Sleva na kanoe Palava 380 GUMOTEX, cena 11 990 Kč. Internetový prodej člunů a půjčovna lodí na Dyji.
Ahoj vodáci, prosím, mohli byste poradit? Je Pyranha Inazone 232 vhodnou lodí pro mírně pokročilého začátečníka, který zatím jezdil jen na gumákách a chce přesedlat na kajak, jezdit max. WWW1-2 plus tento kajak občas vzít na stojatou vodu? Děkuji moc za pomoc.
seznam.cz |
odpovědět |
Ahoj Inazonu 232 mám zhruba rok, před tím jsem jezdil také jen na gumě, no a za rok jsem stihnul Hamerák,Teplou při vypouštění přehrady, Lomnický potok při vypouštění, i jarní Rolavu.
Myslím si dle mého názoru, že je to pro začátečníka velmi vhodná loď, viz předchozí vlákna, na rovnou vodu to ale není dobrý kajak, neboť při rychlejším pádlování začneš tlačit špičku pod vodu a díky placatému dnu se pořád někam točí. Ale jinak sqelý kajak za sqelou cenu.
Ahoj Roman
centrum.cz |
odpovědět |
Inazona je prima loď, šel jsem s ní hrozně rychle nahoru. Dobrá na kanál i na řeku, jednoduše se eskymuje..těžko říct, zda je to i nejlepší volba na turistiku, přesně z důvodu, co píše Roman(nepotkali jsme se v neděli v Troji?) +plácat se v té lodi celý den na voleji není asi úplně nic moc, alespoň ne pro mých 183 cm výšky..
email.nerad.spam |
odpovědět |
Ahoj,
na lodi jsem také dlouho jezdil a super. Ty lopaty na špičce a zádi jsou na polici na flet, ale na divokou vyškolí. V každém válci budeš chtít být opravdu na přídi, protože i tak Tě často čapne :)
seznam.cz |
odpovědět |
Ahoj, mám už pár let Inazonu 240 (o fous delší) a nedám na ni dopustit. Při výšce 191 cm se do ní krásně vejdu a při mojí váze asi 72 kilo se to chová skoro jako creekovka. Nikdy jsem neměl problém pádlovat s ní ani po vyloženě turistické vodě.
worwani.cz |
odpovědět |