Sleva na kanoe Palava 380 GUMOTEX, cena 11 990 Kč. Internetový prodej člunů a půjčovna lodí na Dyji.
Ahoj všem vodákům potřeboval bych poradit v výběrem kanoe rozhoduji se mezi Gumotex Pálava a nebo Hrab Fileta. máte někdo zkušenosti ?? Jde mi převážně o sjíždění českých řek ve dvou lidech max tak na 3 až 4 dny.
centrum.cz |
odpovědět |
Prečítaj si toto, hádam ti to pomôže: http://www.raft.cz/forum-Baraka-vz-Fileta.aspx?ID_prispevku=2553
tym.sk |
odpovědět |
V uvedené diskusi se toho dočteš spoustu, ale chybí mi tam jedna podstatná věc, a to je posez/poklek v lodi. Já osobně ve Filetě neujedu. Má tak nízko sedačku že posez si moc neumím představit a klečím v tak ostrém úhlu že to dlouho nevydržím (vzadu, vepředu jsem ujel jenom 500m). Jinak je to povedená lodička, dno tam snad ani propíchnout nelze, jenom si myslím že tak pro juniory. Ale možná jsou nové modely trochu jiné, čert a Jarda Hrab nikdy nespí. Podle mně na poklidnou turistiku Pálava (pohodlí, velikost) a na divokou vodu, Fileta (obratnost, vylévání). Ale záleží na tobě, hlavně si to napřed někde puč a vyzkoušej.
seznam.cz |
odpovědět |