Ahoj jsem 25 letej kluk, kterej aktivně jezdí od 15 na vodu avšak otec, který mě do WW zasvětil je dneska padesátník a kluci, s kterými sem jezdil dneska táhne na 40 a už nechtějí moc extremit. Navíc zatímco moje výkonost šla nahoru jejich šla dolů a dnes již nemám od koho zkušenosti čerpat a zlepšovat.
Mám defakto dvoje kompletní vybavení i 2 lodě, creek Riot magnum 72 a klasiku Pyranha s6.Poslední 2 roky co jezdím hodně zkrátka není koho vytáhnout na vodu, vrstevníci odsud (Znojmo) můžu vzít tak na Salzu a Steyer, ale to už mě vyloženě nudí. Takže hledám skupinu nebo nejlíp jednoho či 2 šílence, kteří mají morál i zkušenosti na to vyrazit na vodu a tím myslím vodu ww4 a výš, pro příklad toky co jsem letos dal klasika Untertalbach, Lausafall, Erlauf, Strobodingfall na Steyeru, Rootmoschbach, Toušická atd... A v těchto šlápejích bych rád pokračoval jako například uplnej vršek Rootmoschbachu, Brandenberger Ache, Otz, Ruetzbach, Offenseebach to jsou moje jarní plány na vodu a teď v zimě bych si rad zajel na Enns Gessauseeingang pokud nepoteče moc vody. Tímto příspěvkem směruju lidi, kteří maj hodně zkušeností a kompletní vybavení!! včetně výbavy na slaňování a poskytnutí záchrany. Prostě vodák co už má hodně naježděno. Eskymák od předu do zadu, od zadu do předu, bez pádla, boof, samozřejmostí. Mám k dispozici dodávku, ale jenom 3 místa na sezení za to hodně místa na bagáž. Doufám, že se najdou nějací haluzáci, kteří jsou na tom podobně jako já :) Na vánoce mám v plánu Go pro hero 3 tak bude ještě čím natáčet :) pro představu toušická "http://proz.rajce.idnes.cz/Vavrinecky_potok_2012/#IMGP1412.jpg"
ahoj, poslali sme ti video na mail a nějaké info
Sakra, tak to jsme to prošvihl... Jsem taky ze Znojma,ale je mi už 31,5. Takže nic. Já bych takové prásky fakt nedal. Třeba včera jsem dal 6 km rychlost v Tasovicích a byla mi pak už docela kosa. Čas nezastavíš...
Jinak jsi tam zapomněl napsat slalomku na Soči, to je podle mě náročnější než Toušická a myslím, že jsme ji spolu sjeli vcelku pěkně.
Doufám, že se noha uzdravuje a hlavně že nebereš tuhle reakci blbě. Mě to fakt udělalo úsměv na Tváři v tenhle podmračený den.
Zdraví "Stařík" Ondra se zelenou Feldou
P.S.Plánuju koupit plastovou slalomku, třeba bys na ní taky mohl něco dovednostního získat...na Salze,Oslavě...
Díky za reakci Ondro :) to je fakt Soču jsem vynechal to byl příjemný letní výlet a slalomka je rozhodně těžší po technické stránce než Toušická :) no noha mě sice nebolí ale 7. se dozvím jesli půjdu pod kudlu... Na plastové slalomce rád potrénuju na té nemám žádné zkušenosti :) No a já sám vím, že nerad blázníš tak sem na Gesäuseeingang ani neozýval, ale jestli tě přepadne chuť zaextremit tak budu rád když vyrazím s někým koho znám :) při cestě můžeme skočit Laussu a když zbyde síla i morál můžem přejet na Kummerbrücke tam teď voda je a na Gesäuse je krásně pod 50 kubíků což je ideál nad 80 už bych to asi moc nejezdil i když kluci tady se toho nebojí za 160 m3 http://www.youtube.com/watch?v=Af6nf_4bRNQ
Ta Enže už proběhla?
To bych jel. Možná až tesně před Vánocemi, až se trochu oteplí, teď bude podle mě kosa.Myslím Kummerbrucke a okolí.
Podotýkám, že to znám jenom ze břehu.
Ondra
TAK to by bylo super já jsem rozhodně pro a doufám, že to nějak nevyznělo, že tady neumí nikdo jezdit nebo, že je tady někdo staroch nechtěl jsem působit neuctivě nebo něco a rozhodně vím, že jezdíš dobře, ale že zbytečně neriskuješ. No my na té Enži už jednou byli ale ne na Gesausse a to bude stejně na zvážen jesli ano či ne.. Hlavně se v pátek dozvím co s tím kolenem pokud to bude ok tak bychom se mohli domluvit mám teď poměrně hodně volna takže stačí domluvit společný termín kde sedne počasí i průtok nechceme se někde utopit..
http://vimeo.com/2893433
a hlavně nižší stav kluci jedou za 40 ti metrů a je vidět, že to dokáže potrápit