V červnu probíhá na HYDROwebu soutěž o nafukovací kanoi Palava od firmy GUMOTEX. Stačí si přečíst pravidla soutěže, odpovědět na lehké soutěžní otázky a pak už jen mít přiměřenou dávku štěstí při losování. Vše podstatné se dočtete ZDE.
Sleva na kanoe Palava 380 GUMOTEX, cena 11 990 Kč. Internetový prodej člunů a půjčovna lodí na Dyji.
V neděli jsem se zúčastnil Letních kanoistických sjezdů na Moravici. Tímto bych chtěl poděkovat organizátorům akce vodáckému spolku Campaňula k dobře připravené akci a tím pádem i pěknému letnímu dni.
Bohužel mi ho zkazila malá nepříjemnost, za kterou ale viním tak maximálně sám sebe. Jel jsem v plastovým kajaku a v cíli jsem na dně lodě našel rýhu 10x 200mm hlubokou skoro 5mm, což je víceméně skoro rozpáraná loď. Takže jsem se buď někde potkal s travezou nebo hřebíkem. Moje podezření padá na Žimrovický jez. Rád bych věděl, jestli má někdo z dalších účastníků podobnou zkušenost a jestli ano, jestli neví kde se mu to stalo, aby se těmto nemilým příhodám dalo aspoň nějak teoreticky vyhnout, popř. varovat další vodáky.
seznam.cz |
odpovědět |
Hele to je holt život:)
znaji.cz |
odpovědět |
Před lomem v Annině údolí je opravdu 3m od břehu zapíchnutá traverza, nicméně to by byla opravdu haluz. Pokud si jel Wajzoňák, zak tam vyčuhujou semtam v koruně trubky asi 1 cm nad beton.
seznam.cz |
odpovědět |
Má z dubnové Moravice malou díru v kajaku, na 95% z Žimrovického jezu. Kamarádka jela za mnou a dopadla podobně, akorát její díra není skrz. Přitom bylo poměrně dost vody a tím místem projížděla spousta gumových lodí, nechápu to. Jeli jsme "ideální stopu", asi 8m od levého břehu.
seznam.cz |
odpovědět |