Sleva na kanoe Palava 380 GUMOTEX, cena 11 990 Kč. Internetový prodej člunů a půjčovna lodí na Dyji.
Před nějakou dobou proběhla diskuse, že snad na Moravě už v Litovlí odkloní vodáky do umělého kanálu. Nevíte někdo jak to dopadlo a jak to teď na Moravě vypadá ? A nejsou tam nějaké jiné změny, třeba nové tábořiště (jel jsem to naposled před 3mi lety). Chystám se tam v srpnu, tak abych nebyl překvapený. Předem díky za informace.
seznam.cz |
odpovědět |
Moravu jsem jel 30.6.-1.7. v úseku Postřelmov - Olomouc. Na části toku Litovel - Hynkov je v tomto čase zákaz splutí, zákaz končí 31.7. Odklonem se asi myslí přenesení na Mlýnský potok, ale v srpnu je možné jet normálně v hlavním řečišti. Od Hynkova povinné splutí Mlýnským potokem. V Litovli přesun tábořiště na nové místo za hospodu vedle loděnice, poměrně bojové podmínky, je to tam ve výstavbě.
centrum.cz |
odpovědět |
To jsou v zásadě dobré zprávy. A to tábořiště v Litovli, je tam víc místa a aspoň provozuschopný záchod ? Ve starém se za mé poslední návštěvy k záchodu nedalo ani přiblížit.
seznam.cz |
odpovědět |
http://www.litovel.eu/cs/turistika/dovolena-v-pohybu/vodactvi.html
celkem slušně udělané info včetně mapy atd., lze dohledat i kontakt na ten (nový?)kemp...
seynam.cy |
odpovědět |