Sleva na kanoe Palava 380 GUMOTEX, cena 11 990 Kč. Internetový prodej člunů a půjčovna lodí na Dyji.
Zdravím všechny přiznivce jízdy na kajaku. Mám dotaz ohledně jedný věci. Zdá se mi to, že jsem si jistější s padlováním na jedné straně ( tím myslím nájezdy do proudů, vracáků atd). Na druhý straně si tak jistý nejsem, ne že bych to nedával. Ale prostě to cítím. Rád bych se teda zeptal, jestli někdo nevíte, co by mi tento neduh pomohl zmírnit. Je mi jasné, že to chce prostě trénovat, ale nepomohlo by mi třeba i změnit pádlo, myslím třeba tvar nebo úhel. Rád bych to věděl předem, než abych bych náhodou právě kupoval nové pádlo. Předem díky za rady.
seznam.cz |
odpovědět |
A není to třeba tím, že jsi singlař?? :-)
email.cz |
odpovědět |
Vím o čem píšeš, je to běžné. Jestli pomůže změna pádla nevím, ale vytrvalé trénování určitě.
email.cz |
odpovědět |
No, jak píše Jirka, jestli nemáš spíš změnit loď i pádlo. Než se přemlouvat ke dvoum listum, tak rovnou jezdit jen s jednim. Je to trochu vyšší škola, asi jako pro Američany auto s manuální převodovkou, ale stojí to za to.
fidli.cz |
odpovědět |
Trénovat, trénovat, trénovat. Úmyslně zatěžovat víc slabou stranu, naučit se na ní eskymovat, vylehávat na všechny způsoby. Ale jedna prostě bude pořád lepší, jenom už to pak bude malý rozdíl.
Nebo jak Ti radí kluci, a děláš věci rád napůl, tak si pořiď půlpádlo a můžeš zkusit kvedlačku. :-D
kulik.cz |
odpovědět |
Díky za rady. Zkusim spíš variantu trénovat na tu slabší stranu víc.
seznam.cz |
odpovědět |