...na Salze,Oslavě...

ondrejantoszavpost.cz | odpovědět |  
před 15 dny | Mira KauerRE:RE:Parťák(ci) do 30 na vodu i teď přes zimu

Díky za reakci Ondro :) to je fakt Soču jsem vynechal to byl příjemný letní výlet a slalomka je rozhodně těžší po technické stránce než Toušická :) no noha mě sice nebolí ale 7. se dozvím jesli půjdu pod kudlu... Na plastové slalomce rád potrénuju na té nemám žádné zkušenosti :) No a já sám vím, že nerad blázníš tak sem na Gesäuseeingang ani neozýval, ale jestli tě přepadne chuť zaextremit tak budu rád když vyrazím s někým koho znám :) při cestě můžeme skočit Laussu a když zbyde síla i morál můžem přejet na Kummerbrücke tam teď voda je a na Gesäuse je krásně pod 50 kubíků což je ideál nad 80 už bych to asi moc nejezdil i když kluci tady se toho nebojí za 160 m3 http://www.youtube.com/watch?v=Af6nf_4bRNQ

před 15 dny | OndraRE:RE:RE:Parťák(ci) do 30 na vodu i teď přes zimu

Ta Enže už proběhla?
To bych jel. Možná až tesně před Vánocemi, až se trochu oteplí, teď bude podle mě kosa.Myslím Kummerbrucke a okolí.
Podotýkám, že to znám jenom ze břehu.
Ondra

ondrejantoszavpost.cz | odpovědět |  
před 15 dny | Mira KauerRE:RE:RE:RE:Parťák(ci) do 30 na vodu i teď přes zi

TAK to by bylo super já jsem rozhodně pro a doufám, že to nějak nevyznělo, že tady neumí nikdo jezdit nebo, že je tady někdo staroch nechtěl jsem působit neuctivě nebo něco a rozhodně vím, že jezdíš dobře, ale že zbytečně neriskuješ. No my na té Enži už jednou byli ale ne na Gesausse a to bude stejně na zvážen jesli ano či ne.. Hlavně se v pátek dozvím co s tím kolenem pokud to bude ok tak bychom se mohli domluvit mám teď poměrně hodně volna takže stačí domluvit společný termín kde sedne počasí i průtok nechceme se někde utopit..

před 15 dny | Mira KauerRE:RE:RE:RE:Parťák(ci) do 30 na vodu i teď přes zi

http://vimeo.com/2893433

a hlavně nižší stav kluci jedou za 40 ti metrů a je vidět, že to dokáže potrápit

Nově v HYDROfóru

před 2 dny - Skládací kajak
Pro nedostatek času (velká rodina) hledám nový ...
před 13 dny - Dagger Axiom
ztial mam z neho dobry pocit aj ja ale je ...
před 15 dny - Parťák(ci) do 30 na vodu i ...
http://vimeo.com/2893433 a hlavně nižší stav ...
TAK to by bylo super já jsem rozhodně pro a ...
Ta Enže už proběhla? To bych jel. Možná až tesně ...
Díky za reakci Ondro :) to je fakt Soču jsem ...
Sakra, tak to jsme to prošvihl... Jsem taky ze ...
před 17 dny - Dagger Axiom
testoval jsem ten samý Axiom a abych dosáhl ...
před 17 dny - Parťák(ci) do 30 na vodu i ...
ahoj, poslali sme ti video na mail a nějaké info
před 18 dny - GoPro Hero - kapky na čočce
viz up uplně fakt stačí olíznout
před 18 dny - Parťák(ci) do 30 na vodu i ...
Ahoj jsem 25 letej kluk, kterej aktivně jezdí od ...
před 31 dny - Eskymování v Uherském Brodě.
Podařilo se mi vyjednat pro kajakáře, kteří ...

Bazar

včera - Prodám kompletní ...
Ahoj prodám kajak Bigdog Havoc 6.9 stáří 3 roky, ...
před 5 dny - Liquidlogic Remix XP 1O
Remix XP 1O jako nový, ješte rok záruka, barva ...
před 10 dny - Immersion Research bunda ...
VÁNOČNÍ SLEVA! Prodám bundu s dlouhým rukávem (na ...
před 12 dny - Bliss stick Huka
Prodám 3 roky ježděný creek kayak Bliss-Stick ...
před 13 dny - Hiko Sport Claret
Prodám jetou vestu ve výborném stavu. Velikost ...
před 13 dny - Blis-stick Huka
Prodám 2 sezony jetou huku nejspíš poslední ...
před 14 dny - Wavesport Big EZ
Jetá loďka v odpovídajícím stavu, nikdy nevařená ...
před 20 dny - Hiko šprajda, bundošprajda
Základní šprajdu na slalomku, použitá v pořádku, ...
před 20 dny - Hiko Rafter
Prodám neo boty Hiko Rafter, vel. 6. Koupeny před ...
před 20 dny - Hiko Canoe
Prodám neo šortky Hiko Canoe, vel. M. Koupeny ...
před 22 dny - Wavesport Habitat 80
Červený, 3 roky ježděný, na dně vařené 2 ...
před 25 dny - Duem Duem freestyle vesta
Nova vesta Duem freestyle vel XL. Vesta je uplne ...

Nejdiskutovanější články

Toplist
pohora.cz