Archiv HYDROčlánků

Nově na DVD

S kajakem po světových mořích
aneb Proč mě nikde nechtěli zaměstnat

Záznam přednášky cestovatele a kajakáře Standy Chládka
ze 14. října 09 v Praze

Cena: 120 Kč,
sleva 25% pro HYDROpředplatitele

Čtěte více...

HYDROtip

Inzerce Nafukovací Čluny.cz

Prodáváme nafukovací čluny GUMOTEX a vodácké potřeby.
Nejlepší ceny na internetu!

Facebook - HYDRO má svojí stránku na Facebooku.
Přidejte se k HYDROfanouškům!

Starý HYDROweb
HYDRO - RSS kanál a ATOM
Přehled vodáckého vybavení

Vodní stavy
, hladina Vltavy
Aktuální stavy a průtoky v ČR

Kapky

dnes | 12:13 Juniorům se dařilo

Nejvíce Karolíně Galuškové, která při svém prvním startu na MS juniorů ve francouzském Foix získala stříbrnou medaily. Další čtyři medaile přivážejí české hlídky, které se umístily na stupních vítězů ve všech čtyřech kategoriích týmových závodů. Více v článku.
-jay-

8.7. 11:09 Vltava jen s registrací

Hladina Vltavy na Soumarském Mostě dnes opět klesla pod 61 cm. S platností od dnešního rána 8.00 hod., platí znovu povinnost registrace v úseku SOUMARSKÝ MOST – PĚKNÁ. V úseku Lenora - Soumarský Most je splouvání povoleno. V úseku Pěkná - Nová Pec není splouvání omezeno výškou hladiny.
-iss-

8.7. 10:46 V Augsburgu jeden bronz

Jen jednu medaili přivezli Češi ze závodu SP ve slalomu v Augsburgu. Zasloužila se o ní singlkanoistka Kateřina Hošková. Více o průběhu finálových závodů čtěte na kanoe.cz. Celkové výsledky SP najdete zde.
-jay-

29.6. 14:34 Čuro pod pantoflem

Kuba "Čuro" Němec se na svých toulkách po USA, mimo jiné, včera oženil se svou americkou přítelkyní Megan Smith. Jeho další dobrodružství sledujte na blogu.
-jay-

28.6. 10:04 Zlato a stříbro ze Seu

Standa Ježek vyhrál závod SP ve slalomu na divoké vodě ve španělském Seu d’Urgell. Jaroslav Volf s Ondřejem Štěpánkem skončili na olympijském kanále druzí. Více na kanoe.cz
-jay-

25.6. 07:28 Model kanálu

Na virtuální plavbu budoucím novým vodáckým kanálem v Českém Vrbném se můžete vydat díky videu Kuby Prühera, které natočil v laboratořích ČVUT, kde vznikl model kanálu v měřítku 1:15.
-jay-

24.6. 16:14 Mistr Evropy je z ČR

Český závodník Lukáš Červinka zvítězil na freestylovém ME v rakouském Lienzu a získal titul mistra Evropy na C1. Další česká reprezentantka Hana Vacková skončila 6.
-bje-

21.6. 14:31 IX. International Dunajskỳ Vodácky Maratón

Milovníci maratonských závodů, nenechte si ujít maratonský závod na Dunaji, který se koná 4. září 2010. Více informací najdete na pozvánce.
-vek-

Nejdiskutovanější témata fóra

před 11 dny - nafukovací seakajak
Zkušenosti s nafukovacím seakajakem? Rady ...
před 19 dny - Jakou záchranou vestu na ...
Chci si koupit vestu na kajak a potřebuji ji ...
před 40 dny - Berounka tento víkend
Ahoj Dotaz pro zkušenější. Chceme jet tento ...
před 47 dny - Nafukovací 2místný kajak ...
Ahojte, vybírám co nejvhodnější dvojkajak pro ...
před 67 dny - CETUS
Ahoj. Mate niekto bundu od HIKA CETUS ...
před 75 dny - Sevylor rio kcc305 nebo ...
Tak jsem vše pročetl a mám už jasněji. Děkuju za ...
před 83 dny - Kajak safari od gumotexu - ...
Chci nafukovací odolný rychlý kajak na jezero a ...
22.2.2010 - Pěna na klečení do lodě
Ahoj všem potřeboval bych materiál na výrobu ...

HYDROakce

5.7. 07:01 - Maraton ČB – Praha
6. – 8. srpna 2010 se koná první ročník třídenního etapového maratonu České Budějovice – Praha. První závod na ...
28.6. 11:49 - Adrenalin Cup 2010
Čtrnáctý ročník SMS.cz Adrenalin Cupu proběhl v sobotu 26.června v Beskydech. Na start unikátního extrémně ...
22.6. 14:18 - Ostravice splutí
V sobotu 26. června se bude z přehrady Šance pouštět 14m³/s po dobu závodu Adrenalin Cup a voda poteče následně ...
18.6. 08:26 - Zubr Cup 2010
Už 5. ročník závodu X-trial ATEX proběhne dne 17.7.2010 ve sportovním areálu SK Ujčov. Štafetový závod ...
9.6. 06:56 - 5. Sea-sympozium vyšlo na jedničku
Tradičně v prvním červnovém víkendu se už popáté sešli čeští i slovenští seakajakáři, začínající i pokročilí na ...
4.6. 12:30 - ČPV Letní Blanice
Už 37. ročník pro nás připravují na 19. června Vodáci Prachatice. Místo startu závodu, je z důvodu uzavírky ...
3.6. 07:10 - Výstava stanů letos v centru Prahy! (PR)
Letošní ročník již tradiční Výstavy stanů se koná v červnu a červenci na Výstavišti v Holešovicích, a to přímo ...
3.6. 06:49 - Youngsters Camp České Vrbné 2010
České Vrbné se stalo o minulém víkendu dějištěm již třetího Youngsters Campu rodea na divoké vodě. Účastníků se ...

HYDROfórum

před 3:40 hod. - nafukovací seakajak
Tady máš fakt dobrej kajak a skládačky jsou ...
před 3:16 hod. - Remix vs MadBoy
Zajímavý článek k MadBoyovi: ...
před 5:28 hod. - nafukovací seakajak
Řešit cenu (poměr cena /výkon) je v Čechách dost ...
před 5:39 hod. - Jakou záchranou vestu na ...
Existuje - nafukovací na mořák, ale to je o něčem ...
včera - Sjezd Moravy od Hanušovic
Tak jsem to dnes jel od Rudy n.M. do Postřelmova. ...
před 3 dny - nafukovací seakajak
To je taková česká vlastnost, že každej řeší hned ...

Nové komentáře

včera - sifon
jo s timhle sifonem se dobře znám skončil jsem ...
před 2 dny - Ztráty a nálezy
Připojuji pozitivní hodnocení k Jevišovce, ...
před 2 dny - jevisovka
Jevišovka RULEZ
před 3 dny - jez modřany
nevim jak je tom modřanský jez letos , ale před 2 ...
před 3 dny - 2 sifony za sebou cca 10 ...
http://kubaanec.rajce.idnes.cz/Soca/
před 3 dny - Více fotek?
Ahoj, rovněž souhlasím. Jevišovka se opravdu ...

Bazar

před 2 dny - Feathercraft Kahuna
Prodam skladaci kajak Feathercraft Kahuna, velmi ...
před 5 dny - PRIJON EMBUDO
Prodám kajak Prijon Embudo.Super plast, nikdy ...
před 7 dny - Predám raftový čln Colorado
Predám raftový čln Colorado - rok jazdený. Cena ...
před 8 dny - KAJAK ŽELEZNÝ BERT
Prodám málo jetý nevyužitý Kajak zelenožluté ...
před 8 dny - Železný Kajak Zet Raptor
Prodám kajak Zet Raptor,vč. vaků,vaku na ...
před 8 dny - Železný Kajak Zet Raptor
Prodám kajak Zet Raptor,vč. vaků,vaku na ...

Nejčtenější články

HYDRO 2/10 - Jizera

Vrátil jsem se ze super výletu z Turecka a zjistil jsem, že to bylo akorát včas. Zrovna totiž vyšlo nový číslo HYDRA na který jsem se strašně těšil. Tentokráte je ještě ...

HYDRO Speciál 2010

Již popáté jsme pro vás letos připravili zvláštní letní přílohu Vodáckého magazínu HYDRO, určenou především příležitostným vodákům a všem, kdo si chtějí užít letní ...

Jak pustit děti k vodě?

Říká se, že začátky jsou vždycky těžké. Jak to tedy udělat, aby se dětem na vodě líbilo, vybudovaly si k ní pozitivní vztah a jednou třeba samy, dobrovolně a rády, ...

Pozor na jezy (nejen) na Sázavě

V dubnu jsem dostal na základě své výzvy o pomoci při hlídání úředních desek obcí s rozšířenou působností foto jezu od svého kamaráda Martina. Byl to jez na Sázavě – ...

Vodácká turistika: nejrozšířenější česká disciplína (PR)

Pádlování má mnoho podob. Většina z nich má ale jedno společné: objevování nepoznaného a krásná příroda optikou vodního živlu. Na světě jsou tisíce pádlistů, kterým je ...

Roháče a Studený potok květen 2010

Již několik let co jezdíme na Slovenskou Belou, a mě pořád ležela v hlavě říčka pramenící pod Roháčem – Studený potok. Neplést si se Studeným potokem ve Vysokých Tatrách ...

ČPV Letní Blanice

Už 37. ročník pro nás připravují na 19. června Vodáci Prachatice. Místo startu závodu, je z důvodu uzavírky komunikace Prachatice – přehrada, jako vloni od lávky nad ...

Brandsetelvi – trochu jiná závodní trať

V norském kraji Hordaland leží vodákům velmi dobře známé, a hlavně zaslíbené městečko Voss. V jeho okolí je řada velice zajímavých řek a říček s obtížností pohybující se ...

Nejdiskutovanější články

Na čem jezdíte na vodu a proč?

Na vodu se dá jet v podstatě na čemkoliv, co plave. Neckyády a další přehlídky plavidel dokazují zcela přesvědčivě, že rozmanitost plavidel je téměř nekonečná. Pokud si ...

Jak pustit děti k vodě?

Říká se, že začátky jsou vždycky těžké. Jak to tedy udělat, aby se dětem na vodě líbilo, vybudovaly si k ní pozitivní vztah a jednou třeba samy, dobrovolně a rády, ...

Pozor na jezy (nejen) na Sázavě

V dubnu jsem dostal na základě své výzvy o pomoci při hlídání úředních desek obcí s rozšířenou působností foto jezu od svého kamaráda Martina. Byl to jez na Sázavě – ...

Jevišovka znovuobjevená

Po opravdu dlouhé odmlce, snad již více než desetileté, se opět uskutečnil sjezd řeky Jevišovky. Za tuto dobu řeka již trochu vymizela z povědomí vodácké veřejnosti, kdy ...

ČPV Letní Blanice

Už 37. ročník pro nás připravují na 19. června Vodáci Prachatice. Místo startu závodu, je z důvodu uzavírky komunikace Prachatice – přehrada, jako vloni od lávky nad ...

Pozor na Soče!

Na Soče se za malý vody odkrejvá uprostřed řeky kapsa, aktuálně i s naplavenejma větvema, do který to dost táhne. Kámen je celej slušně podemletej. Začátečníci by s tím ...

Jak (ne)být začátečníkem

V diskusích nad články o výskytu nezkušených vodáků na poměrně obtížných řekách se dost často objevuje názor typu: „No, a kde se to mají naučit?“ Otázka se mi zdá ...

Reinkarnace Matyldy

Dlouhá léta nepoužívané a již značně opotřebované válce Matyldy našly nové uplatnění – posloužily jako platforma pro stavbu pirátské lodi. Vzniklé sedm metrů dlouhé a ...

Toplist
www.h2omaniaks.com